- 11 Nisan 2007
- 82.989
- 481.616
Aklına benim gelmem hoşuma gitti bu bir manevi işaret destektir diye düşündüm
Yılbaşına üç aylara kadar hedef koy sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklına benim gelmem hoşuma gitti bu bir manevi işaret destektir diye düşündüm
Biz de tamamını yazmadık kısa hedefler koyduk okumuyon mu efserBorçun nekadar olduğunu söylemek sizleride şahitlik tutarım anlamında söylenmez ama benimde var baya
Hedefler ilk sayfadamıYılbaşına üç aylara kadar hedef koy sende
Hedef olan değil benim borcum daha fazla amacımız az az hep birlikte destek olarak tutmak.
çok derken ne kadar borcunuz varki kızlarBenim de öyle penyezim çize çize bitircez inşallah seneye bu zamanlar ömrümüz olur burda olursak çok yol almış olucaz
bende tutmak istiyorum bonusum, ama kasım ayında başlıcam inşallah 28 ekimde evimde kuran okutmaya niyetlendim, ve derin temizliğe başlamam lazım ondan sonra rahat rahat tutarım inşallah şimdilik bende 15 diyim
Hedefler ilk sayfadamı
Bende o yüzden yazmadım . Kısa hedefler ile hep birlikte tutarız İnşaAllah.Borçun nekadar olduğunu söylemek sizleride şahitlik tutarım anlamında söylenmez ama benimde var baya
Ay bu ne güzel grup ya emzirme dönemindeyim inşallah Allah nasip ederse bitince hızlıca borçlarımı ödemek istiyorum baya var benim biter mi korkuyorum da
İnşallah yaBiz o dönemleri atlattık siz de bitirin inşallah tutarsınız biter
tutma o zaman çarşamba bakarsın duruma göre misafirle çok zorlanırsın zaten canın neYarın sabah kurs var, öğleden sonra kızımı kontrole götürcem, akşama da yemekli misafirim var. Tutayım diyordum ama acaba zorlanır mıyım kararsız kaldım
Bonus Bonusumm canımsın Allah razı olsun vesile oldun oruçlarımızı tutmaya başladık. İftarı ettim Rabbim kabul eylesin cümlemizin oruçlarını aminnnn
Hedefe 14 gün kaldı
Bizi birer gün niye düşünüyorsun iftara mı gelcen yoksa