• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

yettim canım burdayım...
misafirler az önce gitti.
girip bakıyodum yazamadan çıkıyodum...fazla kalamıyodum...
ohhh ne güzel buluşmuşsunuz bebeeemmm.
havalar iyice soğumadan bi buluşma daha yapalım canlar...
bende gelim...kısmet değilmiş demekki gelemedim bu buluşmada...
misafir aniden haber verdi haberim bile yoktu...
kçib tatlım.öpüldün...opuyorumnanaktanŞeniz

hoşgeldin bacımmma.s.
evet tatlım buluşuruz tekrardan inşallah ben uygunum ne zaman derseniz olur tatlım benimmm sende kçib sekerim bende seni çokkkk öptümmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

slm millet hayırlı akşamlar su perim napıyosun canım inşallah bir dahaki sefere hep beraber görüşürüz banada bekliyorum tamam mı hepiniziopuyorumnanaktan:1hug:

napim canım kızı uyuttum pc başına geçtim..
sen nasılsın tatlım...
inşallah canım havalar soğumadan görüşelim...
ben çocukla çıkamam yoksa...

napim canım kızı uyuttum pc başına geçtim..
sen nasılsın tatlım...
inşallah canım havalar soğumadan görüşelim...
ben çocukla çıkamam yoksa...

iyiyim canım bende sağol vallahi bir geliyorum nete bir çıkıyorum eşim evde olunca malumeyvahedigeldismilegörüşelim inşallah ya ben size uyarım birgün ayarlayalım banada gelebilirsiniz beklerim herzaman canımopuyorumnanaktan:1hug:a.s.

ben burdayım canım arada sıradada olsa:1:opuyorumnanaktanmelike hanım adminlikle meşgul canım ondan fazla giremiyordur bence yoğun tabiki tatlım sen napiyosun bakemŞeniz:1hug::lepi:

napim canım kızı yatırdım pcye geçtim...
evet adminlikten buraya bakmaz oldu meloşşş..
meloşummm azcık buraylada ilgilen kuzum...

iyi akşamlar canım nasılsın....

iyiyim tatlışım benim sen napıyosunn çok özledim seni bacım yaaaaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

slm millet hayırlı akşamlar su perim napıyosun canım inşallah bir dahaki sefere hep beraber görüşürüz banada bekliyorum tamam mı hepiniziopuyorumnanaktan:1hug:
evet canım bu hafta sonu buluşalımmm yaa havalar iyice sogumadannn söleeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım ya çıkacam dedim hala çıkamadım ya boşver canını sıkma yaaaaaaa aman herşey olacağına varır ama birkaç gün sonra onlar açarlar eminimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

evet tatlım benim acıldıııı çok şükürrr sen napıyosun kuzusummm benimmmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Back