Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jiletle alıyorum ama batık olmuyo bende sadece fena halde kaşınıyo ve hemen sert sert çıkıyo :S
Bende jiletle alıyorum.Bir kere ağdayı denedm.Felaket acıdı acısınada dayanamadm.Ama bende öyle sert batıklar olmuyo sadece erken çıkıo.
Kesinlikle jiletten vazgeç. Ağda uygulama ile birsürü konu var. Uyuşturucu krem vs. bir kaç uygulamada acı çekersin. sonrası misss
Ben de epilasyon makinesini kullanıyorum.
Ama ağdayı da merak ediyorum :s
Epilasyon makinesi daha çok acıtmıyor mu ben de öyle olmuştu. Kılları kırıyor iyi almıyor. Ağda ile ne aldığını birebir canlı kanlı görüyorsun
bilmem, ben ağdadan daha çok korkuyorum.
Canlı kanlı hee:):)
kılları tersinden yani üstten aşağı değilde aşağıdan yukarı kesersen en azından 1 gün yumuşaklık hissedersin fakat başka türlü hçbişey bu olayı düzeltmez, ben 2 yıldır ağdayla alıyorum ve çok rahat emin ol alıştıktan sonra wazgeçemiyorsun azıcık kaldı 10 dk da ağda işimi hallediyorum :86:
Bende jiletle alıyorum ama jiletten sonra krem sürmek faydalı diye duymuştumm ? :26:
birde GILLETTE MACH3 kullan pamuk gibi yapıyor diğerlerine göre pahalıdır ama on numara
Ben tam 9 sene jilet - tüy dökücü vb , ( zaten hepsi aynı sonuç verio , ) aldım ancak sonra bi iman gücü geldi 3 yıldır ağda yapıyorum ilk kuaförde yaptırdım ama son zamanlarda 1-2 aydır kendim yapıyorum , abartısız 3 saati bulduğu oluo , az az yavaş yavaş dinlene dinlene :) ama sonuç güzel :) , neyse konuyla alakasız gittim kusura bakmayın ama varcağım nokta bence bi şekilde vazgeçin , hem çok sert hem köklü hemde batıklar oluşturuo ve çok sık zamanlarda uygulama yapmanızı gerektiriyor , yazın hele daha zor ve hatırlıyorum eskiden sürekli kaşınırdı kasıklarım neyseki kurtuldum dertten , uyuşturucu kremler ile deneyin ağdayı derim ben , hem batık derdinizde azalır :)
Kesinlikle jiletten vazgeç. Ağda uygulama ile birsürü konu var. Uyuşturucu krem vs. bir kaç uygulamada acı çekersin. sonrası misss
Ben de epilasyon makinesini kullanıyorum.
Ama ağdayı da merak ediyorum :s