Premature Bebekler Mamadan bıktııı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

muallim ben maya olarak yine kendi yoğurdumu kullanıyorum.iki günde bir yoğurt yapıyorum.yani 3.gün kalan yoğurdu maya olarak kullanmış oluyorum.şimdi o yoğurt bozulmuşmu oluyo. tadından görünümünden bişey anlamıyorum ben?

maaşallah kızına.ve tabiki annesinede.gördüğüm kadarıyla gece uykusu ikinizede yok:bbo:
Hiram ben artık 2 numaralı ucları bıraktım. y şeklinde bişey var.yarı akışkanlar için diyo.mamayı onla veriyorum,çok daha iyi alıyo.senin çorba için dediğin öyle bişeymi .koyabilirsen bi foto eklesene. bi de sen yazmamışsın ama bizim dr zeytinyağını çorbaya yoğurda hep kat çok faydalı dedi.umarım ekliyosundur biraz biraz

katıyorum cnm çok şükür artık kabızlığımız azda olsa azaldı
kızlar bugün size bişey anlatmak istiyorum sevindirici bişey oldu kızım kakasını yapmış bez getirmeye içeri gittim geri geldim ne göreyim benim minik kuşum oturmuş oyuncak oynuyor yani bi 5 dk falan desteksiz oturdu çok şükür rabbime bunada milyonlarca şükür cuma günü beni çok sevindirdi belki bu çok normal gelecek herkese ama bizim gibi 900 gr doğan meleğim için bi gelişme inş ilerde tamamen desteksiz oturur daha erken tabi yürür herşeyi yapar kuzularımız aminnnnnnnnn:))

bademcık hayır canım yogurt bozulmaz öle hemen zaten ıkı gun ıyı bende senın gıbı yapıyorum sayoılır
hıram masallah kızına hıç telaş etme ya herseyı yapoacaklar ınşşşş canım.........ben zeytınyagı ve tereyagı koyuyorum corbalarına bı kere bırını bı kere dıgerını kahvaltılarınada tereyagı ko dedı dr kabızlık ıçınde ıyı oluyo bıde hazır mamalrın yedı sekız tahıllı mamaları ıyı oluyoo

41 kere maaşallah
herşey çok güzel gidiyor şükür,hepsini yapcak yavrularımız

hiram ve el muallim Allah razı olsun,bugün tariflerinizden yola çıkıp yaptığım çorbadan bi kupa dolusu içti Utkucuğum. patatesi havucu kabağı küp küp doğrayıp az pirinçle 45 dak.haşladım.10 dak. önce irmikle maydnz ekledim. sonra robottan geçirip mamasına karıştırdım. ellerinize sağlık:))))))))))))))))

afıyet seker olsssssssssss canım.............hıram tereyagını bes aylık olunca yanı duzeltılmış bes aylık olunca verdı dr ben marketten alıyorum ama ıyısınden bazen koyden yolluyolar atuyırum derın dond ara ara bıttıkce cıkarıyorum ver yanı azcık tatlı kasıgı ıle basla aslında bunlar daha faydalı besleyıcı dedı dr...........kebır dıye marka var vakfıkebır tarabzon tereuyagfgı onıda alıyorum...........corbayada katıyorum bazen zeytunyagı

afiyet olsun cnm utkucuğa bende bugün yoğurtlu sebze çorbası yapıcam bakalım su yerine yoğurt koyucam muallimcim saol cnm sanada sürekli soruyorum:)) sen üçüzlere nasıl bakıyorsun cnm ya çok merak ettim

valla cok zor bu hafta tekım yardımcım bı haftalık ızne cıktı ama cok zor su an hepsı aglasıyoo yedıler altları temız ama hepsı tek tek ılgı ıst tek tek sevdım oynadım bakalım uyuyrklar ınşş opt

muallimin msj lardaki eksik -fazla harf dolu telaşından tahmin edebiliyorum ben yoğunluğunu. Allah yardımcımız olsun. ben iki taneye yetişemiyorum.
bende sabah kahvaltılarını biberonla verdim,ilk defa tam bitirdi ikiside..çorbada patates+havuç+kabak+pirinç+irmik+mydnz tamam..yarın ne eklesem? domatesmi,fasulyemi,başka bişey mi..bi fikir verin arkadaşlar

haklısın aglıcaklar dıye hızlı yazım dıyorum bazen yanlş harfe basıyomm gerıye donup sılmeye ugrasmak ıstemıyyurum ya kusura bakmasın kımse ......canım domates alerjı yapabılır koma ılerde koyarsın semızotu ıspanak ko varsa yoksada bısey ılave etme ben artık kıymada koyuyorum opt

aman ne kusuru canım:))) yazdıkların anlaşılıyo bi şekilde eksik fazla. hem hepimize yetişiyosun sorularımızda Allah bin kere razı olsun

kızlar bu prematüre bebeklerin kaderimi iştahsızlık !! benim sıpada apayrı bi alem, mamadan bıkalı çok oldu..aptamilden milumile dönmüştükki onuda istemiyor hippe geçtim..hazırladığım meyve pürelerine ve meyve sularına bayılıyor..bide bizimle sofrada oturarak yemeye :) blendırdan geçinçe yemiyo sebzeleri bende minik minik doğrayıp yediriyorum kucağımda...ekmeği yemeklerin suyuna batırıyorum yiyor ama sebze pürelerini asla yemiyo..yani aynı sebzeyi püre yap yemiyo..kahvaltıda peynirli pekmezli yumurta sarılı karışım yapıyorum mamayla resmen savaş açıyo ama oturtarak ayrı ayrı ver yiyo :)) bu arada pirinç ununuda hiç sevmedi akışkan yada muhallebi tarzı şeylerdense taneli yemek istiyor ama daha hiç dişi yok :))) babaanneler gibi ağzında geveleyip yutuyo :)) Allah hpimizin yardımcısı olsun

bademcık opt canım...........
nıhal kız ne ıyı ıste tanelı yıyosa ver canım yemek sıularını ver ekmegı banbıp yesın ya ınşş ıyı olur canım yemek ıstedıgı sekılde yedır bence yetrkı yesın

evet ama çokta vermek istemiyorum kendimize yaptığımız yemeklerden çünkü tuz yasak her iki böbreğindede taş var (( onada tuzsuzunu yapıcam artık sebze pürelerinden nefret ediyo..şu kabaklı.havuçlu,patates ve irmikli tarifini yaptım inan dolapta duruyo öylece ama ver biberli melemeni ekmeği batırıp ona bayılıyo :)) yumurtayıda sevmedi ama peynir yiyo,sanırım ekşili şeylere daha meyilli olacak..bide karışık meyve suyu yapıyorum onuda itirazsız içiyo..havuç,elma,kayısı,şeftali,domates karıştırıyorum ne varsa, çok seviyo.. iki aydır kilo almıyo ama kaybetmiyoda çok şükür..

canım ya benimkiler ikiz,biri gayet iştahlı,herşeyi yiyo.diğeri ne mamayı ne ek gıdaları,ne kaşıkla,ne biberon iştahlı almıyo.saatlerce oyunla,ya da ağlata-zırlata yediriyorum.
senin durumun fena değil sonuçta sevdiği bi yeme şekli var maaşallah.
bu arada doğum haftan,bebeğinin ayı kaç?

bademcık masallah bebeıslere yenı yasa gırmısler nasıl yurumeye basladılar mı ........kavga edıyolar mı benımkıler kavgaya baslasa bakalım nolcak halım...........

Bademcik tam otuzbeş haftanın dolduğu gün doğurdum ama gebelik şekeri yüzünden durumu kritikti,..normalde çokta kötü bi hafta değil..ancak belki sizde bilirsiniz gebelik şekeri olunca bebişin ciğerleri gelişmiyo 11 gün yoğun bakımda kaldı..2.300 gramdı çıktığında..düzeltilmiş nasıl bilmem ama doğum tarihine göre 8.5 aylık olmak üzere..ama zayıf ve iştahsız allah hepimizin yardımcısı olsun

bademcık masallah bebeıslere yenı yasa gırmısler nasıl yurumeye basladılar mı ........kavga edıyolar mı benımkıler kavgaya baslasa bakalım nolcak halım...........

yok canım ya. benim alttaki tabloyu forumdan dırımkızı yaptı gönderdi yapıştırdım bende sonradan farkettim hatalı olduğunu..düzeltilmiş 5 aylıklar daha. ama yanyana yatırdığımda itip kakıyolar birbirlerini. birazda kıskançlık var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…