Bizi birer gün niye düşünüyorsun iftara mı gelcen yoksa
Hahahahh ne güzel anlamışımDüşünüyorum değil kız düşüyorum yani eksiltiyorum
Ver bana bi taneArkadaşlarımmm babannem için hatim yapmak istiyorum. Canım benim okuma yazması yoktu Kuran da okumayı bilmiyordu birer cüz alıp yardımcı olmak isteyen var mı. 1 ay içinde okumak istiyorum
12.cüzü okumuştum vereyim canım Allah kabul etsin aminnnnnnArkadaşlarımmm babannem için hatim yapmak istiyorum. Canım benim okuma yazması yoktu Kuran da okumayı bilmiyordu birer cüz alıp yardımcı olmak isteyen var mı. 1 ay içinde okumak istiyorum
1. Ve 2. Cüzleri okumuştum senin babannene bağışlarım canım Allah kabul etsin inşallahArkadaşlarımmm babannem için hatim yapmak istiyorum. Canım benim okuma yazması yoktu Kuran da okumayı bilmiyordu birer cüz alıp yardımcı olmak isteyen var mı. 1 ay içinde okumak istiyorum
Canım stres yapma sürekli düşünüp durma ki kafan rahat olsun. Sürekli birşeyler ile meşgul ol. Tesbihat çek, kitap oku, yürüyüş yap, dantel, örgü, resim vss....15 Ekim
Herkese hayırlı akşamlar, Allah herkesin ibadetlerini kabul eylesin
100 Allahümme ya evvelü
100 Allahümme ya Semiu
60 Allahümme ya mucib
129 ya Latif
1.000 Estağfurullah (13.gün)
707 ya kuddüs
312 ya rakip
100 ya Fettah
70 tane ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kaviyy ya Kadir
70 tane ya bediussemavati vel erdi ya zel celali vel ikram
100 la ilahe illallahul melikül hakkul mübin
500 kelime-i tevhid (merhum ömer faruk kişisine okudum)
1.000 salavat
300 es sabur
100 ya muhyi
100 ya vali
200 ya kayyum
100 ya mübdiu
150 ya muhsi
100 ya vekil
150 ya kaviyy
1.500 selamun kavlen min rabbirrahim
Kafamı dağıtmak için tesbihe yöneldim kolaylık için duaların kabulü için tavsiye ettiğiniz zikirler varsa söyleyebilir misiniz
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Sağol abla Allah razı olsunCanım stres yapma sürekli düşünüp durma ki kafan rahat olsun. Sürekli birşeyler ile meşgul ol. Tesbihat çek, kitap oku, yürüyüş yap, dantel, örgü, resim vss....
16.641 Ya Latif Cc esmayı çekebilirsin Allah kabul etsin aminnnnnn
Tm o zaman vereceğin bi cüz varsa alabilirim canımBonus Allah razı olsun çiçeğim 10.cüz senin inşallah
penyez83 abla sağolasın 12 de senin
mavibaloncuk canım Allah razı olsun ama 1-2 yi alan olmuştu. Hayır 4 sene önce vefat etti babannem
15 Ekim
Herkese hayırlı akşamlar, Allah herkesin ibadetlerini kabul eylesin
100 Allahümme ya evvelü
100 Allahümme ya Semiu
60 Allahümme ya mucib
129 ya Latif
1.000 Estağfurullah (13.gün)
707 ya kuddüs
312 ya rakip
100 ya Fettah
70 tane ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kaviyy ya Kadir
70 tane ya bediussemavati vel erdi ya zel celali vel ikram
100 la ilahe illallahul melikül hakkul mübin
500 kelime-i tevhid (merhum ömer faruk kişisine okudum)
1.000 salavat
300 es sabur
100 ya muhyi
100 ya vali
200 ya kayyum
100 ya mübdiu
150 ya muhsi
100 ya vekil
150 ya kaviyy
1.500 selamun kavlen min rabbirrahim
Kafamı dağıtmak için tesbihe yöneldim kolaylık için duaların kabulü için tavsiye ettiğiniz zikirler varsa söyleyebilir misiniz
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Anladım sağol abla Allah razı olsunFAzla fazla çekmişsin zaten penyezin dediği gibi başka kafa dağıtacak şeylerle uğraş.
Esmaları kendi sayılarında çekmek daha etkili. Hangi esmayı ne için okuyorsan onunla dua edersin.
Dua ederken 55 Ya Mucib okuyup öyle dua edebilirsin Ya Rabbi sen Mucibsin duaları kabul eden icabet edensin...gibi.
Çok taktığın vesvese yaptığın için 170 Ya Kuddüs oku kendine devam ettiğinde faydasını görürsün.
Esmalar fazla çekilmek istenirse en yüksek sayıyı bulmak için kendiyle çarpılır.
Latif ismi mesela sayısı 129.
129×129= 16.641 olur.
Bunların yanında tabiki Rabbimize sığınarak sayısız dilediğimiz kadar okuyabiliriz hangi esması olursa olsun
Anladım sağol abla Allah razı olsun
Başka uğraş bulacam kendime bakalm herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Öyle tabi nasipten öteye yol yok, ama insan maddi manevi her yönden yıpranıyorNasibimizde varsa dikenli yollardan
geçer gelir. Nasibimizde yoksa en kolay yolu bile aşamaz beklediğimiz.
Buna tevekkül edip beklememiz lazım ki çok yıpranmayalım