selam kızlar..bebişlerde annelerde iyidir inşallah..
bizimkiler 9 aylık oldular..mamadan bıktı diye açmıştım ya başlığı.şimdi öğünleri 6 ya düştü.kahvaltı,yoğurt,çorba,muhallebi 4 ana öğün ediyor.iki öğün mama içiyolar artık.inek sütünede başladık,mamadan çok sevdiler nedense.ilk adım sütü veriyorum.bu mama işine ne kadar daha devam etmemiz gerekiyor biliyomusunuz.inek sütüde aynı içerik olarak kutunun üstünü karşılaştırdım,kaloriside aynı?
4 er dişimiz var artı ama yinede minicik bi pütür gelsin kumaya başlıyo beyfendiyle hanfendi.kahvaltımız zenginleşti:Yumurta peynir bisküvi ceviz tereyağ pekmez tahin kurumeyve mamayla ya da ballı tahıllı kaşık mamayla...ayrı ayrı verin diyo doktorlar ama ikiside böyle karmançorman yiyo herşeyi..çorbalarım hep kıymalı.balık sevmediler.bende muallim gibi bi gün supravit bi gün balıkyağı veriyorum doktor önerisiyle.sebze olarak dolapta ne varsa.ıspanak,kereviz,pırasa,havuç,patates..mercimek çorbasınıda seviyolar.muz ve armut dışında meyve yediremiyorum.onlarda muhallebi ya da yoğurda katılıyo.babasıda bende meyve tüketen insanlar değiliz.bize benzediler belki.
hala iştahla değil oyunla yiyo oğlum.oyalayıp ağzına tıkıyoruz.kız sıkıntısız çok şükür..bizde durum böyle