A AYSE035 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2012 5.811 57 163 İzmir 27 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi AYSE035 #1 Bu mesleğin zor sıkıntılı yanları çok bu sebepler evliliğinizi sizi etkiliyor mu cevapları bekliyorum
Bu mesleğin zor sıkıntılı yanları çok bu sebepler evliliğinizi sizi etkiliyor mu cevapları bekliyorum
s_irine Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2011 500 5 46 Ankara 7 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi AYSE035 #2 :)) Merhabalar bende sevgilimde mali müşaviriz ve ben ona göre daha rahatım ama dediğiniz gibi sınkıntı çok.Özellikle kendi bürosu varsa.
:)) Merhabalar bende sevgilimde mali müşaviriz ve ben ona göre daha rahatım ama dediğiniz gibi sınkıntı çok.Özellikle kendi bürosu varsa.
A AYSE035 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2012 5.811 57 163 İzmir 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi AYSE035 #3 s_irine .!.: :)) merhabalar bende sevgilimde mali müşaviriz ve ben ona göre daha rahatım ama dediğiniz gibi sınkıntı çok.özellikle kendi bürosu varsa. Genişletmek için tıkla... bende eşimin yanında çalışıyorum.ama çok stresli bi iş.. Ben rahat biriyim ama eşim acayip sıkar kendini
s_irine .!.: :)) merhabalar bende sevgilimde mali müşaviriz ve ben ona göre daha rahatım ama dediğiniz gibi sınkıntı çok.özellikle kendi bürosu varsa. Genişletmek için tıkla... bende eşimin yanında çalışıyorum.ama çok stresli bi iş.. Ben rahat biriyim ama eşim acayip sıkar kendini