Bebek İkinci El Mamalove yürüteç arıyorum

hulakaradeniz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
8
0
Oğlum 6 aylık,çok hareketli ve beni çok yoruyor incelediğim ürünler içerisinde uzun süre kullanışlı mamalove gibi görünüyor.Tavsiyesi olanı dinlerim:)Satan varsa alıcıyım

İstanbuldayim cok az kullanildi yurutecimiz sifir gibi 100 liraya satiyorum istersen buraya yazarsin istbuldaysan eldende alabilirsin

Yürüteciniz hala satılıksa biz talibiz:)
ama nerde oturuyorsunuz ve ne renk bizim oğlumuz varda birde acil almamız gerekiyor:)

cnm bende chicconun var 70 tl ye indirdim ama ben antalyadayım en az 15 tl tutar kargo. ilanım var bu sayfada inceleyebilrsin

Yürüteceği sarı mavi zaten ılk sayfada resim var ıstanbuldaysan verebılırım kargo cok zor kabul etmıyolar büyük dıye

İstanbuldayım bakırköydeyim siz nerdesiniz?ama nasıl haberleşiriz bilemiyorum özelden yazamıyorum.ancak mail atarsanız ya da siz yazın mailinizi ordan iletişim kuralım.
birazda acelem var çünkü oğlum 10 aylık:)
nurdemirtas@hotmail.com

Yalnız sizinle iletişim kurmakta zorlanıyorum:KK43:
Lütfen mailimden ya da özelden ama özelden ben mesaj atamıyorum iletişime geçelim. nurdemirtas@hotmail.comQUOTE=burcusafak08;29327962]Yürüteceği sarı mavi zaten ılk sayfada resim var ıstanbuldaysan verebılırım kargo cok zor kabul etmıyolar büyük dıye[/QUOTE]

X