- 10 Kasım 2017
- 57
- 344
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaMaldivlerle ilgili sorusu olan var ise direk yazsın harika bir balayından donduk hepinizle paylasmak isterim
Merhaba
Aslında detayları genel olarak anlatabilirsen çok güzel olur dört ay sonra düğünümüz var Maldivler düşünüyoruz, nerede kaldınız , herşey dahil konsept mi ? kaç gün ideal gibi gibi :) :)
sevgiler
Biz turdan almamıştık ama kendimiz bookingden vs ayarlamıstık. İptak gözüküyo suan bizim icin malesef düğünde ertelenecek zaten...bu arada biz bali almıştıkMaldivlere tatil alan var mıydı ? Biz aldık ama virüsten dolayı ne olacak bilmiyoruz
Bizimde düğünümüz 31 Mayıstı tur da 2 Hazirandı tabi ikiside iptal ama tur şirketiyle hala görüşmedik ne olacak diyeBiz turdan almamıştık ama kendimiz bookingden vs ayarlamıstık. İptak gözüküyo suan bizim icin malesef düğünde ertelenecek zaten...bu arada biz bali almıştık
Bizimde 31 Mayıstı tesadüfün böylesi:) ama Agustos ayına erteliyoruz biz. Bu yüzden ben booking aracılıgıyla otele iptal talebinde bulundum. Covid 19 sebebiyle senınde iptal etme hakkın var diye biliyorum. Bir an önce görüs derimBizimde düğünümüz 31 Mayıstı tur da 2 Hazirandı tabi ikiside iptal ama tur şirketiyle hala görüşmedik ne olacak diye
Vizesiz giriş maldivler.Merhaba kaç paraya mal oluyo uçak bileti pasaport vize vs ve kaç gün