ii akşamlar zehra adını duymuştum ama kıısmet burda karşılaşmakmış :)
hayırlı akşamlar canım...olumunekankayizsmile:enbuyukkk:
canım bugün çok güzel bir gündü benim için melike sağolsun oturduk mis gibi sohbet ettik bol bol canım ya çok tatlı sıcak ve dost canlısı biri tahminimden daha iyi ve doğal inşallah bidahaki sefer üçümüz görüşürüz insan gibi insanlarla dost olmak en iyisi ve harikaaa....:1hug:a.s.:lepi:
kilimcinin kör kızlarıymış canımlaelaelaelaelaedelikafadulden
ii akşamlar herkese uzun zmandır giremiyordum
çok sağ olun Allah sevdiklerimizi korusun inşallah
kendinize iyi bakın
ayy kuzum benim sende çok tatlı ve cok sekersin yaaa canımsın evet bidahakine superim de gelir canım allahım herkese böle hayırlı arkadaslar nasip etsin inşallah kuzusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
ii akşamlar zehra adını duymuştum ama kıısmet burda karşılaşmakmış :)
anam geldim yine kimsecikler yok yavalsanaalsanasmile
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
melike_ecesuu
nörüyonnnn lennn meraklı hayriyeeeeeaklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:
aynen canım bende aslında seni çaya çağırmayı düşünüyordum ilk geldiğin sıralarda bir türlü kısmet olmadı sonra netten melikeciğimle tanıştık ne tesadüftür eşlerimizle konuşurken seni söyledi böyle bir arkadaş var diye bende akrabamız oluyor ama tanışmak kısmet olmadı dedim dün melikedeydim zaten seninde kulağını çınlatmıştık canım çok güzel bir gündü inşallah bir dahaki sefere görüşürüz....eşimin arkadaşlarının eşleriyle pek fazla aram yok nedenini sonra açıklarım tabi oyüzden kimseyle fazla görüşmüyorum ama seni gerçekten tanımak isterim inş grşlm bi gün...zemuszemusopuyorumnanaktanvereliniortak
fundacım canım hoşgeldinnna.s.
bizde bugün zehracımla senden bahsetmiştik bitanem benim naber nasılsın yerleştin mi tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ii akşlamlar canım yerleştim artık iisindir umarım
su perim bacım nirdesin göremedim seniiiiiii:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?