Bebek Beslenmesi Mama sandalyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

WaterLilly

Rüya'm benim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2007
490
3
96
Antalya
Kızım 6,5 aylık ve ek gıdalara başladık ciddi olarak. Bu güne kadar ana kucağında yediriyordum ama zor oluyor, bir mama sandalyesi almak istiyorum. Hem rahat yesin hem de ben mutfakta uğraşıken onda oturup oynasın diye düşündüm. sizlerden fikir ve tavsiye almak istiyorum. Mama sandalyesi almalı mı, kullanışlı oluyor mu bebişler çabuk sıkılıyor mu ve ne zamana kadar kullanabildiniz. hangi özelliklere sahip olmalı veya marka tavsiyeleriniz nelerdir. Aslında yürüteç ile mama sandalyesi arasında kararsız kaldım. yürüteç için şu anda erken diye düşünüyorum ve daha kısa süre kullanılabiliyor. ne dersiniz ??

Mama sandalyesne verdiğim parayı bir fakire verseydim keşke hem aileme hayır duası:Saruboceq: almış olurdum.Maalesef bizimki ona oturtunca dikene oturtmuş gibi çıldırıyor.Çocuğuna göre değişebilir belki ama benimki salonun ortasında yer işgal ediyor sadece.Çok nadiren kafasına eserse onda mama yedirebiliyorum ama genellikle ayağıma minder koyuyorum hafifçe başını yaslayıp öyle yediriyorumkafamçokkarıştı.Tek tesellim masada bizimle yemeye başladığında kollarını indirip normal sandalye olarak kullanabileceğim.

ben taa ilk oğlumda aldım mamasandalyesini,üç fönksiyonlu,yatabiliyor,ilk oturma alnrında bebeği sırt yük olmasın yarı orurma-yarı yatma pozisyonu,ve dik oturma,ayrıca 4farklı kat yüksekliği de ayarlıyabilirsiniz,çok hoş bir şey,şimdi de ikinci oğluma kulanıyorum,çok ta memnunum,iyiki aldım:lepi:

walla benim elim ayağım oldu mama sandalyesi
o kadar işime yarıyor ki
bence al
çok komplike bişi almana gerek yok
yürütece gelince bizim dr önermedi ben de almadım

bence yurutec hıc alma bıze doktorumuz onermemıstı bende taraftar degıldım ama annemler ısrarla almak ıstedıler ve aldık ama topu topu3-4 kez bır kac dk bınmıstır.ben slepperı mama sandalıyesı olarak kullanıyorum ayrıca mama sandalıyesı almadım.yemegını orda yedırıyorum ben mutfaktaykende orda oturup oynuyor.arada sıkılıp bagırsada ısımı goruyorum.oglum 13 aylık hala cok rahat kullanıyoruz.ben tavsıye ederım

mama sandalyesine 6. ay civarı kullanmaya başladım. o gün bugün orda yiyoruz. çok işime yaryor diğer türlü yediremiyorum. orda yiyeceğini biliyor. mutfak güneş almıyor diye iki ay kadar salonda güneş önünde yediriyordum. sonra akşam öğünlerinde mutfağa taşıyınca yememeye başladı. babası yediriyordu sonra bir ara bi baktım meğer önden beslemeye alışmış ben yanında oturuyorum gözüme bakıp benimle iletişim kuramıyor.baba karşıda ondan yiyor yer değiştik benden de yedi.çok zilliler yahu.
bence mutlaka al.

walla benim elim ayağım oldu mama sandalyesi
o kadar işime yarıyor ki
bence al
çok komplike bişi almana gerek yok
yürütece gelince bizim dr önermedi ben de almadım
tamamen aynısı
iyiki almışım dediğim yegane eşyamız mama sandalyesi
5,5 aylıktan beri onda yer, biz yerken masada oturur, mutfakta iş yaparken onda oynar
olmasa napardım bilmem
megilaracım gibi biz de yürüteç kullanmadık

ben evdeyken onda yediriyodum ama babannemiz genelede içerde otutturarak yedirdiği için alışamadı bi türlü hiççç sevimyo oturur oturmaz kalkıyo ayağa çok nadir bi şeyler yedirebiliyorum
yürütecide bi kaç ay kullanabildik sonra düşmeye başladı çok hızlı gitmeye çalışırken şimdi ondada durmuyo
ikisi arasında kaldıysan mama sandalyesi al bence ama tüm öğünlerini orda yedir ki alışsın çokişine yarar severse

ay ne gereksiz bişi bu mama sandalyesi yaa bence oturtur bi köşeye yedir işte .evin içinde kalabalıktan başka bişey değil zaten

bence mama sandalyesi al. nasılsa yeni başladınız ek gıdalara, her öğününü orda ver alışsın. yemek dışında çok fazla tutma sandalyeden sıkılmasın. hem yemek düzenin olur hem de reatoranda tatilde dışarıda rahat edersin.

mama sandalyesini kesinlikke tavsiye ederim.bende önce anakucağında yediriyordum ama kendini atıp yere inebiliyor ordan ama mama sandalyesinde öyle bi sorun yok çoook rahat ettim ben.
stork de lüks marka aldım çok memnunum

mama sandalyesine yeni başladım chicco nun poly modeli benim de çok rahat, bebek ürünlerinde chicconun üstüne yok bence ya ben herşeyi oaradan aldım hele bebek arabası ile oto koltuğu birbirine geçmeli o acayip işime yaradı bebek ufakken, oto koltuğu evde ana kucağı arabada koltuk, bebek arabasına takılınca da henüz oturamayan bebeği en ideal pozisyonda saran bişeydi

bende chicconun polly modelini aldım,şimdi yeni modelide çıkmış.çocuk yemek yemeyi orda öğreniyor bence nasıl yiyeceğini bizi izleyerek taklit ediyor.işe yaramasa çıkarmazlar zaten böyle bir araç.kademeli olması ilk zamanlar için işe yarıyor üstelik.almanızı tavsiye ediyorum bende.

Bence mama sandalyesi onemli, zira o yukseklikten anneyi babayi yemek yerken gortuyor, gorerek ogreniyor.
orasi onun kralligi, yemek yemegi ogrenebilmesi icin istedigi gici dokup sacabiliyor.
benim cadim cok istahsiz, ama onune dokuyorum haslanmis bezelyeleri, havuclari nasil yiyor bizi de gorunce.
yemek saatleri disinda oturtmiyorum.

yurutec zararli, canada'da yasak bile

arkadaşlar chicco poly baya pahalı bi mama sandalyesi bildiim kadarıyla. daha hesaplılardan önerebileceğiniz bi model var mı

arkadaşlar chicco poly baya pahalı bi mama sandalyesi bildiim kadarıyla. daha hesaplılardan önerebileceğiniz bi model var mı

internetten bak aklımda yok ama bir sürü görmüştüm daha uygunları vardı kiraz bebenin sitesinde fiyatlar yazıyo marka marka bütün ürünler var onu bi incele orada her markayı bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…