Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Allah hepimizinkini kabul etsin inşallah pare

Beni de alabilir misin canim duana ❤
Hayirli ve saglikli bir evlat istiyorum ❤ herkesin kandili mübarek olsun rabbim acilan ellerimizi bos cevirmesin

Amiin

Beni de dualarında unutma insallah

Niyetim: Sağlıcakla kızımı kucagıma almak inşallah ve Rabbim cümlemize sağlık huzur bereket ve hayırlı ömür nasip etsin
Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı varsa derman versin. Dualarınız ibadetleriniz kabul KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN...

Benim çocuklarım konusunda çok korkularım var bi yerde okudum ne kadar çok düşünürsen o şeyleri çağırırmışsın. İnşAllah öyle bi şey yoktur ama yine de korkuyorum
En büyük duam bu kaygılarımın son bulması. Allahım çocuklarımızı korusun ve her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah benim için de böyle dua eder misiniz

Kötüyü çağırmak diye bir şey var limonsuz.

Allaha bırakmak Allaha emanet etmek diye bir şeyde var ama

Çocuklarımız zaten bize onun emaneti. Hiç kötü düşünme ayetel kürsi oku Allahın izniyle o koruyup kollayacak.

Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim ibAdetlerimizi kabul etsin inşallah
Ben önce sağlık sonra hayırlı evlatlar istiyorum bonusum

Rabbim herkesin duasını kabul etsin. her gün beni etiketlediğin için teşekkür derim Bonus .listedekileri kendimce okumaya çalıştım .benim adıma verimli geçti.okuduklarımı çok paylayşamadım burda.

Her çıktığında okuyorum zaten canım. Ama dediğin gibi düşünmeye çalışacağım inşAllah başarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…