Maltepe Kartal Bostancı civarında oturan yok mu???

Kızlar önemli bir işim çıktı muhtemelen ben gelemiyorum size iyi eğlenceler Bir dahaki sefere inşallah kocaman öpüyorum sizi

kızlar buluştunuz mu nasıl geçti. keşke bende gelebileydim.benim okuldan öğretmen arkadaşım geldi çat kapı. evinde internet yok internetten gelinlik bakmaya gelmiş. benim gibi evde kalmış hatuna bu yapılır mı yaa :kedi:

daha öncede söyledigim gibi coklu bulusmalar hüsranla sonuclanıyor bu da öyle oldu. haber verip gelemeyenler oldugu gibi haber vermeyip gelemeyenlerde oldu. ben ve bir arkadasımız bulustuk. cok güzel bir dostlugun baslangıcını yaptık. biraz önce eve geldim. konusa konusa saatler nasıl gecti anlamadık. ben kendi adıma mutluyum. bir dost kazandım. darısı diger arkadasların basına.

üzüldüm keşke daha büyükbir buluşma olsaydı ama inşallah bir dahakine daha kalabalık olur.
gerçi siz arkadaşlığınızın temellerini atmışsınız çok sevindim adınıza. darısı başımıza .

ben ve zeynep buluştuk.çok güzel bir gün geçirdik.zeynep arkadaşımın tel nosunu vermişti.keşke son dakikaya kadar gelicek olupta gelmeyen arkadaşlar keşke arayıpta bildirselerdi.

şimdi gördüm kızımla ben de gelmek isterdim dragos sahilde oturuorum

insallah bundan sonraki bulusmalar kalabalık gecer. herkes bulusmak istiyor bir organizasyon yapıyorsunuz fakat herkesin birden isi cıkıyor o yüzden coklu gorusmeler hüsranla sonuclanıyor. ama seyda ile tanısmak ve dost olmak cok güzeldi. önümüzdeki haftada sanıyorum bir bulusma gerceklesecek. insallah onda kalabalık oluruz diyorum.

arkadaşım haddime düşmez belki ama burdan numaranı vermen sakıncalı olmaz mıbilmiyorumkismile

buluşma fotolarınızıda ekleyinde görelim sizi madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…