• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

defnecim nasılsın bacım...opuyorumnanaktan
takma kafana canım Allahım inşallah en yakın zamanda sanada nasip eder tatlı bir evlat.....

İyiyim kuşum çalışmaya devam olumunekankayizsmile aminn canımcım ya inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sen neler yapıyosun bakalım? pek karşılaşamıyoruz artık :gitme:

günaydın kızlar...:lepi:n

İyiyim kuşum çalışmaya devam olumunekankayizsmile aminn canımcım ya inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sen neler yapıyosun bakalım? pek karşılaşamıyoruz artık :gitme:

hepinize günaydın malatyadaki bacılarım Şeniz

sizleredeee bebegem biraz gec oldu ama idare edin keleee olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bu arada defnem dün aksam bende bi kasık agrısı sorma gitsin sanki karnım yırtılcak gibi oldu dr aradım az öncede yumurtan catlamşı olabilir dedi bacım hadi hakkımızda hayırlısı inşallah gelir saglıcakla bebişlerimizzzzolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

sizleredeee bebegem biraz gec oldu ama idare edin keleee olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bu arada defnem dün aksam bende bi kasık agrısı sorma gitsin sanki karnım yırtılcak gibi oldu dr aradım az öncede yumurtan catlamşı olabilir dedi bacım hadi hakkımızda hayırlısı inşallah gelir saglıcakla bebişlerimizzzzolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

inş canımcım ya benimde iki gündür felaket ağrım var arada sancı gibi gelip geçiyor. benimde çatlamak üzere yumurta sanırım inş çatlarda bu ay ikimizde bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ialaca senden iki gün sonra başladım ben. sanırım iki güne benimde çatlar kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

inş canımcım ya benimde iki gündür felaket ağrım var arada sancı gibi gelip geçiyor. benimde çatlamak üzere yumurta sanırım inş çatlarda bu ay ikimizde bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ialaca senden iki gün sonra başladım ben. sanırım iki güne benimde çatlar kaydirigubbakcemile3

ayyy canlarım hadi bakalım inşallah.
dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq:

napim canım bende aynı cadıyla uğraşıyorum işte.
memlekete gidecem hafta sonu...
biraz kafa dinlerim ...

yaaaa hadi bacım inşallah yaaaa hee benim dün gece catladı sanırım 18.günümde yani bakalım dr beyde yumurtan catlamıştır dedi hadii inşallah bacım calışmalara pürrr devammmmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

yokkkkk kıyamam ben bacımaaaa ben affetsemde mi affetmenn nannnn koptumm lee bu ne miskinlikkkk :jeyyar: delikafadulden :1shok: :roflol: :roflol:

tamam bacım affediyorum kendimi sen istedin diye bak
yoksam asla affetmezdim kendimi...:roflol:roflol:
miskinlik mi hahahahasırnaşık şeydelikafadulden koptum leee...

tamam bacım affediyorum kendimi sen istedin diye bak
yoksam asla affetmezdim kendimi...:roflol:roflol:
miskinlik mi hahahahasırnaşık şeydelikafadulden koptum leee...

kop tabeee bacımm kopman için sölüyom kelee zatiiiiiiidelikafadulden delikafadulden delikafadulden

Back