- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi Akanseneler
dert yok demek ki birbirlerini bulunca size ihtiyaç duymamaya başlamışlar. ben olsam peşlerine düşmezdim yani dünyada arkadaş olacak bi ikisi mi kaldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru venimde hatam tavrim olmuştur .
Elbette bende bir insanim ve attimda sattimda ,evet bunlarin bir kismi büyük gelinimizin kulağina gelmiş .
Fakat biz bir aileyiz .
Evet çocuklardan dolayi içine kapanik ve sadece cekirdek ailemle zaman geciriyordum.
Burda eşimede öfkem var
Evet ben onlara muhtac gibi bir duygu salgiliyorum .Onlar da bunu anlayıp iyice uzak duruyorlar sizden. Çünkü insan kendinde baskı hissediyor. Siz iyiniyetli olsanız da anladığım kadarıyla bir samimiyet istiyorsunuz, ama onlar bunun baskısı altında geri kaçıyor. Rahat bıraksanız bence çok daha iyi olur.
Bir de gelin görümce vs arkadaş olmaz. Arada ortak kişi var; abiniz. Onun da eşi , ister istemez özele girilecek ve hoş şeyler olmayacak.
Kardeşlerimde eşlerinin arkasinda gidiyorlar .Yerinizde olsam gelinleri umursamazdım da,kardeşlerimi umursardım.
Evet ben onlara muhtac gibi bir duygu salgiliyorum .
Yeşil cam filmine özendim işte "bizim aile"
Üzüntünüzde haklı olabilirsiniz ama mesela beni bu düşünce tarzı çok yoruyor ve açıkçası ben de sizin gibi insanlardan uzak duruyorum.
Sürekli impilant yaptırmış arıyım, bileğini burkmuş gideyim buz koyayım, başı ağrımış ilaç vereyim vs.. yani bu yoruyor.
Hep bi görevmiş gibi, hayat gailesine dalıp unutsam küsecek darılacak sanki karşımda ki kişi.
Çalışıyorsunuz, işiniz var, çocuklarınız var, evliliğiniz var.. o neden aramadı, bu neden sormadı kurup durmuşsunuz kendinizi.
Belli ki mesafeli durmaya çalışıyorlar, bunun altında illa kötü niyet olmasına gerek yok, sebepsiz mesafeyi ben de severim mesela.
Bence siz biraz kimin ne yaptığından izole olup, kendi hayatınıza odaklanın daha iyi gelecektir.
Çok üzücü değilmi ,herkes ailesiyle vakit gecirken,destek alirken bu kadar yakininda olmak ama gönülde okadar uzak durmak .Annemle halam ayni sokakta oturur. Yilda 1 2 kez bayramda koyde gorusurler.
Dayim bize 10 dk mesafede bile degil. 1 senedir onlarla küsüz. Kardesimin evlenmesinden reesmen korkuyorum. Bizde bu tip seyler yasayacagiz diye
Çok üzücü değilmi ,herkes ailesiyle vakit gecirken,destek alirken bu kadar yakininda olmak ama gönülde okadar uzak durmak .
Beni böyle şeyler üzüyor işte .
Keşke uzakta olsam en azindan gelemiyorlar diye kendimi kandiririm
Işte galiba arkadaşim olmadiği içindert yok demek ki birbirlerini bulunca size ihtiyaç duymamaya başlamışlar. ben olsam peşlerine düşmezdim yani dünyada arkadaş olacak bi ikisi mi kaldı?
İyi de yanlış anlama da görümcen gibi başkasının da arkasından konuşursan onun da kulağına giderse hiç kimse arkadaş olmak istemez ki.Işte galiba arkadaşim olmadiği için
Yok ya o kadar beklentim yok ve öyle baskici değilim .Üzüntünüzde haklı olabilirsiniz ama mesela beni bu düşünce tarzı çok yoruyor ve açıkçası ben de sizin gibi insanlardan uzak duruyorum.
Sürekli impilant yaptırmış arıyım, bileğini burkmuş gideyim buz koyayım, başı ağrımış ilaç vereyim vs.. yani bu yoruyor.
Hep bi görevmiş gibi, hayat gailesine dalıp unutsam küsecek darılacak sanki karşımda ki kişi.
Çalışıyorsunuz, işiniz var, çocuklarınız var, evliliğiniz var.. o neden aramadı, bu neden sormadı kurup durmuşsunuz kendinizi.
Belli ki mesafeli durmaya çalışıyorlar, bunun altında illa kötü niyet olmasına gerek yok, sebepsiz mesafeyi ben de severim mesela.
Bence siz biraz kimin ne yaptığından izole olup, kendi hayatınıza odaklanın daha iyi gelecektir.