Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
defnecim nasılsın bacım...opuyorumnanaktan
takma kafana canım Allahım inşallah en yakın zamanda sanada nasip eder tatlı bir evlat.....
he valla bacım yine süperdi...
ne demek bacım sen çağırdında ben gelmedinmi...
perşembe ordayız gülüm...opuyorumnanaktan
günaydın kızlar...:lepi:n
İyiyim kuşum çalışmaya devam olumunekankayizsmile aminn canımcım ya inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sen neler yapıyosun bakalım? pek karşılaşamıyoruz artık :gitme:
hepinize günaydın malatyadaki bacılarım Şeniz
sizleredeee bebegem biraz gec oldu ama idare edin keleee olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bu arada defnem dün aksam bende bi kasık agrısı sorma gitsin sanki karnım yırtılcak gibi oldu dr aradım az öncede yumurtan catlamşı olabilir dedi bacım hadi hakkımızda hayırlısı inşallah gelir saglıcakla bebişlerimizzzzolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: opuyorumnanaktan
sizleredeee bebegem biraz gec oldu ama idare edin keleee olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bu arada defnem dün aksam bende bi kasık agrısı sorma gitsin sanki karnım yırtılcak gibi oldu dr aradım az öncede yumurtan catlamşı olabilir dedi bacım hadi hakkımızda hayırlısı inşallah gelir saglıcakla bebişlerimizzzzolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: opuyorumnanaktan
inş canımcım ya benimde iki gündür felaket ağrım var arada sancı gibi gelip geçiyor. benimde çatlamak üzere yumurta sanırım inş çatlarda bu ay ikimizde bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ialaca senden iki gün sonra başladım ben. sanırım iki güne benimde çatlar kaydirigubbakcemile3
İyiyim kuşum çalışmaya devam olumunekankayizsmile aminn canımcım ya inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sen neler yapıyosun bakalım? pek karşılaşamıyoruz artık :gitme:
inş canımcım ya benimde iki gündür felaket ağrım var arada sancı gibi gelip geçiyor. benimde çatlamak üzere yumurta sanırım inş çatlarda bu ay ikimizde bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ialaca senden iki gün sonra başladım ben. sanırım iki güne benimde çatlar kaydirigubbakcemile3
nerdesinizzz kuzularr hepinizz osmanımı izliyosunuzz yoksaaaaaklinialirimsmile
OSMAN NECİ KISSSSkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim osman kıssss aklinialirimsmile sempatiksalakcinni ahanda buuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hahahaha :roflol::roflol: ben nasıl unuturum kıss bu osmanı...sempatiksalakcinni
kendimi heç affetmicemalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
yokk kıss senden önemli mi aaa ask olsun güzel yüzlüm benimm aklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy güzel gözlüm benim...:roflol:
ama olsun yinede affetmicem kendimi... :çok üzgünüm:
yokkkkk kıyamam ben bacımaaaa ben affetsemde mi affetmenn nannnn koptumm lee bu ne miskinlikkkk :jeyyar: delikafadulden :1shok: :roflol: :roflol:
tamam bacım affediyorum kendimi sen istedin diye bak
yoksam asla affetmezdim kendimi...:roflol:roflol:
miskinlik mi hahahahasırnaşık şeydelikafadulden koptum leee...