• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

osman beni çok üzdü zaten başım ağrıyordu o da bahane oldu
bigüzel ağladım rahatladımmı hayır ,kendinize dikkat edin böyle dert görmedim..

ayyy canlarım hadi bakalım inşallah.
dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq:

sağol kuşummm :Saruboceq:

napim canım bende aynı cadıyla uğraşıyorum işte.
memlekete gidecem hafta sonu...
biraz kafa dinlerim ...

ohhh ne güzel canım ya dinlenirsin azcık

yaaaa hadi bacım inşallah yaaaa hee benim dün gece catladı sanırım 18.günümde yani bakalım dr beyde yumurtan catlamıştır dedi hadii inşallah bacım calışmalara pürrr devammmmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

hımmm ya benim doktor niye bukadar umutsuz anlamadım ya alsanaalsanasmile neyse aynen bacım durmak yok çalışmaya devam :kedi: :1: :1:

nerdesinizzz kuzularr hepinizz osmanımı izliyosunuzz yoksaaaaaklinialirimsmile :1:

evetttt ben onu izliyodum :gitme:

sorma ya nasıl bi çocuk bu Allahım ya çocuk ekrana baksa ağlayasım geliyo ya konuşmasına gerek yok :gitme:

slm canım nasılsın yaa sorma cok acıklı o film yaa benim de moralim bozuluyoo valla :gitme: :gitme:

sağol kuşummm :Saruboceq:

ohhh ne güzel canım ya dinlenirsin azcık

hımmm ya benim doktor niye bukadar umutsuz anlamadım ya alsanaalsanasmile neyse aynen bacım durmak yok çalışmaya devam :kedi: :1: :1:

evetttt ben onu izliyodum :gitme:

sorma ya nasıl bi çocuk bu Allahım ya çocuk ekrana baksa ağlayasım geliyo ya konuşmasına gerek yok :gitme:

herkeslere günaydın Şeniz

slm bacımm nie ümtisizmiş ki canım dr senin allahtan umut kesilmezmiş sen elinden geleni yap gerisini rabime bırak kusum rabbimin izniyle inşallah beraber hamile oluruz canımın içiii olumunekankayizsmile Şeniz :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

günaydın bebemmmmopuyorumnanaktanŞeniz

slmmm bacım nasılsınnnnn muckssssolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

slm bacımm nie ümtisizmiş ki canım dr senin allahtan umut kesilmezmiş sen elinden geleni yap gerisini rabime bırak kusum rabbimin izniyle inşallah beraber hamile oluruz canımın içiii olumunekankayizsmile Şeniz :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

inş kuşummmm :Saruboceq:

ay canım ya aynen bende çocuğu görsem gözlerim doluyor bikerede ben senin gibi vallahi eşimde evde yoktu birazda moralim bozuktu oturdum ağladım ağlamasamda boğazım düğüm düğüm oluyor ya:teselli:

nerdesiniz bacılar...
zehram nasılsın...yarın sendeyiz bebeem...Şenizopuyorumnanaktan

iyi yapıyon canım...
kk olmazsa napacaz vallah.
yoksa zaman geçmiyor...
iyiki varsın kk...:enbuyukkk:
meloşumla, 2.bacımla tanışmama vesile oldun...opuyorumnanaktan

aynı duyguları paylaşıyoruz bebegemmm iyiki varsın kk iyiki varsınız can dostlarımmmm olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan :nazar: :nazar: :nazar:

Back