Malatyadan Esintiler

okadar özlemişimki memleketimi 2 senedir gitmiyorum bu bayra ordayım gölzerim dolu dolu baktım resimlere emeğinize sağlık.

ahhhhhhh oyle canım ıstedıkı sımdı merabalar suan 2011 deyız ama

bence bu topık yanı konu malatyayı degıl yesılyurdu tanıtım olmus tabı malatyanın ıcınden kımse yok burda o yuzden galıba bu arada burda yazan sozlerın cogunu hayatımda ılk defa duydum elınıze saglık guzel olmus cok ayrıntılı:

hasretle baktım ne kadar çok özledim memleketimi inşallah bu yaz kısmet olurda giderim

bende malatya yeşilyurtluyum eline emeğine sağlık

Arkadaşım ellerine sağlık memleketimizin güzel tanıtmışsın.inşaalah dahada geliştirirsin sağol canım.....................

bir başka adıyla avrat köftesi bayılırım : )
Merhabaalar bende malatyalıyım. : )

Güney Korede yaşayan kızım bloğu için kiraz yaprağı sarmasının resimlerini eklememi istedi bende araştorma yaptım bizim sitede ekli görünce çok hoşuma gitti...Sevgili meryemce memleketimin her köşesinin resimleri kültürü gelenek ve görenekleri yemekleri ayrı ayrı ekleyerek bizleri ihya ettin ..Uzun zaman oldu görmeyeli ama her zaman yüreğimde ben yeşilyurtluyum ama 81 de ayrıldım memleketimden ve bu güne kadarda türkiyemin dört bir yanını gezdim görev icabı arada memleketimede gidiyorum annem ve babam yaşasaydı daha sık giderdim ama kimse olmayınca sık gidilmiyor...harika bir paylaşım olmuş emeklerine sağlık...

bende malatya yesilyurtluyum arrkadaslar inş ocakta orda olcacagım ve malatya resmlerini bizzat kendim cekip ekliycegim bu siteye malatya güzeldir malatyalı olmak bi ayrıcalıktır

süper resimler koymuşsunuz bende yeni üye oldum memleket bölümünü görünce malatyadan kimse yoktur veya kimse tanıtmamıştır diye içimden geçirdim. ama yanılmışım. gerçekten emeğine sağlık güzel malatyamızı gayet güzel bir şekilde sergilemişsin bende foruma biraz alışayım pc deki resimlerden paylaşayım.

çok duygulandım rahmetli babannem de yapardı. hem içliköfte hem de kiraz yaprağı sarması. pazı veya ayva yapragından da yapılıyor. üzerine karamelize soğanla of ki of. Allah rahmet eylesin. Ondan aldıgım el ile ben de onun güzel yemeklerini yaşatmaya calışıyorum.

bu kadar duygulanacağımı bilmezdim (( Malatya doğumluyum 6 yasıma kadar yasadım. İstanbula göçtük,evvlendik barklandık ((( sımdı ancaaa böyle resımlerde göruruzzz ... Hemşehrililerimi sevgi ile kucaklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…