malum havalar ısındı ????

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
kızlar havaların aşırı ısınması nedeniyle birkaç gündür bebeğime 1-2 çay kaşığı su vermeye başladım. ara ara terlediği için su kaybını aza indirmek nedeniyle veriyorum. bir de klimayı çalıştırıp çalıştırmama konusunda kararsızım. klimanın bebişimi hasta etmesinden korkuyorum. sizler ne önerirsiniz?

kızlar havaların aşırı ısınması nedeniyle birkaç gündür bebeğime 1-2 çay kaşığı su vermeye başladım. ara ara terlediği için su kaybını aza indirmek nedeniyle veriyorum. bir de klimayı çalıştırıp çalıştırmama konusunda kararsızım. klimanın bebişimi hasta etmesinden korkuyorum. sizler ne önerirsiniz?

oncelikle bebeyini sag saglim buyutursun canim benimkide uc aylik oldu.canim su vermen cok guzel onlarda bizler gibi terliyince su kaybediyolar.ama canim bence sakin klimayi calistirma bebeyin hasta olur bide sagliksiz bence .disardaki hava sicak icerisi serin olunca birden kapi yada pengere acilirsa bebeyin hasta olabilir.birak o minnacik olmasina ragmen bizler gibi minyatur insan herhurlu hava sartlarina alissin.yoksa ileride en kucuk biseyde hasta olur canim.bol bol ilk dus aldirirsin bebeyini ferahlatmak icin hem cok guzel uyur hemde usutmez canim.

sağol canım. senin bebişinede allah uzun ömür versin.ben antalyada ikamet ediyorum. burada havalar şimdiden çok sıcak.bebişime her gün duş aldırdığım halde yavrumun boynu isilik içinde.şimdiden bu kadar sıcaksa temmuzda ne yapacağım bilmiyorum. klimayı çalıştırmayı bende istemiyorum . .

sagol canim seninde iyi dileklerin icin canim.canim yne sen bilirsin guzelim ama bizlere bile zararli benim annem boynunda kreclenme oldu klimea yuzunden-guzelim bol bol sivi gunde birkac kere deyil bol bol sok suya bide sakin onu sikicak esyalar giydirme bol kiyametler giydir bide acik renkli.seni cok iyi anliyorum benim oglumda yaz cocuguydu ayni seyleri asagi yukari bende yasadim canim.isiliklerden bende cok cektim oyle boyle buyuyolar guzelim hava cok sicakta olursa disari cikarmassin atlettle evde oylesine birakirsin altinida acik tut sele serpe oynasin canim.merak etme o minnacik yavrular rabbim onlarin icine oylebi dayanma gucu vermiski dusun minnacik karnimizda yasadilar .herturlu seye aliskinlar aslinda dogduklarinda .

kesinlikle katılıyorum klima bizleri bile mahfediyor minikimi kim ne yapar sakın çalıştırma su konusuna gelince benim oğlum 62 günlük ben daha vermedim hem mama hemde anne sütü alıyo dünde 25 ml ıhlamur vermeye başladım azcık şekerle.. aslında su vermeyide düşünüyorum sonuçta su yani ne zararı olacak ama herkez verme deyip duruyo bende korkudan veremedim hem günde ne kadar vercem onuda bilmiyorum

kesinlikle katılıyorum klima bizleri bile mahfediyor minikimi kim ne yapar sakın çalıştırma su konusuna gelince benim oğlum 62 günlük ben daha vermedim hem mama hemde anne sütü alıyo dünde 25 ml ıhlamur vermeye başladım azcık şekerle.. aslında su vermeyide düşünüyorum sonuçta su yani ne zararı olacak ama herkez verme deyip duruyo bende korkudan veremedim hem günde ne kadar vercem onuda bilmiyorum

CANIM BEBEYINI SAGLICAKLA BUYUT CANIM:SAKIN ISINE KARIR GIBI ALGILAMA SADECE BIR ONERIM VAR SANA CANIM:SAKIN COCUGUNA SEKERLI BISEY VERME:ONCE YALANCI DOLGUNLUK VERIR VE SUTU AZ ICER SONRA ILERIDE DISLERI CURUR:VE SEKERSIZ HIC BIRSEY ICEMEZ ILERIDE:CANIM BEN ALMANYADA YASIYORUM BURDA COCUKLARA UC YASINA KADAR SEKER TUZ YASAK CUNKU COK SAGLIKSIZ DIYE:BENIM OGLUM UC BUCUK YASINDA MASALLAH HERSI SEKERSIZ ICER:KIZIMDA UC AYLIK BENDE IHLAMUR VERIYORUM AMA SEKERSIZ :COK ZARARLI CANIM SEKER SAKIN UNUTMA:BEBEYINI SAGLICAKLA BUYUT GUZELIM

CANIM BEBEYINI SAGLICAKLA BUYUT CANIM:SAKIN ISINE KARIR GIBI ALGILAMA SADECE BIR ONERIM VAR SANA CANIM:SAKIN COCUGUNA SEKERLI BISEY VERME:ONCE YALANCI DOLGUNLUK VERIR VE SUTU AZ ICER SONRA ILERIDE DISLERI CURUR:VE SEKERSIZ HIC BIRSEY ICEMEZ ILERIDE:CANIM BEN ALMANYADA YASIYORUM BURDA COCUKLARA UC YASINA KADAR SEKER TUZ YASAK CUNKU COK SAGLIKSIZ DIYE:BENIM OGLUM UC BUCUK YASINDA MASALLAH HERSI SEKERSIZ ICER:KIZIMDA UC AYLIK BENDE IHLAMUR VERIYORUM AMA SEKERSIZ :COK ZARARLI CANIM SEKER SAKIN UNUTMA:BEBEYINI SAGLICAKLA BUYUT GUZELIM

YA CNM BU IHLAMURU NASIL VERIYORUNUZ BEN TOPLADIM IHLAMUR KURUTTUM AHZIR VAR EVDE OLEMI VERIYORSUNUZ YOKSA PAKETLEMI ALIYORSUNUZ BENDE VERICEMDE BEBISIME ONERI ISTIYORUM BIDE NE KADAR VERILIYO SOLERSEN SEVINIRIM CANIM:1hug:

tatlım önerin için teşekkür ederim ama azcık şeker koy dediler anne sütü tadında şekerli olsun diye tek ıhlamur vermeye gönlüm razı olmadı çok acı diye azcık şeker koydum çok değil kaşığın ucu ile

Canım su vermene gerek yok zaten anne sütünün yüzde 80 -90 ı sudan oluşuyor klimaya gelince direkt üstlerine gelmediği sürece düşük seviyede çalıştırılabilir

Anne sütü neden bebekler için iyi besindir?
Anne sütü, bebeğin ilk altı ay ihtiyacı olan protein, yağ, demir, vitamin gibi her türlü besin değerine içeren ideal besin kaynağıdır. İçindeki koruyucu maddeler nedeniyle bebeği enfeksiyonlardan korur. Anne sütünün hazmı kolaydır, kaynatmak gerekmez. Daima taze, temiz ve bebeğe vermek üzere hazırdır.

Tamamen doğal olan anne sütünde bebeğin büyümesi için gerekli olan maddeler inek sütünden daha fazladır. Anne sütünde yeterli miktarda su ve vitamin bulunduğu için, çok sıcak iklimlerde bile bebeğe su vermeye ve ayrıca ilk altı ayda meyve suyuna gerek yoktur. Anne sütü alan bebekler diğer besinlerle beslenen bebeklerden daha zeki olurlar.

kesinlikle ilk 6 ay anne sütü cünkü sütün yüzde 90 ı sudur.ekstra su vermene hiç gerek yok.

Bebekler susadıkları zamanda emmek isterler.İlk altı ay sadece anne sütü çünkü sihirli bir dönemdir fazladan bir damla bile çok öenmlidir.

X