• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

eşim öğretmen değil malatyadada değiliz ama..bende ailemden uzakta baska bi şehirdeyiz gurbetliği iyi biliirim eşim nekadar gurbet değil diyip beni sinir etsede gurbet ellerdeyim ailemi çok ama çok özledim onlara doyamadım

geldim kuşummmmm Şeniz Şeniz ya işler yoğun ancak kaçtım öğle tatili ya.
melikecim ya çok moralim bozuk benim yumurtalar çatlamamış :gitme: 15mm olmuş sadece :gitme: doktor kesin olmaz diyemem ama umut bağlama dedi

herkese selam buarada canlarım Şeniz

yaaa nasıl kıss benimde canım carsamba kontrole gittigimde yumurtam 15 mm likmişti dr cokta ümitli ki catlama ignesine bile gerek duymadı kuşum sen bi gün arayla calışmalara basla bana cuma cumartesi pazar önemli günler dedi ya sanki bugün kasıklarım agrıdan koptu galiba catlıyo bide küçük yumurtamda varmış onu daha yeni söledi eşimin de dedigi gibi tavuk gibi yumurtluyom galibaaklinialirimsmile :1:

eşim öğretmen değil malatyadada değiliz ama..bende ailemden uzakta baska bi şehirdeyiz gurbetliği iyi biliirim eşim nekadar gurbet değil diyip beni sinir etsede gurbet ellerdeyim ailemi çok ama çok özledim onlara doyamadım

öncelikle hoşgeldin canıma.s.
önemli olan gurbette olman zaten bitanem benim üzülme bak bizde gurbetteyiz ailem adanada bense malatyada eşim poliss sen nerdesin ailen nerde tatlımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

evet cnm..peki sizin eşinizde akrabalarınızla görüşmek istemedğini söledimi size hiç ben bide bunlarla uğraşıorum:(

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin aramıza Şeniz

yaaa nasıl kıss benimde canım carsamba kontrole gittigimde yumurtam 15 mm likmişti dr cokta ümitli ki catlama ignesine bile gerek duymadı kuşum sen bi gün arayla calışmalara basla bana cuma cumartesi pazar önemli günler dedi ya sanki bugün kasıklarım agrıdan koptu galiba catlıyo bide küçük yumurtamda varmış onu daha yeni söledi eşimin de dedigi gibi tavuk gibi yumurtluyom galibaaklinialirimsmile :1:

ya doktor öle bi konuştuki resmen dünyam yıkıldı kuşum yaa :gitme: aynen benimde acayip kasık ağrım var özellikle sol tarafta. bende çalışmalara bugün başlayacağım. pazar gününden sonra dedi banada. hakkımızda hayırlısı inş :Saruboceq:

evet cnm..peki sizin eşinizde akrabalarınızla görüşmek istemedğini söledimi size hiç ben bide bunlarla uğraşıorum:(

yok canım çok şükür öle bi konu söz konusu bile deil....umarım sizin içinde hersey yoluna girer....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

merhaba canım hoşgeldin aramıza Şeniz

ya doktor öle bi konuştuki resmen dünyam yıkıldı kuşum yaa :gitme: aynen benimde acayip kasık ağrım var özellikle sol tarafta. bende çalışmalara bugün başlayacağım. pazar gününden sonra dedi banada. hakkımızda hayırlısı inş :Saruboceq:

inşallah bacım sen aralıklı devame t inşallah tutunur meleklerimizzzzolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

hg tatlım....
canım malatyalı olman veya eşinin öğretmen olması gerekmiyor...
mevlana ne demiş NE OLURSAN OL GEL...
bende gurbetteyim maalesef... :çok üzgünüm:
ailem adanada ben malatyada oturuyorum meloş gibi.
gurbetlik çok zor çeken bilir...
her zaman bekleriz canım buyur gel...

defnecim nasılsın bacım...opuyorumnanaktan
takma kafana canım Allahım inşallah en yakın zamanda sanada nasip eder tatlı bir evlat.....

meloşcum akşama bekliyorum canım oturmaya...
ösledim bacım seni..
gelde azcık kafa dağıtak bebeeem...

geçmiş olsun canım...
ayy ben çok iyiyim valla.
memleketime gidecem bir hafta kaldı...
çok sevindirik oluyom o yüzden...:lepi::dance:

inşallah sağ salim gider gelirsin canım
ben böyle bir hastalık görmedim dün acildeydim serum takıldı ama nafile
kendinize iyi bakın sakın hasta olmayınsositososito

meloşcum akşama bekliyorum canım oturmaya...
ösledim bacım seni..
gelde azcık kafa dağıtak bebeeem...

geldim kuzusum ohh ne güzel kafa dagıttık dimi bacımm persembe buyrun beklerim bak gitmeden mutlaka gelinnn canım arkadasım benimmmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

inşallah sağ salim gider gelirsin canım
ben böyle bir hastalık görmedim dün acildeydim serum takıldı ama nafile
kendinize iyi bakın sakın hasta olmayınsositososito

Allah izin verirse bu hafta sonu gidecem canım...
ayy çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak..
bu havalar insanı şaşırtıyor valla.
bende yakalanıyorum yavaş yavaş..
sesim kısılıyor,öksürük felan var...
inş düzelirim daha beter olmadan...

geldim kuzusum ohh ne güzel kafa dagıttık dimi bacımm persembe buyrun beklerim bak gitmeden mutlaka gelinnn canım arkadasım benimmmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

he valla bacım yine süperdi...
ne demek bacım sen çağırdında ben gelmedinmi...
perşembe ordayız gülüm...opuyorumnanaktan

Back