Bebek Beslenmesi mama takviyesine başladım üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar bi hafta öncesine kadar sütüm güzelce geliyodu grip oldum birazda sıkıntılarım var kaynanamlarla oturuyorum ondan dolayı sıkıntılarım oluyo sütüm azaldı iki göğsümden anca doyuruyorum dün mama aldım mecburen kaşıkla verdim pek istemedi biberonla verdim bi öğün gece sütüm vardı 3 kere emzirdim sabah da 2 kere emzirdim öğlen yine mama verdim sütüm geri gelsin diye elimden geleni yapıyorum inşallah gelir

Canını sıkma cnm ya, ah şu kaynanalar,kesin sütü yaramıyor filan diyordur.sıkıntılı zaman ilk 3 ay zaten,az kalmış,ama biberonun rahatlığına alışmaz inşallah.yetmiyorsa da ver gitsin.takma

ayva nın ve ısırgan otunun sütü arttığını duydum bi dene istersen tabi tresden de uzak durman lazım ki (pek mümkün degil sanırım) üzme kendini bebişini öp annesi benim yerime.

gerçekten stresten uzak kalamıyorum tam ortasındayım yanii inşallah geri gelir

Canım yaşadığın sıkıntılar eminim çok büyük. Sütünün gitmesine yol açacak kadar çok sıkıntı yaşadın demek. Ama bak sana şöyle bir şey anlatayım. Annem bana hamileyken babamı kaybetti... Ben doğduğumda yaşadığı sıkıntıyı bilmemki kelimeler yeter mi. Yine de her şeye rağmen bana ilk 4 ay sadece anne sütü vermiş. Yani her şeyden önemlisi bence yaşadığın sıkıntının sütünün gitmesinin nedeni olduğunu düşünme.
Sütün kendi kendine gelmesini ise hiç bekleme. Süt biriksin diye de bekleme bence tavsiyem. Çünkü sütün az da olsa emzir. Sürekli emzir saat tutma. Bebeğin memede ağlayana kadar emzir. Emzirmediğin ya da mama verdiğin saatlerde pompayla sağarak uyar. Çünkü süt meme uyarıldıkça gelir. Bunun dışında bitkileri deneye bilirsin. Humana'nın çayını tavsiye ediyorlar. Ben ısırgan otu içiyorum işe yarıyor gibi. Bir de kuru incirle havuçu kaynatıp içiyorum bu kesin işe yarıyor. Çaba sarfet canım senin gerginliğin bebeğe de yansır sakin olmaya çalış. Allah daha büyük dert vermesin. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…