Bebek Beslenmesi Mama sandalyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende chicco polly modelini aldım sırtı ayarlı olduğu için şimdiden oturtuyorum..biz yemek yerken yanımızda olabiliyor en azından..umarım ileride de işimize yarar..

arkadaşlar chicco poly baya pahalı bi mama sandalyesi bildiim kadarıyla. daha hesaplılardan önerebileceğiniz bi model var mı

ankara'da ulus konya sokak'ta bir mağazada Pierre Cardinin yan ürünü Cazal diye bir marka gördüm o zaman araştırmıştım fiyatları makul ve ürün güzel bana cazip gelense aynı mağaza kullandıktan sonra (sadece mama sandalyelerinde) hasar yoksa yarı fiyatına geri alıyormuş... o da restoranlara satıyormuş...

walla şu zamana kadar bebeğime aldıım en işe yarar şey mama sandalyesi diyebilirim babyhope markası ve acaip kullanışlı kızlar üstelik sırt dayanak yeri yumuşacık diğerleri gibi sert diil tavsiye ederim fiyatıda 130 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…