• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

meloşum nasılsın bebeemmmŞenizopuyorumnanaktan

iyiyim tatlım benim çok soal bendede polis eşi arkadslar vardı anca işim bitti geldim kuzum alt komsumda cagırdı şimdi gel oturalım diye caprazımda vardı ya bi tane askeriyede eşi olan komsum ona söz verdim ona gidicem dedim biarzdan ona gidicem eşimde geceye gitti kuzusum az biraz oturim gelirim gece sohbet ederk yine bebişimmm kçib öptümmmmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

5 te kalktılar canım sonra eşim gittti göreve bende gezicem şimdikkk:lepi: delikafadulden

ay canım benim yerimede gez ya... ben geliyorum yoksunuz bir denk gelemedik bende zaten üşütmüşüm azcık kendime yeni gelebildim zaten kkya doğru düzgün giremedim buluşma işini naptınız canlarım ctesi büyük ihtimal uygunum ayarlayın haber verin hepinizi öptümzemuszemus

ay canım benim yerimede gez ya... ben geliyorum yoksunuz bir denk gelemedik bende zaten üşütmüşüm azcık kendime yeni gelebildim zaten kkya doğru düzgün giremedim buluşma işini naptınız canlarım ctesi büyük ihtimal uygunum ayarlayın haber verin hepinizi öptümzemuszemus

çok gecmiş olsun tatlım benimmmma.s.
evet bizi ihmal etme ama canımın içi benim içinde uyarrrr cumartesiiiiiii buluşalım kuzular inşallahhhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın zehra nasılsın canım.
ben buluşmaya gelemicem ya...
adanadan misafirlerim gelecek...:çok üzgünüm:

Back