19 yaşındayım ve bekarım iç dudak sarkması var sol taraf sağdan bir iki cm kadar uzun yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum evleneceğim kişi buna ne der bilemiyorum yani bu konuda ben ona nasıl bir açıklama yapabilirim ki sarkma evliliğe engel midir? Yoksa normal bir durum mu yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nasıl yanii anlamadımIki elinin ikisi de eşitse 1 2 cm de bir şey vardır anket mi açsak herkesin eşit mi diye
- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Sizi rahatsız ediyor mu, hareket ederken falan19 yaşındayım ve bekarım iç dudak sarkması var sol taraf sağdan bir iki cm kadar uzun yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum evleneceğim kişi buna ne der bilemiyorum yani bu konuda ben ona nasıl bir açıklama yapabilirim ki sarkma evliliğe engel midir? Yoksa normal bir durum mu yardım edin
- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.978
- 598
İç çamaşırım dar olmadığı sürece pek sıkıntı olmuyor ama illa ki hissediliyor yaniSizi rahatsız ediyor mu, hareket ederken falan
Hayır tabiki güzel sanmıyorum güzel olmak zorunda da değil zaten ama ne bileyim yine de ikisinin eşit olmaması beni baya bir etkiledi ve sormak istedimEvleneceğin kisinin penisi cok mu guzel saniyorsun
- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.978
- 598
Saglik problemi yaratmıyorsa hic takma kafanaHayır tabiki güzel sanmıyorum güzel olmak zorunda da değil zaten ama ne bileyim yine de ikisinin eşit olmaması beni baya bir etkiledi ve sormak istedim
- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Sağlık açısından ve rahatlık açısından sorunun yoksa hiç genital estetik falan düşünme derim. Ama rahatsızsan senin bedenin sen bilirsin ama kimse için bıçak altına yatmaİç çamaşırım dar olmadığı sürece pek sıkıntı olmuyor ama illa ki hissediliyor yani
Benimde kendimi bildim bileli iç dudaklarım uzundur bunu hiç problem etmedim çünkü annem ve ablamında öyle genetik yani. Normal bir sey. Vajinal muayenede doktora sordum dudaklar gayet normal dedi. İnsanlardaki bu estetik anlayışına anlam veremiyorum. Seninde gayet normaldir neden evliliğe engel olsun. Hasta mısın sanki engel olsun. Bunlara kafanı takma hayatına bak19 yaşındayım ve bekarım iç dudak sarkması var sol taraf sağdan bir iki cm kadar uzun yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum evleneceğim kişi buna ne der bilemiyorum yani bu konuda ben ona nasıl bir açıklama yapabilirim ki sarkma evliliğe engel midir? Yoksa normal bir durum mu yardım edin
- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.687
- 548
Aşkım sakin ol, o sünnetten üst tarafı ton değişikliğine uğramış, kara kıllı yamuk şeysi için bu kadar endişe etmiyor.19 yaşındayım ve bekarım iç dudak sarkması var sol taraf sağdan bir iki cm kadar uzun yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum evleneceğim kişi buna ne der bilemiyorum yani bu konuda ben ona nasıl bir açıklama yapabilirim ki sarkma evliliğe engel midir? Yoksa normal bir durum mu yardım edin
Özel değilse söylemek istersen akıntın oluyor mu hani iç çamaşırı değdikçe falan ?Benimde kendimi bildim bileli iç dudaklarım uzundur bunu hiç problem etmedim çünkü annem ve ablamında öyle genetik yani. Normal bir sey. Vajinal muayenede doktora sordum dudaklar gayet normal dedi. İnsanlardaki bu estetik anlayışına anlam veremiyorum. Seninde gayet normaldir neden evliliğe engel olsun. Hasta mısın sanki engel olsun. Bunlara kafanı takma hayatına bak
Hiç güleceğim yoktuAşkım sakin ol, o sünnetten üst tarafı ton değişikliğine uğramış, kara kıllı yamuk şeysi için bu kadar endişe etmiyor.
Evet oluyor hatta baya baya var bende büyük dudaklarda bu akıntı problemi oluyor diye duymustum. Bu açıdan mesela sağlıksız ama bıçak altına yatmak da bana saçma geliyor ya daha kötü olursa diye. Dar kıyafetler giyemem mesela acıtır cunku. Onun için bol giyinmek lazım. Senin akıntın var mı?Özel değilse söylemek istersen akıntın oluyor mu hani iç çamaşırı değdikçe falan ?
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Güzel olmak zorunda degil diyorsun kendin için de böyle düşün herşey 4 4 lük olmak zorunda degil eşit olmasa ne oluyor onu sen kabul ediyorsun daHayır tabiki güzel sanmıyorum güzel olmak zorunda da değil zaten ama ne bileyim yine de ikisinin eşit olmaması beni baya bir etkiledi ve sormak istedim
Sırf bunun için ameliyat falan olmak banada saçma geliyor dediğin gibi daha çok sorunlar olur die. Akıntım oluyor çözümü iç çamaşırımı bikaç beden büyük giymekte buldumEvet oluyor hatta baya baya var bende büyük dudaklarda bu akıntı problemi oluyor diye duymustum. Bu açıdan mesela sağlıksız ama bıçak altına yatmak da bana saçma geliyor ya daha kötü olursa diye. Dar kıyafetler giyemem mesela acıtır cunku. Onun için bol giyinmek lazım. Senin akıntın var mı?
Ben böyle düşünüyorum ama o belki düşünmez yani ne biliyimGüzel olmak zorunda degil diyorsun kendin için de böyle düşün herşey 4 4 lük olmak zorunda degil eşit olmasa ne oluyor onu sen kabul ediyorsun da