• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maltepe Kartal Bostancı civarında oturan yok mu???

benim o saatte Kadıköyde iğneli epilasyonum var. Ama buluşma kesinse sizin için ekerim :)

arkadaslar ne kadar kisi toplanabiliyorsak o kadarla bulusalım diyorum ben.
gelemeyen arkadaslarla daha sonra bir organizasyon yapalım.

toredo bana özel mesaj atmıssın ama benim cevap verme hakkım yokmus atamadım sana.
seninde dedigin gibi gelebilenler bu cumartesi saat 14:00 de süreyya plajı Mado'da olsun.
Toredo, zeyneprenses, biricik30 ve lamia34 geliyorlar. Gelebilecek olupta buraya mesaj atamayanlarıda bekliyoruz arkadaslar. benim cebim 0532 346 35 15 görüsmek dileğiyle

arkadaslar ben ddemir ile sürekli maillesiyorum zaten
kendisinin acil bir isi cıktı o yüzden gelemiyor
ama bizim bulusmamızı destekliyor
AYLINN, NAZENDE, SEYDA, LAMIA neredesiniz kuzum?

arkadaslar ben ddemir ile sürekli maillesiyorum zaten
kendisinin acil bir isi cıktı o yüzden gelemiyor
ama bizim bulusmamızı destekliyor
AYLINN, NAZENDE, SEYDA, LAMIA neredesiniz kuzum?

ben burdayyıımm:) yarın 2 de mado da değil mi

kızlar bana tarif edin bostancıdan doğru gelicem nerde tam olarak ve etrafında neler var mesela.ddemir seninde olman iyi olurdu ama merak etme devamı gelir gibi geliyo bana:)))

bayanlara yası sorulmaz ama ben 34 yasındayım;)

13 Mart saat 14:00 de Süreyya Plajı Mado'da bulusuyoruz arkadaslar. Herkesi bekliyoruz ona göre.
biricik sana gelince, bostancı sahilyolundan kartal istikametine giderken süreyya plajında cok fazla dükkanların oldugu bir yer göreceksin. Burger King, Pizza Hut var onların yanında Mado'yu göreceksin. Cok kolay bir yerde. ama yinede bulamazsan beni cebimden arayabilirsin

oy oyy bugün buluşma oluyorumuş tüh daha önce takip etseydim forumu.
ben bugün 24 saat çalışıyorum nöbetteyim. bir dahaki buluşmaya ben de gelmek isterim.
iyi eğlenceler kızlar

Back