• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
arkadaşlar malum bölgemi jiletle alıyorum ama alma işlemi bitince erkek yüzü gibi batıyor batıklar diplerinde kalanlar benim gibi olanlar o bölgeye birsey uyguluyormusunuz krem bitkisel yağ falan yani birazda olsa yumusaması için

jiletle alıyorum ama batık olmuyo bende sadece fena halde kaşınıyo ve hemen sert sert çıkıyo :S

Bende jiletle alıyorum.Bir kere ağdayı denedm.Felaket acıdı acısınada dayanamadm.Ama bende öyle sert batıklar olmuyo sadece erken çıkıo.

Bende jiletle alıyorum.Bir kere ağdayı denedm.Felaket acıdı acısınada dayanamadm.Ama bende öyle sert batıklar olmuyo sadece erken çıkıo.

sert ve erkek sakalı gibi gibi bende cnm hani bi erkeği yanaktan öpersinizde sakalları olmadada bayar ya onun gibi hiç yumuşak değil...:50:

kılları tersinden yani üstten aşağı değilde aşağıdan yukarı kesersen en azından 1 gün yumuşaklık hissedersin fakat başka türlü hçbişey bu olayı düzeltmez, ben 2 yıldır ağdayla alıyorum ve çok rahat emin ol alıştıktan sonra wazgeçemiyorsun azıcık kaldı 10 dk da ağda işimi hallediyorum :86:

birde GILLETTE MACH3 kullan pamuk gibi yapıyor diğerlerine göre pahalıdır ama on numara :46:

Ben tam 9 sene jilet - tüy dökücü vb , ( zaten hepsi aynı sonuç verio , ) aldım ancak sonra bi iman gücü geldi 3 yıldır ağda yapıyorum ilk kuaförde yaptırdım ama son zamanlarda 1-2 aydır kendim yapıyorum , abartısız 3 saati bulduğu oluo , az az yavaş yavaş dinlene dinlene :) ama sonuç güzel :) , neyse konuyla alakasız gittim kusura bakmayın ama varcağım nokta bence bi şekilde vazgeçin , hem çok sert hem köklü hemde batıklar oluşturuo ve çok sık zamanlarda uygulama yapmanızı gerektiriyor , yazın hele daha zor ve hatırlıyorum eskiden sürekli kaşınırdı kasıklarım neyseki kurtuldum dertten , uyuşturucu kremler ile deneyin ağdayı derim ben , hem batık derdinizde azalır :)

Kesinlikle jiletten vazgeç. Ağda uygulama ile birsürü konu var. Uyuşturucu krem vs. bir kaç uygulamada acı çekersin. sonrası misss :8:

kılları tersinden yani üstten aşağı değilde aşağıdan yukarı kesersen en azından 1 gün yumuşaklık hissedersin fakat başka türlü hçbişey bu olayı düzeltmez, ben 2 yıldır ağdayla alıyorum ve çok rahat emin ol alıştıktan sonra wazgeçemiyorsun azıcık kaldı 10 dk da ağda işimi hallediyorum :86:

cnm belki haklısın ama ben 1 gün değil sürekli yumuşaklık istiyorum ama ağdadan korkuyorum çok acıyordur alanlardan biliyorum.....

Ben tam 9 sene jilet - tüy dökücü vb , ( zaten hepsi aynı sonuç verio , ) aldım ancak sonra bi iman gücü geldi 3 yıldır ağda yapıyorum ilk kuaförde yaptırdım ama son zamanlarda 1-2 aydır kendim yapıyorum , abartısız 3 saati bulduğu oluo , az az yavaş yavaş dinlene dinlene :) ama sonuç güzel :) , neyse konuyla alakasız gittim kusura bakmayın ama varcağım nokta bence bi şekilde vazgeçin , hem çok sert hem köklü hemde batıklar oluşturuo ve çok sık zamanlarda uygulama yapmanızı gerektiriyor , yazın hele daha zor ve hatırlıyorum eskiden sürekli kaşınırdı kasıklarım neyseki kurtuldum dertten , uyuşturucu kremler ile deneyin ağdayı derim ben , hem batık derdinizde azalır :)

cnm benimde aklıma geldi emla diye bi krem varmış ama ne derece uyuşturur bilemicem çok zor jiletle hep hemen çıkıyor hemde çok feci çıkıyor sert bi bayana yakışmıyor am napim ağdadan korkuyorum... ama inş emla alınca işe yarar inş....

Back