Malatya'da ki gurbetçiler...

ii akşamlar zehra adını duymuştum ama kıısmet burda karşılaşmakmış :)

iyi akşamlar canım ama yoksun galiba daha doğrusu kimse kalmamış bende kaçayım bari yoksa eşim pcnin fişini çekecekalsanaalsanasmilegörüşmek üzere...zemuszemus

ayy kuzum benim sende çok tatlı ve cok sekersin yaaa canımsın evet bidahakine superim de gelir canım allahım herkese böle hayırlı arkadaslar nasip etsin inşallah kuzusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
ayy kuzum benim sende çok tatlı ve cok sekersin yaaa canımsın evet bidahakine superim de gelir canım allahım herkese böle hayırlı arkadaslar nasip etsin inşallah kuzusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

amin canım AMİNNNNNNNN....zemuszemusolumunekankayizsmile

ii akşamlar zehra adını duymuştum ama kıısmet burda karşılaşmakmış :)

aynen canım bende aslında seni çaya çağırmayı düşünüyordum ilk geldiğin sıralarda bir türlü kısmet olmadı sonra netten melikeciğimle tanıştık ne tesadüftür eşlerimizle konuşurken seni söyledi böyle bir arkadaş var diye bende akrabamız oluyor ama tanışmak kısmet olmadı dedim dün melikedeydim zaten seninde kulağını çınlatmıştık canım çok güzel bir gündü inşallah bir dahaki sefere görüşürüz....eşimin arkadaşlarının eşleriyle pek fazla aram yok nedenini sonra açıklarım tabi oyüzden kimseyle fazla görüşmüyorum ama seni gerçekten tanımak isterim inş grşlm bi gün...zemuszemusopuyorumnanaktanvereliniortak

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
melike_ecesuu

nörüyonnnn lennn meraklı hayriyeeeeeaklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:

inş canım görüşürüz ben nete çok giremiyorum fırst buldukça evlerimiz de yakınmış kib

ii akşlamlar canım yerleştim artık iisindir umarım

iyiyim canım cok şükür sen napıyosun nasılsın tatlısım benimde az bucuk dişim agrıyo sadece canım ya hiç sorma öptüm çok seniiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

su perim bacım nirdesin göremedim seniiiiiii:gitme:

yettim canım burdayım...
misafirler az önce gitti.
girip bakıyodum yazamadan çıkıyodum...fazla kalamıyodum...
ohhh ne güzel buluşmuşsunuz bebeeemmm.
havalar iyice soğumadan bi buluşma daha yapalım canlar...
bende gelim...kısmet değilmiş demekki gelemedim bu buluşmada...
misafir aniden haber verdi haberim bile yoktu...
kçib tatlım.öpüldün...opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…