canım yagmurlu oglunada masallah canım......evet buyuyooz yavasta olsa cok sukur bu gunlere dımı canımmmmmmm .........ben kecı sutunden mayalıyorum veya gunluk sıse sutten ıkı gunde bır........mınık kavanozlara mayalıyorum ıkı gunde bıtıto dolapta taze kalıyo ıkı gun.........
ballı ırmık mamaları guzel benımkılerde sevıyoo ..........normalde bal yasak ama sanırım cok az komuslar mamalara .........
cnm sen bebişine göre sevdiklerinden hazırla bolbol
benim günlük menümü yazayım
sabah kahvaltı 9 da 100 cc mama içine bir gece önceden tuzu alınmış beyaz peynir yumurta sarısı 1 kaşık pekmez 1 bisküvi 1 kaşıkta pirinçli mama bunu çok seviyor
11 de meyve püresi veya suyu genelde armut üzüm kayısı falan
12.30 da sebze çorbası 1 kase ama yarısını ancak içiyor
14.30 da tekrar mama 160 cc
17.00 yoğurt meyveli pekmezlide oluyor bazen kendim mamasından yapıyorum günlük
20.00 akşam muhallebisi pirinç unundan içine irmikli kaşık maması koyuyorum
23.00 mama
03.00 mama
06.00 mama:))) ne kadar içerse bazen hiç içmediğide oluyor napalım böle işte çorbasını arada yayla olarak değiştiriyorum muallimden aldığım bilgiylede artık keçi sütü kullanıcam
katıyorum cnm çok şükür artık kabızlığımız azda olsa azaldı
kızlar bugün size bişey anlatmak istiyorum sevindirici bişey oldu kızım kakasını yapmış bez getirmeye içeri gittim geri geldim ne göreyim benim minik kuşum oturmuş oyuncak oynuyor yani bi 5 dk falan desteksiz oturdu çok şükür rabbime bunada milyonlarca şükür cuma günü beni çok sevindirdi belki bu çok normal gelecek herkese ama bizim gibi 900 gr doğan meleğim için bi gelişme inş ilerde tamamen desteksiz oturur daha erken tabi yürür herşeyi yapar kuzularımız aminnnnnnnnn:))
kızlar bu prematüre bebeklerin kaderimi iştahsızlık !! benim sıpada apayrı bi alem, mamadan bıkalı çok oldu..aptamilden milumile dönmüştükki onuda istemiyor hippe geçtim..hazırladığım meyve pürelerine ve meyve sularına bayılıyor..bide bizimle sofrada oturarak yemeye :) blendırdan geçinçe yemiyo sebzeleri bende minik minik doğrayıp yediriyorum kucağımda...ekmeği yemeklerin suyuna batırıyorum yiyor ama sebze pürelerini asla yemiyo..yani aynı sebzeyi püre yap yemiyo..kahvaltıda peynirli pekmezli yumurta sarılı karışım yapıyorum mamayla resmen savaş açıyo ama oturtarak ayrı ayrı ver yiyo :)) bu arada pirinç ununuda hiç sevmediakışkan yada muhallebi tarzı şeylerdense taneli yemek istiyor ama daha hiç dişi yok :))) babaanneler gibi ağzında geveleyip yutuyo :)) Allah hpimizin yardımcısı olsun
bademcık masallah bebeıslere yenı yasa gırmısler nasıl yurumeye basladılar mı ........kavga edıyolar mı benımkıler kavgaya baslasa bakalım nolcak halım...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?