• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maltepe Kartal Bostancı civarında oturan yok mu???

kızlar bende ataşehirdeyim buluşalım devamı gelmemiş konuşmanın :))) 84lüyüm nişanlıyım ekimde evleniyorum şu an çalışmıyorum bağdat caddesinde buluşabiliriz bayramdan sonra..

ben olaya el koyuyorum:)ben maltepe oturuyorum,forumdan bir arkadaşala haftaya buluşmaya karar verdik,şöle yapalım,maltepe ortak nokta olsun,hatta küçükyalıda büyükşehir belediyesının tesisi pinhan varya orda bulaşalım,eğer itirazınız yoksa,
ve cumartesi pazardan bır günü ayarlayalım,evli ve işi olanlar için sorun olmaması için,havada güzel,yürürzda daha sonra,
ve hatıra resmı çektirip paylaşırız burda,

katılmak isteyenler..

ddemir10

kendim1987

ftm

buket atay

sadrain(haber bekliyoruz

endulus34(yanı ben)

kızlar soruyorum yer olarak pinhan ıyımı?günlerden 25/09/2010 öğleden sonra nasıl

kızlar bende maltepedeyim
gelmek isterim
25i hangi gün oluyo birde yer neresi tam bellimi
carrefour falan olsa iyi olmazmı ulaşım kolay ya hani:ecrin_bebek:

merhabaa kızlaar bende maltepede oturuyorum ve katılmak isterim . yaş ortalaması nedir :) ben küçük kalmıyım araanızda :) çekindim biraz :)

kendım1987 mesajı aldım,ama demir10nkı gelmedı,dresmlover tlf nonu at,werve91 yaş sınırlamamzı tabiki yok,gelelbilirsin,yer gün saat konusunda hemfikir olalım ısterım,pinhan hoş bir ortam,ama siz bilirsiniz

Back