• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malum konularr

1vaveylaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
22
8
1
19 yaşındayım ve bekarım iç dudak sarkması var sol taraf sağdan bir iki cm kadar uzun yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum evleneceğim kişi buna ne der bilemiyorum yani bu konuda ben ona nasıl bir açıklama yapabilirim ki sarkma evliliğe engel midir? Yoksa normal bir durum mu yardım edin 😑😑😑😑😑

Iki elinin ikisi de eşitse 1 2 cm de bir şey vardır 🙄 anket mi açsak herkesin eşit mi diye 🤔

19 yaşındayım ve bekarım iç dudak sarkması var sol taraf sağdan bir iki cm kadar uzun yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum evleneceğim kişi buna ne der bilemiyorum yani bu konuda ben ona nasıl bir açıklama yapabilirim ki sarkma evliliğe engel midir? Yoksa normal bir durum mu yardım edin 😑😑😑😑😑
Sizi rahatsız ediyor mu, hareket ederken falan

İç çamaşırım dar olmadığı sürece pek sıkıntı olmuyor ama illa ki hissediliyor yani
Sağlık açısından ve rahatlık açısından sorunun yoksa hiç genital estetik falan düşünme derim. Ama rahatsızsan senin bedenin sen bilirsin ama kimse için bıçak altına yatma 🤷🏼‍♀️

Doktora gitmedim sağlı sorunu yapar mı bilemiyorum ameliyat falan da olmam zaten sanmıyorum ya ama hani acaba normal mi ben bunu merak ediyorum ve evlilikte sorun olur mu bu kadar yani merak ettiğim 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Benimde kendimi bildim bileli iç dudaklarım uzundur bunu hiç problem etmedim çünkü annem ve ablamında öyle genetik yani. Normal bir sey. Vajinal muayenede doktora sordum dudaklar gayet normal dedi. İnsanlardaki bu estetik anlayışına anlam veremiyorum. Seninde gayet normaldir neden evliliğe engel olsun. Hasta mısın sanki engel olsun. Bunlara kafanı takma hayatına bak

Aşkım sakin ol, o sünnetten üst tarafı ton değişikliğine uğramış, kara kıllı yamuk şeysi için bu kadar endişe etmiyor.

Benimde kendimi bildim bileli iç dudaklarım uzundur bunu hiç problem etmedim çünkü annem ve ablamında öyle genetik yani. Normal bir sey. Vajinal muayenede doktora sordum dudaklar gayet normal dedi. İnsanlardaki bu estetik anlayışına anlam veremiyorum. Seninde gayet normaldir neden evliliğe engel olsun. Hasta mısın sanki engel olsun. Bunlara kafanı takma hayatına bak
Özel değilse söylemek istersen akıntın oluyor mu hani iç çamaşırı değdikçe falan ?

Evleneceğiniz kişi ölçecek mi? Abartmayın bazı şeyleri sonra kendinizi hep kusurlu göreceksiniz böyle böyle takıntı olacak

Özel değilse söylemek istersen akıntın oluyor mu hani iç çamaşırı değdikçe falan ?
Evet oluyor hatta baya baya var bende büyük dudaklarda bu akıntı problemi oluyor diye duymustum. Bu açıdan mesela sağlıksız ama bıçak altına yatmak da bana saçma geliyor ya daha kötü olursa diye. Dar kıyafetler giyemem mesela acıtır cunku. Onun için bol giyinmek lazım. Senin akıntın var mı?

Hayır tabiki güzel sanmıyorum güzel olmak zorunda da değil zaten ama ne bileyim yine de ikisinin eşit olmaması beni baya bir etkiledi ve sormak istedim 😒
Güzel olmak zorunda degil diyorsun kendin için de böyle düşün herşey 4 4 lük olmak zorunda degil eşit olmasa ne oluyor onu sen kabul ediyorsun da

Evet oluyor hatta baya baya var bende büyük dudaklarda bu akıntı problemi oluyor diye duymustum. Bu açıdan mesela sağlıksız ama bıçak altına yatmak da bana saçma geliyor ya daha kötü olursa diye. Dar kıyafetler giyemem mesela acıtır cunku. Onun için bol giyinmek lazım. Senin akıntın var mı?
Sırf bunun için ameliyat falan olmak banada saçma geliyor dediğin gibi daha çok sorunlar olur die. Akıntım oluyor çözümü iç çamaşırımı bikaç beden büyük giymekte buldum

Back