• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malum konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Lütfen okuyup geçmeyin. Acil.

inceuclusarjiolanvarmi

Kifayetsiz Muhteris
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
381
26
46
İstanbul
Kızlar durumumu biliyorsunuz. Önceki 2 başlıkta uzun uzun anlatmıştım. Bugün o şahsın annesi aradı beni. Çok şaşırdım. Nasıl olduğumu merak etmiş. İrtibatı kesmeyelim. İlişkiniz bitmiş olabilir ama biz düşman değiliz dedi. Ben de bilmediğiniz şeyler var dedim. Çok ısrar edince de "oğlunuz biten bir ilişkinin ardından çevresine beni kötülüyor ve ben bunu kaldıramıyorum" dedim. İnanamadı kadın. Üzüldü bayağı. Tekrar aynı şeyi söyledi. Görüşelim, ben seni arada sırada arayabilir miyim? Sen de ara beni. Düşman değiliz halini nasıl olduğunu merak ediyorum dedi. Ben iyiyim çok şükür, sadece çok kırgınım dedim. O şahıs da evde terör estiriyormuş. Çok sinirliymiş, sürekli bağırıyormuş. Hiçbir şey konuşulmuyormuş onunla. Kadın ilişkinin nasıl ve neden bittiğini bile bilmiyormuş. Ben de oğlunuza sorun dedim, detay anlatmadım.

Bu konuşmadan sonra çok kötü oldum haliyle. Yeniden başa sardım. Tüm gün ruh gibiydim. Arkadaşlarım gelip aldılar beni evden. Sinirlendiler iyice. Bu zat ayrılırken bile telefonda bitirdi ilişkiyi. Yüz yüze görüşme isteğimi reddetti korkaklığından. Ve beni en çok tüketen cümlesi "alyansı bozdur harca helal olsun" oldu. Bozdurmadım tabi. Şimdi arkadaşlarım diyor ki, "onun alyansına kalmadın sen. Alsın bozdursun kıçına don alsın. Küstah herif" Çok sinirliler ona karşı. Ve söyledikleri şey, 4 yılın sonunda öyle telefonda bitirip kaçamaz korkak herif. Yüz yüze konuşmak ve o alyansı almak zorunda diyorlar. Bir de benim bir sürü resimlerim var onda. Onları da almam gerek. Artık zerre kadar güvenmiyorum ona ve o resimler onda kalsın istemiyorum.

Fikrinizi almak istediğim konu ise şu;

Bu insan gece mesaisinde. Yani gündüz uyuyor gece çalışıyor. Telefonlarımı açmadığı için buluşma talebinde bulunamıyorum ki açsa da kabul etmez zaten korkak. Arkadaşlarım da yarın iş çıkışı onun evinin önüne gidelim. Eve girmeden sen onu yakala ve yüzüğü suratına fırlat. Ne demek bozdur harca anlasın diyorlar. İçinde ne varsa kus yüzüne ki ömür boyu keşke görseydim de konuşsaydım deme diyorlar. Ya da evine git annesi sizi yalnız bıraksın söyleyeceklerini söyle yüzüğü ver fotoğraflarını al ve çık diyorlar. Bir daha da adını anma diyorlar.

Ben çok kararsız kaldım. Evet onu son kez görüp öyle bitirmek istiyorum ve bu bende takıntı haline geldi. Sizce bunu yapmalı mıyım? Ve evine mi gitmeliyim kapının önünde mi konuşmalıyım? Evine gitme fikri pek normal gelmiyor bana. Kendimi annesinin yanında küçük düşürmek istemiyorum. Bu dengesizin ne yapacağı hiç belli olmaz çünkü.

Ama ömür boyu da keşke son kez görseydim de içimdekileri kussaydım demek istemiyorum. Lütfen fikirlerinizi söyleyin buna çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar yarın bu eylemi ya gerçekleştiricem ya da bugünden vazgeçicem. Yorum yaparsanız memnun olurum bu yüzden. Her ne kadar arkadaşlarım yapmamı söylese de, aynı şeyi yaşamadıklarından objektif olamayabilirler.

Ömrümün sonuna kadar onu göremeyecek olma fikri ve telefonda bitmiş 4 yıllık ilişki. Ya alyansı kargo ile göndericem ya da son kez karşısına çıkıcam. İçimdekileri kusucam ve dönücem.

Çok korkuyorum tepkisinden. Kendimden. Daha kötü mü olurum yoksa rahatlar mıyım bilmiyorum. Öte yandan tüm yaptıklarına rağmen maalesef ki hala onu seviyorum. Bir geleceğimiz yok açıkcası gelecek de ummuyorum ondan lakin seviyorum. Son kez görmek istiyorum o her ne kadar istemese de. Lütfen fikirlerinizi söyleyin. Kararsızım...

4 yıllık bır ılıskıyı bır cırpıda bıtıren ve hatta senın hakkında arkandan konusan ınsanın yuzune yuzugu atsan ne olur kı canım ? Onu gormek sadece ıcını acıtır, herseyı en basa sarar dıye dusunuyorum. Eger yuzu gondereceksen kargoyla gonder yada bır mesaj at, falan kısıye yuzugunu bıraktım bana sat ve parasını ye dedın ama cok sukur ıhıtyacım yok, sende olan resımlerımı de o sahısa teslım edersen sevınırım, resımlerımın sende kalmasını ıstemıyorum demen daha mantıklı olur dıye dusunuyorum. Varsın telı acmasın hıc onemı yok, mesajı da okumayacak mı sankı.. Benım fıkrım tabı bu, ALLAH yar ve yardımcın olsun Insallah..

Arkadasim ne yaparsin bilmiyorum ama bence kendini düsük düsürmeden yap.
Evet hic birseyi sende kalmasin, tabiki senin fotoraflarinda onda kalmasin ama öyle kapisana gitmek veya evine gitmek bence biraz düsüncesizce bir davranis olur.
Sen ona herseyi kargoyla gönder ve o paketin icine bir mektup yazip koy ve ondan sana ait seyleri bir sekilde sana ulastirmasini iste.

Arkadasim ne yaparsin bilmiyorum ama bence kendini düsük düsürmeden yap.
Evet hic birseyi sende kalmasin, tabiki senin fotoraflarinda onda kalmasin ama öyle kapisana gitmek veya evine gitmek bence biraz düsüncesizce bir davranis olur.
Sen ona herseyi kargoyla gönder ve o paketin icine bir mektup yazip koy ve ondan sana ait seyleri bir sekilde sana ulastirmasini iste.

kesinlikle katılıyorummm

Kızlar durumumu biliyorsunuz. Önceki 2 başlıkta uzun uzun anlatmıştım. Bugün o şahsın annesi aradı beni. Çok şaşırdım. Nasıl olduğumu merak etmiş. İrtibatı kesmeyelim. İlişkiniz bitmiş olabilir ama biz düşman değiliz dedi. Ben de bilmediğiniz şeyler var dedim. Çok ısrar edince de "oğlunuz biten bir ilişkinin ardından çevresine beni kötülüyor ve ben bunu kaldıramıyorum" dedim. İnanamadı kadın. Üzüldü bayağı. Tekrar aynı şeyi söyledi. Görüşelim, ben seni arada sırada arayabilir miyim? Sen de ara beni. Düşman değiliz halini nasıl olduğunu merak ediyorum dedi. Ben iyiyim çok şükür, sadece çok kırgınım dedim. O şahıs da evde terör estiriyormuş. Çok sinirliymiş, sürekli bağırıyormuş. Hiçbir şey konuşulmuyormuş onunla. Kadın ilişkinin nasıl ve neden bittiğini bile bilmiyormuş. Ben de oğlunuza sorun dedim, detay anlatmadım.

Bu konuşmadan sonra çok kötü oldum haliyle. Yeniden başa sardım. Tüm gün ruh gibiydim. Arkadaşlarım gelip aldılar beni evden. Sinirlendiler iyice. Bu zat ayrılırken bile telefonda bitirdi ilişkiyi. Yüz yüze görüşme isteğimi reddetti korkaklığından. Ve beni en çok tüketen cümlesi "alyansı bozdur harca helal olsun" oldu. Bozdurmadım tabi. Şimdi arkadaşlarım diyor ki, "onun alyansına kalmadın sen. Alsın bozdursun kıçına don alsın. Küstah herif" Çok sinirliler ona karşı. Ve söyledikleri şey, 4 yılın sonunda öyle telefonda bitirip kaçamaz korkak herif. Yüz yüze konuşmak ve o alyansı almak zorunda diyorlar. Bir de benim bir sürü resimlerim var onda. Onları da almam gerek. Artık zerre kadar güvenmiyorum ona ve o resimler onda kalsın istemiyorum.

Fikrinizi almak istediğim konu ise şu;

Bu insan gece mesaisinde. Yani gündüz uyuyor gece çalışıyor. Telefonlarımı açmadığı için buluşma talebinde bulunamıyorum ki açsa da kabul etmez zaten korkak. Arkadaşlarım da yarın iş çıkışı onun evinin önüne gidelim. Eve girmeden sen onu yakala ve yüzüğü suratına fırlat. Ne demek bozdur harca anlasın diyorlar. İçinde ne varsa kus yüzüne ki ömür boyu keşke görseydim de konuşsaydım deme diyorlar. Ya da evine git annesi sizi yalnız bıraksın söyleyeceklerini söyle yüzüğü ver fotoğraflarını al ve çık diyorlar. Bir daha da adını anma diyorlar.
Ama ömür boyu da keşke son kez görseydim de içimdekileri kussaydım demek istemiyorum. Lütfen fikirlerinizi söyleyin buna çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Sakın yapma cnm kendını kucuk dusurme senın bu anlatıklarına yakın olayı ben nısanlıyken yasadım cigeri beş para etmez insan oda telefonda bıtırmıstı gel goruselım dedım gelmedı daha neler neler benden sana tavsıye kendını daha kotu hıssedersın bunu yaparsan
once ıyı hıssettıgını dusunursun ama degıl ben gıtmedım yanına yoluna bıle cıkmadım bende senın gıbı ıcımde kaldı dıyordum ama zamnla azaldı ıcımdekıler sımdı dahada ıyıyım ve ıkıde gıtmedım dıyorum cunku benım vıjdanım rahatken onun vıjdanının sızlaması başlar zamana bırak acını yasa ve bekle goruceksın ne hale gelecegını sabter ve allaha sıgın dualarım senınle......
Ben çok kararsız kaldım. Evet onu son kez görüp öyle bitirmek istiyorum ve bu bende takıntı haline geldi. Sizce bunu yapmalı mıyım? Ve evine mi gitmeliyim kapının önünde mi konuşmalıyım? Evine gitme fikri pek normal gelmiyor bana. Kendimi annesinin yanında küçük düşürmek istemiyorum. Bu dengesizin ne yapacağı hiç belli olmaz çünkü.

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. Gitmedim... Tüm gece onu rüyamda kötü bir şekilde gördüm ve sabah berbat bir ruh haliyle uyandım.

Dua ediyorum sürekli bu sıkıntılardan kurtulmak için. Ama atlatamıyorum. Bu kadar güçsüz olduğumu hiç bilmiyordum. Ölmek için dua edecek kıvama geldim ve ölemiyorum da. Değmez onun için bunları çektiğime ama içimdeki sevgiyi tüketemiyorum.

İçimde hep ukde kalacak son kez görme isteğim ama dediğiniz gibi görmemeliyim. Dayanamıyorum bu olanlara. Rabbim güç versin bana ve unutayım...

Allah yardimcin olsun.
Ayrilik zor sey.
Iyiki gitmemisin, ben sen olsam alyansi bozdurup parasinida suan van da ihtiyaci olanlarla gonderirdim.
Rabbim sorar insallah hesabini. Bir an once toparlanmaya calis.

canım ya bu kadar mı olur yaşadıklarımız birbirine çok benziyor ama sen benim yaptığım hatayı yapmamışsın iyikide ben gittim evlerine onunla konuşmak ve son kez görmek uğruna gittim ve daha çok üzülüp döndüm annesi çok iyi bir bayandı çok hoş karşıladı hatta tıpkı senin eski sevgilinin annesinin dediği gibi ara beni arada konuşalım falan dedi tabi ben yapmıyorum bunu sanki ondan haber almak için aramış gibi zaten kapılarına giderek küçük düşürdüm yeterince kendimi:2:
oda aynı şekilde cevap vermiyodu telefonuma mesajlarıma falan sonrada hattını değiştirmiş aptal şey bide seni seve seve ayrılıyorum ben olmuyor çok tartışıyoruz falan bahanelerle:36: çok acı bi durum hala içim acıyor ve hala seviyorum ama şundan eminim birgün mutlaka bir şekilde iletişime geçecek benimle senin içinde aynısı olacak biliyorum bekleme zamanı tatlım:3:

Back
X