bizim ufaklık 27 hafta doğd. düzeltilmiş 3,5 aylıkken ek gıdaya geçmek zorunda kaldık, biberonu reddetti. denemediğimiz mama kalmamıştı, sonra mamayı pirinç unuyla koylaştıran bir tarif verdi dr, mamayı da kaşıkla verdik, aralarda organik meyve püreleri verdik (hipp milupa) yoğurt başlamıştık. yeme problemimiz kaşığa geçince hoop diye ortadan kalktı.
bizim ufaklık 27 hafta doğd. düzeltilmiş 3,5 aylıkken ek gıdaya geçmek zorunda kaldık, biberonu reddetti. denemediğimiz mama kalmamıştı, sonra mamayı pirinç unuyla koylaştıran bir tarif verdi dr, mamayı da kaşıkla verdik, aralarda organik meyve püreleri verdik (hipp milupa) yoğurt başlamıştık. yeme problemimiz kaşığa geçince hoop diye ortadan kalktı.
bende milumil aldım yine aynı galiba mamaların hepsi aynı mamayı kaşıklamı yedirceksin o zaman daha zor olmazmı acaba
ben ıkı aydır ek gıdaya gectım kasık mamalarnı sevıyolar.......buskıvıde basladım duzeltılmış bes ayın ıcındeyız dr herseyı ver dedı.....yoğurdu kecı surtunden mayalıyorum........meyve dahacokkavanoz mamasından verıyorum......ınş buyucekler.........hıramn senınkı kac kılo sıumdı
cnm ben kucağımda veriyorum sürekli yeni bir teknikle veriyorum biraz biraz alıyor önce memesini veriyorum ağzına tam uyurken memeyi çekip hemen biberonu veriyorum onu memesi sanıp içiyor napayım bu gidişle profesör olucaz:))
bademcık bısey olmaz canım benımkılerde kuçuk su an bes kıloyu gectık.......herseyı yıyolar az az ver ınş dahaıyı olur ben ana kucagfında veruyrum bası a yukarda uıyı oluyo........hıranm bekle azcık daha ve ver dort ay olunca .......daha ıyı yıyolar benımkıler bıberon almıyo gunduz gece alıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?