- 13 Ağustos 2024
- 954
- 1.065
Senin de cuma gecen mübarek olsun bonuscum iyiki varsınCuma geceniz mübarek olsun
Eki Görüntüle 3491715
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
Hayalkuran
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Lna16
i p e k
KurkmantoluS
Lidlaylim
Aijoo @Mthn83 gelir misiniz sizde hanımlar?
Maşallah ne güzel ibadetleriniz var ben ne kadar boş yaşıyormuşum daha çok anladım...
10 gün olmadı namaza başladım. Kendi kendime pazartesileri oruçlu olsamda kazalarımımı tutsam diyodum. Hangi günler tutuyosunuzBonus etiketleme Için teşekkür ederim.
Bende bugün yaptıklarımı yazayım
2 yasini şerif
4 sayfa kuran, hatmim için
Namazlarımı kıldım.
Bu hafta inşirah ve asr suresini ezberledim, tekrarlamalar yapıyorum ara ara.
Cuma saatinden önce inşirah, vakıa, cuma surelerini dinledim.
Fatiha suresi ve Adem a.s. hakkında sohbet dinledim
Ve aleykümselam hoşgeldinizSelamünaleyküm aleyküm kızlar ben de aranıza katılmaya istiyorum. Oruç borcum çok var siz ne yapıyorsunuz tutuyor musunuz
Selamünaleyküm aleyküm kızlar ben de aranıza katılmaya istiyorum. Oruç borcum çok var siz ne yapıyorsunuz tutuyor musunuz
Allah razı olsun ben çok var pazartesi başlayacağım inşallahVe aleykümselam hoşgeldinizBonus arkadaşımızın vesilesi ile başladık. Aralık sonuna kadar kendimize bir hedef koyduk ( ilk sayfa ilk mesajda yazıyor) Müsaitlik durumuna göre, herkes tutuyor geçen pazartesi günü başladık.
Allah razı olsun ay benim kadar borcunuz yoktur eminim.Aleykümselambiz başladık tutmaya gün belirledik 5-10 ne kadar istersek o günü bitirmeye çalışıyoruz.
bazen aynı gün bazen farklı günler de tutuyoruz.
Çok borç var bizlerinde ufak ufak hedefler koyuyoruz şimdilik tam borç sayımızı yazmıyoruz.
Konunun ilk sayfasında ilk mesajda küçük bir tablo var bi bak istersen 10 ile 20 arası şu an günlerimiz.Allah razı olsun ben çok var pazartesi başlayacağım inşallah
Allah razı olsun ay benim kadar borcunuz yoktur eminim.nasıl yapıyoruz şimdi ben pazartesi başlayacağım inşallah mesela hedef 15 mi diyim nasıl oluyor