- 11 Nisan 2007
- 83.301
- 483.563
Geçmiş olsun ahsen ne ameliyatı oldun?Bonus Allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin ameliyat oldum etiketi görünce de sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun ahsen ne ameliyatı oldun?Bonus Allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin ameliyat oldum etiketi görünce de sevindim
Bonus beni de alırmısın duana
Benim okuyacağım dua varmı bilemedim
Bu gece benimde grubum var allah izin verirse okuyup dua edeceğiz inşallah burdaki arkadaşlarada bağışlayalım ❤
Benim niyetim ...aileme sağlık huzur mutluluk istiyorum geleceğimizin güzel olmasını imtihanlarımızın ağır olmaması ve bu dünyadan giderken imanla gitmeyi nasıl etsin rabbim af edici af etmeyi seven yaradanın af etsin..niyetim budur canim
Bende duana talibim Rabb'im seninde gönlünden geçenin hayırlısını güzelini seni mutlu edecek şekilde versin inşallah
Benim niyetim hayırlısyla en kısa zamanda en kolay şekilde güzel evlatlara sahip olmak
Beni de alabilir misin canim duana ❤
Hayirli ve saglikli bir evlat istiyorum ❤ herkesin kandili mübarek olsun rabbim acilan ellerimizi bos cevirmesin❤
Beni de dualarında unutma insallahEtikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
Gönlünüzden geçen dileğiniz varsa yazmak isterseniz yazın dua ederken okuyup edicem inşallah.
Yazılmasa da sorun değil sadece isimlerinizle edicem.
Örnek " Nego Nun gönlündeki bütün dileklerini dualarını kabul eyle istediklerini nasip eyle" şeklinde
Eki Görüntüle 3056394
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Amin bonuscumAllah hepimizinkini kabul etsin inşallah pare
Benim çocuklarım konusunda çok korkularım var bi yerde okudum ne kadar çok düşünürsen o şeyleri çağırırmışsın. İnşAllah öyle bi şey yoktur ama yine de korkuyorumEtikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
Gönlünüzden geçen dileğiniz varsa yazmak isterseniz yazın dua ederken okuyup edicem inşallah.
Örnek " Nego Nun gönlündeki bütün dileklerini dualarını kabul eyle istediklerini nasip eyle" şeklinde
Eki Görüntüle 3056394
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Benim çocuklarım konusunda çok korkularım var bi yerde okudum ne kadar çok düşünürsen o şeyleri çağırırmışsın. İnşAllah öyle bi şey yoktur ama yine de korkuyorum
En büyük duam bu kaygılarımın son bulması. Allahım çocuklarımızı korusun ve her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah benim için de böyle dua eder misiniz
Allah razı olsun canım bel fıtığı ameliyatı oldumGeçmiş olsun ahsen ne ameliyatı oldun?
Allah şifa versin kurtarmışsındır inşallahAllah razı olsun canım bel fıtığı ameliyatı oldum
Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim ibAdetlerimizi kabul etsin inşallahEtikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
Eki Görüntüle 3056394
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Geçmiş olsun Allah şifa versinAllah razı olsun canım bel fıtığı ameliyatı oldum
Her çıktığında okuyorum zaten canım. Ama dediğin gibi düşünmeye çalışacağım inşAllah başarırımKötüyü çağırmak diye bir şey var limonsuz.
Allaha bırakmak Allaha emanet etmek diye bir şeyde var ama
Çocuklarımız zaten bize onun emaneti. Hiç kötü düşünme ayetel kürsi oku Allahın izniyle o koruyup kollayacak.
Her çıktığında okuyorum zaten canım. Ama dediğin gibi düşünmeye çalışacağım inşAllah başarırım
Doğru diyorsun canım, bize düşen dua etmek. Amin inşAllahBiz aciziz onları koruma yüceliğimiz yok canım Allah korkularımızdan emin eylesin hepimizi
Allah şifa versin kurtarmışsındır inşallah
Amin inşallah kızlar daha çok yeni olduğu için sancım oluyorGeçmiş olsun Allah şifa versin