Malatyadan Esintiler

slm kizlarr bende malatyaliyim ama almanyada yasiyorum malesef :gitme: ve malatyaya iki defa geldim bu yasima kadar kac zamandir nette malatya resimleri ariyordum ama bukamiyordum ama sonunda sizi buldum hihoyyyt ve cok ama coook güzel resimler koymusunuz ellerinize emeginize saglik kizlar cok begendim ,devaminda beklerim tesekürlerna.s.

Selam arkadaşlar.Bende yeni geldim Malatya ya.Önceleri endişeliydim.Resimleriniz sayesinde gelmeden alıştım buraya.Gerçekten çok güzel bi şehir.

Ben Malatyaya gelin gidicem... yada Malatyalıya desem daha doğru olur galiba :) iş dolayısıyla ankarada olcaz güzel memleketyaa resimler için tşkLerr..

bende malatyalıyım :) orada pek cevrem olmadıgı ıcın gıtmekten hoslanmıyorum ama resımlerı falanda gorunce derinlerde beslediğim sevgiyi farkettim tekrar :))

bende nerde hemşerilerimiz diyordum istanbulda yaşıyorum ama her yaz gidiyorum allaha şükür çok seviyorum memleketimi resimler için sağol canımalkisalkisalkis

bende nerde hemşerilerimiz diyordum istanbulda yaşıyorum ama her yaz gidiyorum allaha şükür çok seviyorum memleketimi resimler için sağol canımalkisalkisalkis

malatya malatya bulunmaz eşın

bende malatyalıyım :) orada pek cevrem olmadıgı ıcın gıtmekten hoslanmıyorum ama resımlerı falanda gorunce derinlerde beslediğim sevgiyi farkettim tekrar :))

Ben Malatyaya gelin gidicem... yada Malatyalıya desem daha doğru olur galiba :) iş dolayısıyla ankarada olcaz güzel memleketyaa resimler için tşkLerr..

Selam arkadaşlar.Bende yeni geldim Malatya ya.Önceleri endişeliydim.Resimleriniz sayesinde gelmeden alıştım buraya.Gerçekten çok güzel bi şehir.

memleketim çok güzeldir benim

a.s. a.s. a.s.Arkadaşlar yorumlarınızı okudum çok çok mutlu oldum hepinize yürekten selama.s a.s a.sgönül isterdiki ayrı ayrı cevap yazaydım size ama daha önce bu konuda uyarı aldım burası sohbet bölümü değil diye burada sadece malatyayı tanıtacaksın diye ve burada yazılan(daha önce)bütün yorumlar silindi:a015:ama hiçbirşey yazamadan da edemedim çünkü yorumlarınız bana güç veriyordu sizler beğendiğinizi yazdıkça daha çok yazı ve resim eklemek istiyordum yorum yazılmayınca sanki kimse ilgilenmiyormuş gibi hisediyorum tanıtma şevkim kalmıyor :1no2: bana yeniden güç verdiniz çok sağolun arkadaşlar hepinize sevgilerkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar bende Malatyalıyım,
meryemce emeğine saglık resımler cok guzel malatya nufus yazılı tabelayı gorunce cok duygulandım biz 1995 yılında tasındık İstanbul'a sonra ben antalyaya yerleştim ondan sonra bıdaha gelemedım memleketıme inş. en kısa zamanda gelcem güzel memleketıme ve güzel insanlarına sevgilerr,saygılar

Heyyyyyyyyyy bende doĞunun parısınde--kayısı dıyarında doĞdum bÜyÜdÜm meleketımden uzaĞım ama gurur duyuyorum.....malatya malatya bulunmaz eŞınnnn dıyenlerdenım.......

adanalıyım ama 2 senedir malatyada oturuyorum.malatya çok güzel bi yer.çok beğendim.

of oofff bu ne guzellıktır malatyalı olmaktan gurur duyuyorum bu goruntulerı gorunce bıran cekıp gıdesım geldı MALATYAMA kaydirigubbakcemile

Merhaba Meryemcim, bende malatyaliyim, akcadagli opuyorumnanaktan
Bu ekledigin site nerede? Bizimkine benzettim de sempatiksalakcinni
Coktan beri gitmedim malatyaya...

:1hug:burası malatya'nın gözde sitelerinden Besta konakları sitesi

niye küçük oldu bu resim ben beceremedim.Nasıl resim yüklüyosunuz?

Son düzenleme:
Bende gecen ay ordaydim, harikaydi
Hürriyet parkina gittim bol bol VIP kafeye, sonra Nemruta ciktim, Sultansuyu, Baraja derken bir hafta ucup gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…