• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malum görümceyim ama çok kirginim

İyi de yanlış anlama da görümcen gibi başkasının da arkasından konuşursan onun da kulağına giderse hiç kimse arkadaş olmak istemez ki.
Kirginliğini anliyorum oan bir afa geldim .
Duyduklarimdan çok öfkeliydim.Sadece abimin üzerine gidilmiş olsaydi pek sorun etmezdim fakat ben ve ailem adinada hakaretler duymak hoş değildi .
Bende sinirlenmiştim ....

+1 gerçekten çok yorucu ve gerici bir durum. Benim eski kv ona teşekkür etmedim diye küsüyordu, tüm hayatı biz ve yaptıklarımız. Bir grip olmak, basit bir iş bile onun için önemliydi, çünkü aynısını benden de bekliyordu.

Örnek olarak verdim bunu ve bu tarz insanlar tıpkı konu sahibi gibi çok çok yorucu.

Kesinlikle katılıyorum.
"Omzum ağrıyordu bi arayıp nasıl oldun demedin"..
"Dayımın oğlunun gelinin kızı öldü başın sağolsun demedin"..
"Biz arayıp soruyoruz ama en ufak bi derdin olsa"..
Yahu arama, en ufak bi derdim olduğunda sen de beni arama lütfen.
Araman bile yoruyor beni yani.
Yada karşılık bekleme, beklentisiz yap bunu ki yapay olmasın.

Dertliymişim bu konuda green :olamaz:

Üzüntünüzde haklı olabilirsiniz ama mesela beni bu düşünce tarzı çok yoruyor ve açıkçası ben de sizin gibi insanlardan uzak duruyorum.

Sürekli impilant yaptırmış arıyım, bileğini burkmuş gideyim buz koyayım, başı ağrımış ilaç vereyim vs.. yani bu yoruyor.
Hep bi görevmiş gibi, hayat gailesine dalıp unutsam küsecek darılacak sanki karşımda ki kişi.
Çalışıyorsunuz, işiniz var, çocuklarınız var, evliliğiniz var.. o neden aramadı, bu neden sormadı kurup durmuşsunuz kendinizi.
Belli ki mesafeli durmaya çalışıyorlar, bunun altında illa kötü niyet olmasına gerek yok, sebepsiz mesafeyi ben de severim mesela.

Bence siz biraz kimin ne yaptığından izole olup, kendi hayatınıza odaklanın daha iyi gelecektir.

3 yılda bir kez olsun gidilir görümce evine sanki. bu kadın namuslarına dil uzatmadıysa, büyük kötülükler yapmıyorsa çok mu zor bir gonlu olsun diye kapısını çalmak?
kadının diz kapağı kırılmış. muhtemelen 4-6 hafta cihazda kaldı.
bunda bir geçmiş olsun beklemek normaldir diye düşünüyorum.
bunda da olmazsa sonrası cenaze çünkü.
açıkcası ona da gelmesinler zaten durum buysa.
ben de sizin gibi ufak tefek şeylere ne gerek var derim de burada daha farklı durum.

Ben artık insanların arayıp sormamasina o kadar alıştım ki. Senden alacakları birşey yoksa, kendileri de yok ortada. Ama abinizin gelip bütün özelini ailesine dökmek aşırı yanlış. Eşini ailesinin gözünde küçük düşürüyor. Oda bunu unutmaz. Sonra tekrar barisiyorlar, olan aile ilişkilere oluyor. Birdaha abiniz özelini anlatmaya kalksa aynen hatirlayin
Buna çok katiliyorum ,istemsiz bendede bir uzaklaşma oldu hatta abime karşi .
Onunlada artik yüzeysel konuşuyorum çünkü
Yine başlayacak ailesinden şikayet etmeye .
Yokya ben bu şehirde artik yapamiyorum

Duyduklarimdan çok öfkeliydim.Sadece abimin üzerine gidilmiş olsaydi pek sorun etmezdim fakat ben ve ailem adinada hakaretler duymak hoş değildi .
Ya doğrudur ama olmuyor işte.
Araya soğukluk girmiş karşılıklı,yeniden ısınmıyor ortam.

Benim anlamadığım nokta hem çocuklarıma çorba pişirsem mutlu oluyorum diyorsunuz yani çok yoğunsunuz hem de görüşmüyorum diye üzülüyorsunuz, hani vakitte görüşeceksiniz?
Allaha şükür ozamanlar gecti ama yinede hafta sonlari görüşmek için zaman ayiriyordum

3 yılda bir kez olsun gidilir görümce evine sanki. bu kadın namuslarına dil uzatmadıysa, büyük kötülükler yapmıyorsa çok mu zor bir gonlu olsun diye kapısını çalmak?
ben de sizin gibi ufak tefek şeylere ne gerek var derim de burada daha farklı durum.
Sağol canim beni tam olarak tercüme ettin .
Yani benim büyük bir kötülüğüm olsa galiba kardeşlerimle bir olur taşlarlar .
Dediğin gibi 6 hafta cihaz gezdim onlarda gördü yalan ayy cok gecmiş olsun dediler
Oda babami hastaneye görmek icin gittiğimizde rast geldik.

Kulağınızla duymadınız sonuçta değil mi? Onların ikisinin arasındaki ilişkiye karışmanız hiç hoş değil. Bu duyduklarınızı size kim iletti?

gecmıs olsun
aıle ılıskılerınız sıcak ıletısım halındeyse boyle gorusmelerınız varsa neden hayırdır bır sorun mu var dıye hıc sormadınız ?
belkı bılmeden kırdınız belkı tamamen sımarıklık yapıyorlar bılmeden etmeden hep karsı taraf nıye boyle dıye dusunup uzulup durmussunuz

bukadar onemsedıgınız kısılerse neden sormuyorsunuz sorun ne dıye

Kesinlikle katılıyorum.
"Omzum ağrıyordu bi arayıp nasıl oldun demedin"..
"Dayımın oğlunun gelinin kızı öldü başın sağolsun demedin"..
"Biz arayıp soruyoruz ama en ufak bi derdin olsa"..
Yahu arama, en ufak bi derdim olduğunda sen de beni arama lütfen.
Araman bile yoruyor beni yani.
Yada karşılık bekleme, beklentisiz yap bunu ki yapay olmasın.

Dertliymişim bu konuda green :olamaz:

En az sizin kadar dertliyim bende :D Çok çektim çünkü. Bir de kendilerini "biz iyilik yapıyoruz" diye lanse etmiyorlar mı..İyilik karşılıksız yapıldığı için iyiliktir adı, kaldı ki senin beni habire araman belki benim için iyilik değil mesela? Her akşam istisnasız iş çıkışında arayıp yemeğe davet etmen benim için boğucu örneğin, anla bunu. Anla ve düşman kesilme bana.

Ama yok bu tarz insanlarda ya hep ya hiç var, ikisinin ortası yok. Ve çok yalnız ve mutsuzlar. Tüm yalnızlık,öfke, mutsuzluk duygularını birini hedef seçip onun üzerine kusuyorlar.

Ben durumu yorumlamadım zaten, düşünce tarzını eleştirdim.
Duruma hiç girmiyorum çünkü belli ki iki kafadar birbirini görümceye karşı doldurup birlik hareket ediyorlar.
Bu zihniyetteki insanlarla zaten arkadaşlık yapamazsınız, kaldı ki akrabadan arkadaş olmayacağını ben kendi adıma defalarca tecrübe ettim.
Konu sahibinin de ilgisiz olduğu bir dönem varmış, muhtemelen o günleri referans alıp kendilerince tavır almışlar.

Durum çirkin ama ben bu durumda olsam yine de kafama takmam, sadece abim ve kardeşimin alnını karışlarım, hatta konuda ki en suçlu insanlar da gelinler değil kendi abi ve kardeşi bence.

gecmıs olsun
aıle ılıskılerınız sıcak ıletısım halındeyse boyle gorusmelerınız varsa neden hayırdır bır sorun mu var dıye hıc sormadınız ?
belkı bılmeden kırdınız belkı tamamen sımarıklık yapıyorlar bılmeden etmeden hep karsı taraf nıye boyle dıye dusunup uzulup durmussunuz

bukadar onemsedıgınız kısılerse neden sormuyorsunuz sorun ne dıye
Cesaret edemedim işte ,bazende doğru sözleri bulamiyorum sonra daha kötü olur diye düşündüm

Malesef abim söyledi .
Onun çok hatasi var ve onunlada asgari görüşüyorum

İşte abinizde hata çok. Benim eski eş de bunları yaptı. Ve sizi birbirinize düşürmüş. Evliliklerde en büyük denge unsuru erkekler olmalı, onlar böyle saçmalayınca ilişkiler düzgün gitmiyor.

Bence uzak durun hepsinden. Abiniz kim ne derse oraya kayıyor gibi.

Back
X