Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
işte bu bizim hikayemiiizzz (öyle saf öyle temiz) :)
biz çıkmaya başladık ama o hala inanamıyordu rüya gibi geldiğini söylüyordu çünkü beni kaybetme korkusundan bu durumu kabullenmiş sadece benimleyken güzel vakit geçirmek, beni mutlu etmek istiyordu.. bir mucizenin gerçekleştiğini söylüyordu :) bense şaşkındım olaylar nasıl buraya geldi kestiremiyordum.. bildiğim tek şey varsa oda yıllardır aradığım aşkı bulduğumdu çok mutluydum çünkü hep böyle bencillikten sıyrılmış saf bir aşk hayal etmiştim.. aslında hayal etmekle birlikte diğer yandan da bu zamanda böyle bir aşk bulamayacağımdan emindim.. etrafa "ben evlenmicem çünkü ben aşık olmadan evlenmem e bu zamanda da aşk kalmadığına göre evlilikte yok..!" diyordum.. o yüzden bu ilişkim bana masal gibi gelmişti.. artık hergün buluşuyorduk.. eskiden "hergün sevgiliyle buluşmak mı iğrenççç" diyen ben yurda gidebileceğim en geç vakitte gidiyordum artık.. x daha önceden zaten sevgili olmadığımız halde herkese çıktığımızı söylediğinden sürekli beraber olmamızı kimse yadırgamıyordu.. yalnız bir sorun vardı.. deniz+ali.. onlar henüz bilmiyorlardı.. x yüzyüze söylemek istemişti.. ali denizi seviyordu fakat denizin hatta bizim bile o zamanlar bundan haberimiz yoktu.. günler sonra ali bir şekilde bizi öğreniyor ve denize sinyaller veriyordu.. açık açık söylemesede onlar sevgili olucak gör bak diye azdırıyordu deyimi yerindeyse.. oda gelip x e patlıyordu.. denizin aile yapısında sorunlar olduğundan x onu yüzüstü bırakmış gibi olmak istemediğinden sakince söyleme kararı almıştı.. tabii banada danışarak.. bi gün x in çalıştığı yere gittim ortak arkadaşlarımızda vardı ve sevgili olduğumuzdan beri o kişileri ilk defa görmüştük.. ellerine bi fotoğraf makinesi geçirmişlerdi ve bizim üzerimizde deniyorlardı :) "hadi çifte kumrular, allahım inanamıyorum ne kadar yakışıyorsunuz siz böyle" nidaları eşliğinde :) aslında onlar bilmiyorlardı ama bu bizim x le sevgili olmamızdan beri çekindiğimiz ilk fotolardı.. :) denizinde orada olduğunu sonradan farkettim üst kattaymış meğerse beni görünce kendini oraya atmış.. yanımıza geldi.. hepimize soğuk bir "merhaba" dedi ve gidip en uzak yere oturdu.. ben şaşırdım ama önemsemedim.. diğer herkesse soğuk nevale şeklinde yorumlar yaptı.. x e artık söylemesinin vakti geldiğini söyledim ve gidip onunla konuştu.. daha sonrada x yanımıza geldi.. bişey sormadım.. herkes gitti bizde sinemaya gitmeye karar verdik.. şansada yöremizin filmi vardı: yüreğine sor :) uzun zamandır o filmi bekliyorduk denk gelmişti yanii.. filme daha vakit vardı bende o sırada neler konuştuklarını sordum işte x söylemiş denizde sadece "inanamıyorum inanamıyorum" diye sayıklamış.. kalkıp giderkende "senle arkadaş olmamız mümkün değil" demiş x e nedense.. aslında denize bi kastım yoktu ama bana gülüp arkamdan x e "bana bak sakın onla sevgili olim deme" diyen bi insanmış sonradan öğrendim.. hatta ve hatta biz bi kere mesajlaşırken x bana güzel bişe yazarken görmüş daha sevgili değilken ve telefonu alıp fırlatmış bi tarafa.. öyle sorunlu bi kızmış.. neyse biz sinemaya girdik fil başladı.. bi yarım saat falan sonra ben x in koluna girdim.. oda bana eğilip bişe söyledi anlayamadım "efendim??" dedim "elini tutabilir miyim" dedi.. komiğime gitmesiyle birlikte hoşuma da gitti bi erkek genelde böyle soru sormaz bilirsiniz dan diye tutar kızın elini.. sonra elimi kalbinin üstüne koydum deli gibi atıyordu.. "noldu" dedim "daha ne olsun" dedi güldük.. sonra filmden elele çıktık ilk defa.. film bişeye benzemiyodu ama zaten filmi önemseyen kimdi günler böyle çok güzel bi şekilde geçti.. ama deniz yakamızı bırakmadı.. ali denize x i kötülüyor x de bize yükleniyordu.. işte bu noktada bizim jetonlar düştü.. ali denizi sevdiğinden x le tamamen araları bozulsun diye böyle yapıyordu ama ters tepmişti deniz x i saplantı haline getirmişti.. ali denize x i kötülüyordu kaç yıllık arkadaşlara bakın yazık :) ve denizde bunu anında x e söylüyordu ki x denizi kıskansın diye hatta yalnızlığını ona bağlıyordu..!! "ben senin yüzünden yalnızım sen benim taliplerimi beğenmedin diye ben onlarla çıkmadım şimdi noldu ortada kaldım" gibisinden laflar ediyordu.. x artık cevap vermemeye başlamıştı.. ama ben artık çok rahatsız olmaya başlamıştım bu kez.. çünkü deniz şiirler yollamaya başlamıştı x e.. en son bi tane şiiri okuyunca artık bende bardak taşmıştı çünkü şiir şuydu: Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
``Seni seviyorum`` sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.
Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? .... .. ile başlayan ve: Nereden bileceksin?
Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi... Isırmazdım dilimin ucunu... Özlemezdim seni yanımdayken.Kıskanmazdım.
Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda... Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım.
Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... Ve her kulaçta haykırırdım seni..
Ama sen hiç benimle olmadın ki... YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN...
Can YÜCEL ile biten şiirdi.. ben artık olaya el atmaya karar verdim çünkü 2 ay geçmişti ve bu kızın peşimizi bırakacağı yoktu.. x e bişey demedim ama yurda gidince denize bir mesaj attım: "bak deniz tamam anladım x i çok seviyordun değer veriyordun ama anla artık biz beraberiz ve ayrılmayı düşünmüyoruz.. bu yaptıkların bizi kötüde etkilemiyor sadece sen kendini rezil etmiş oluyorsun çünkü x te rahatsız oluyor.." dedim.. ne dese beğenirsiniz? "ne mesajı x sana öyle mi dedi yok öyle bişey." ki x yanımdayken bile mesaj atmışlığı vardır kendisinin :) neyse buna cevap vermedim yine x e mesaj atmış "sen nasıl anzere benim mesaj attığımı söylersin.. ne kadar güvenilmez biriymişsin sen..(!)" diye saydırmış.. ama bizimki yine cevap vermemiş.. sonradan bir iki mesaj daha atmış ama sustu neyseki.. 2 aylık kabusumuzdan kurtulduk böylece
aradan epey zaman geçmiş ve okulun bitme benimde eve dönme zamanım gelmişti ben günler öncesinden ağlamaklı hale bürünmüştüm zaten.. ama x daha kötüydü.. o yüzden ben daha soğukkanlı duruyordum.. ama gideceğim gün ikimizde dokunsanız ağlayacak cinstendik.. hava güzeldi dışarlarda gezdik dolaştık.. sonra bi parka gittik oturduk içimiz açılsın diye.. x orda bi başladı konuşmaya.. ben zaten kötüyüm daha da beter etti beni.. "ahh ah anzer demek gidiyorsun ha? beni de götürsene yanında keşke öyle bi şansımız olsa di mi aşkım? nasıl vicdanın el veriyor? nasıl gideceksin?" demesiyle ben hıçkıra hıçkıra bir başladım bu şokk "ühüü salakk sabahtan beri ben zor tutuyodum zaten kendimi yaptığını beğendin mi? " bu özürler diliyor "ya ben sessizlik oldu diye öylesine konuştum, boş konuştum yani aşkım özür dilerim" diye diye beni susturuyor zar zor.. bide o arada gidip bana soğuk su alıyor çünkü ben bayılacak gibi olmuşum korkmuş neyse ben susuyorum "tamam iyiyim" diyorum sonra parkta oynayan çocuklara bakarken bi hıçkırık sesi geliyor yanıma bi bakıyorum bizimki salya sümük ağlıyor.. bu sefer ben böyleyim beni alıyor bi gülme artık sinirlerim mi bozulmuş onun ağlaması mı komik geliyor anlamadım.. o da susuyor "sana noldu" diyorum.. "sen ağlayınca kötü oldum" diyor.. başlıyoruz gülmeye sonra sürekli yanıma geleceğini söyleyerek beni otobüse bindiriyor ama otobüs hareket eder etmez ben arabada o otogarda bi fasıl daha ağlıyoruz.. bide o bana mavi bi balık almış bi kere görüp çok şeker demiştim.. oda çantamda şişede duruyor durup durup onu kontrol ediyorum hayvan boğulmasın diye.. ama ona baktıkça yol boyu gözlerim doldu hatta ona x ismini koydum.. neyse içinizi şişirdim kusura bakmayın :) ben eve geldim sonra bikaç gün geçince bana dediki o gün ağladın ya o benim çok hoşuma gitti pardonda sadist misin? dedim.. hayır aslada ağlama zaten ama bana verdiğin değerin karşılığıydı o gözyaşları demekki ben çok değerliyim sende dedi.. bende bilmiyo muydun sanki pisss, ayrıca senin ağlaman benim hoşuma gitmedi hatta çok komiktin diyerek intikam aldım..uyuz nolcak 1 ay dolar dolmaz yanıma geldi.. ama ben yanıma geldiği ilk günden yine ağladım niye peki?? ama gidiceksiiinnn diye.. ne duygusalmışım ya pehhh.. hatta pess yine ben susuyorum o ağlıyor ben yine soruyorum: "e şimdi noldu sana?" "sen ağlarken aklıma türlü türlü şeyler geldi " "ne geldi" diyorum "ailene bizi söyledin onlarda benden ayrılmanı söylediler beni istemiyolar gibi şeyler düşündüm" dedi.. deli adam kalıcak 3-5 gün tüm imkanlarını zorluyor.. ama benim yaptığıma bak.. 1 ay sonra bi daha gelicek, o şekilde sözleşiyoruz sonra gidiyor.. ve yaz tatili böyle geçiyor.. ha unutmadan ilk kavgalarımız ve uzun süreli küslüklerimiz bu ayrı olduğumuz dönemlerde oluyor.. genelde benim sinirli tavırlarımdan kavga etsekte o da altta kalmayıp saydırınca ve beni kırınca özür dilemek hatta yalvarmak ona kalıyor.. çünkü gerçekten kırıcı cümleler kullanıyor bana.. argo değil ama o an kırılıyor insan.. günlerce konuşmadığım oluyor hatta..
okul açılıyor tekrar ama son senem yinede çok üzülmüyorum çünkü daha ilişkinin ilk aylarında evlilik konusunu açmış bana x ve okul bitse bile bu ayrılığın çok sürmeyeceği düşüncesindeyiz..(bu arada yazın balık öldü) yine mutluyuz.. aşkımız son sürat devam ediyor.. uyduruktan ayrılıp barışmalarımız oluyor.. ondan yana değilde ben tamam bitti arama diyorum bazen.. çünkü bazen hatasını hiç anlamak istemiyor.. bende ona ders vermek istiyorum aklım sıra.. ayrılıp bikaç gün sonra ben ona mesaj atınca "bitmedi di mi aşkım? beni seviyosun, hala kalbindeyim di mi?" diyor küçük çocuklar gibi.. bu arada ben anneme anlatıyorum bizi.. sonra babam hariç herkes öğreniyor.. onunda bütün sülalesi hatta komşuları bile biliyor ama annem başka şehire gideceğimi anladığında istemiyor pek bu işi.. sonra zamanla bakıyor ben mutluyum ses etmiyor o konuda.. ama herkese söylemesemde biz zaten karar vermişiz 5-6 sene kadar onun oturduğu şehirde oturup sonra benim şehrime taşınıcaz çünkü bu şehri çok seviyor oda ve burda yaşamak istediğini söylüyor.. ama ben ne olur ne olmaz diye herkese söylemiyorum bunu.. kasımda doğum günümde bana süpriz doğum günü yapıyor.. sadece o ve ben olan çok güzel bi doğum günü..(bana bu sefer kırmızı bi balık almış ama oda öldü bu sefer o öldürdü ama ona emanet etmiştim ) bu arada benim kuzenim evleniyor ve okuduğum şehire damadın akrabalarını görmeye gelecekler müstakbel damatlada tanışmak istiyor kuzen :) buluşuyoruz 2 çift.. o an kuzen ve ben çok şaşkınız çünkü o zaman kadar bizim sülaleden kimseyle klasik sohbet cümleleri dışında cümle kurmayan kuzenimin eşi bizimkiyle koyu bir muhabbete dalıyor :) buda çok hoşumuza gidiyor tabii.. aylar bu şekilde geçip gidiyor aynı şehirde olduğumuzdan kavgalar azalıyor.. ve martın 15 ine 2011 yılına geliyoruz.. aslında çıkma tarihimiz 16 sı ama sevgilim beni koca bir buket çiçek ve hediyeyle karşılıyor.. ben: "noluyo yıl dönümümüz yarın" diyorum oda "evet ama yarın bunları yapsam şaşırmazdın ki o yüzden bugün süpriz yapmak istedim" diyor.. tabii çok hoşuma gidiyor.. çünkü aldığım ilk çiçek ondan, koskoca 1 senede.. gece 00.00 da tabi yıldönümümüzü kutluyor tekrar.. asıl yıldönümünde de ben hediyemi veriyorum.. uzaktan kumandalı oyuncak araba ilk hediyenin onun için anlamlı olmasını istiyorum o yüzden bunu seçiyorum çünkü laf aralarında bana hep çocukluğunu yaşayamadığından bahsederdi.. arabayı görünce gözleri doluyor ve anlıyor neden aldığımı teşekkür edip oynamaya başlıyor hemen.. ve kimselerede vermiyor başına bi iş gelmesin diye :) (normalde çok paylaşımcıdır) sonra okulun bitme zamanı geliyor yine.. bana en geç eylül gibi istemeye geliriz ben senden ayrı kalamam diyor.. ama engelimiz var kendisi işsiz.. eylüle kadar iş kurarım heralde diyor bende e iyi peki diyorum ve memlekete kesin dönüş yapıyorum.. 1 ay sonrada yanıma geliyor.. doğum gününe 10 gün kadar varken ve bende fırsat bu fırsat diye ona süpriz doğum günü yapıyorum.. onun d. günlerinde hep ayrıydık o yüzden bu şansı değerlendiriyorum.. çok hoşuna gidiyor hatta pastayı görünce bi 2 dk falan donup kalıyor. hayatında kimse ona böyle bişe yapmamış ondan böyle oluyor.. sonra gidiyor eylülde yine geliyor.. -ki eylülde söz olucaktı güyaa :) ve planlar böyle böyle sarkmaya başlıyor.. ben önceleri önemsemiyorum ama hem kavgalarımız artıyor bu zaman uzadıkça, o iş kuramadıkça, ve mesafeden dolayı.. işe girmek istemiyor bi yerde iş kurmak istiyor bende önce saygı duyuyorum kendi yapıcak nasılsa bu işi diye ama sonra tamam iş kurmak olsun kafanda ama diğer yandan iş araki planlarımız daha fazla sarkmasın diyorum.. ama beni dinlemiyor.. boş boş durması, bi çabası olmaması bana dokunuyor.. bende en fazla yılbaşına kadar beklerim diyorum tamam diyor.. 2012 ye giriyoruz.. herkes sevinirken ben üzgünüm çünkü sevdiğim insana yılbaşına kadar bişe olmazsa ayrılırım demişim ve oda bunu göze almış.. bunu yediremiyorum.. ama o benden önce davranarak ayrılma tamam herşey senin istediğin gibi olucak bundan sonra sözünü dinlicem diyor.. bize kıyamıyorum ve tamam diyorum iş aramaya başlıyor.. daha doğrusu ben öyle sanıyorum ona göre iş aramak eve gelip giden veya onların oturmaya gittiği akrabalarına ben iş arıyorum haber edersiniz bana bi iş haberi duyarsanız demekmiş.. tabi ben bunu öğrenince uzaklaşıyorum ondan.. şubata geliyoruz ben onun yanına gidiyorum bu kez (yine bana kırmızı bi balık almış ve o 8 aydır yaşıyor :) ) ailesiyle tanışıyorum.. bana siz kararınızı verin sizin sırtınız yere gelmez tarzında şeyler söylüyorlar.. mantıklı gelmiyor tabi işsiz adama kız verilmez bizde.. ki isterse fakir olsun ama işi olsun denilir.. başka pek bi özellikte aranmaz temiz bi kişiliği olsun işi olsun bu kadar.. üstelik ben başka şehire gelin gidicem işsiz birine nasıl gidebilirim ki? olmaz diyorum önce iş.. ben şehrime dönüyorum.. martta çok büyük kavgalar ediyoruz ayrılıyoruz.. ona görev alma dediğim bi yerde görev aldığı için kızıyorum.. çünkü orada sevmediğim insanlarla konuşmuş sohbet etmiş(önceden onu seven bi kızda var içlerinde).. bana sen hatalısın beni sürekli terkediyosun bende senin canını acıtmak istedim o yüzden konuştum o kızla diyor.. ama affetmiyorum.. mayısa kadar bu kavgalar sürüyor.. ara ara kavga ediyoruz barışıyoruz.. hala işsiz bide.. mayısta yanıma geliyor ve birbirimizi görünce hiçbişe olmamış gibi oluyoruz.. x o kızla konuşma konusunu açıklamak istiyor ben susturuyorum çünkü o zaten yeterince utanıyor o yaptığı şey için ve benim canım hala acıyor o konuyu dinledikçe.. oda anlıyor neden dinlemek istemediğimi ve gözleri dolmuş bi şekilde bana: "bundan sonra sen ne dersen o.. yeterki beni bırakma" diyor.. sonra kuzenin düğününe istanbula gidiyoruz giderken yine bi kavga ve ayrılık.. yine barışıyoruz.. ama daha tam birbirimize sınamadan bu ayrılık sonrası ben onun martta o görev aldığı yerde konuştuğu (benim canımı acıtmak için konuştuğu) kızlar şubat ayı boyunca mesajlaştığını öğrenip sinir krizleri geçiriyorum.. asla beni arama bitti diyorum aldatılmışım resmen.. şubatta mesajlaştığı kızla martta tabiiki konuşacak di mi bu gayet mantıklı.. sadece salak olan benmişim :) bana önce şubatta mesajlaştığım şimdi rehberimde bile olmayan biri için sana hesap vermicem diyor.. bende ağzıma ne gelirse söylüyorum defol git hayatımdan sana harcicak tek kelimem bile yok artık diye.. sonrasında 1 ay sonra kardeşimin okuduğu şehre kafamı dağıtmaya gidiyorum ama benimkinin sustuğu yok sürekli sen haklısın mesajlaşmamam gerekirdi mesajlaşsam bile sana söylemem gerekirdi ama tepkinden korktum şeklinde.. bi tanesine cevap veriyorum şimdi çok mu iyi oldu peki? diye hayır ama ben suçsuzum demiyorum ki sen haklısın nolur affet diye hergün mesaj atıp aradı.. temmuz gibi barışalım dedik ama o artık eski x değildi.. mesaj bile atmıyordu artık bana.. aradaki ayrılıklarda soğumuştu belli.. hergün mesaj atardı yoksa, hatta bütün gün elinden gelse.. ama şimdi o x gitmiş tam tersi bi x gelmişti.. bu yüzden bende ısınamadım tekrar.. vede bu durumu halletmek için yanıma bile gelmedi çağırdığım halde.. gelemem dedi.. sonra bikaç gün küs olduğumuzda arkadaşını (bana gelebileceği uzaklıkta bi yere) askere götürdü.. bana gelemem dedi ama ona gitti :) işte böyle vurdumduymaz ilgisiz biri olmuştu.. vede hala işsizdi.. en son ramazanda ayrıldık.. ama iletişimi koparamadık.. sevgili olamasakta bi iyi bi kötü konuştuk.. o yanıma yine gelmedi, artık o eski x değildi.. madem böyle yapacaktın neden barışmak için aylarca yalvardın ben alışıyodum sensizliğe dediğimde bende istemiyorum böyle olmasını ama elimden bişe gelmiyo diyodu.. kötüyüm diyodu ama hep kötüydü o.. bense onu hep ayakta tutmak ve moral vermek zorundaydım sanki aslında elinden bişeler gelirdi onun bi mesajı yine beni havalara uçururdu.. ama o bazen 2-3 gün mesaj bile atmamaya başlamıştı.. en son benden bi şans istedi yanıma gelmek istedi tamam dedim 2.5 senenin hatırına.. ama bana uygun olmayan bi tarih söyleyip kendini ayarla dedi.. ayarlayamam tek müsait olmadığım tarih o dememe karşın oda ben tarihi değiştiremem dedi bende gelemem dedim.. -ki hala işsiz, işi olsa müsait olmasa anlicam.. üstelik son şansı o istemiş tarihi kendine göre ayarlamıştı.. artık bu olayda olunca bende ipler koptu ve gelme dedim bana pişman olacasın dedi :) bende olmam senden vazgeçiyorum dedim.. yine bişeler dedi ama cevap vermedim..(28 eylül 2012)
evet 28 eylülde oldu canım.. ya ben iletişimi kestim artık oda aramaz çünkü dediğim gibi çok değişti.. belki 1 ay sonra falan bi mesaj atar o zamanda geçmiş olsun zaten :)
Bence hala cok seviyosun hemde çok Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah baslarsanız eski halinize dönerseniz bidaha ayrılık olmasın biraz hatalar var koskoca insanlarsınız halledersiniz sonunuz bildiğinizde daha güzel gitsin inşallah hayatınız :)
Bence hala cok seviyosun hemde çok Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah baslarsanız eski halinize dönerseniz bidaha ayrılık olmasın biraz hatalar var koskoca insanlarsınız halledersiniz sonunuz bildiğinizde daha güzel gitsin inşallah hayatınız :)
Hep mutlu başlayan hikayeler böylemi olmak zorunda. Erkek bu işte güven olmuyo. Allah yardımcın olsun Anzercim Ama bence sizinkisi bitmez sen seviyosun oda seviyo. Bir görüşseniz herşey düzelcek. Aradaki mesafe sizi ayıran
Hep mutlu başlayan hikayeler böylemi olmak zorunda. Erkek bu işte güven olmuyo. Allah yardımcın olsun Anzercim Ama bence sizinkisi bitmez sen seviyosun oda seviyo. Bir görüşseniz herşey düzelcek. Aradaki mesafe sizi ayıran