- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
melikecimmmm gelmişşşşşşşş zemuszemus zemuszemus zemuszemus hoşgeldin kuşum bz bildiğin gibi. sen nasılsınn?
napim canım ya.
kaldım yine tek başıma...
alışınca çok zor oluyo ya yalnız kalmak...
inşallah fıstığım darısı da sana olur buarada sinirlenmemek eldemi o msjdan sonra 2 kez daha gitti yaaaa elektrik sende kendine çok ama çok ii bak olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım benimkaydirigubbakcemile5
Çok üzgünüm çoookiyi geceler
slm güzeller nasılsınız
ve aleyküm selammm bebişim iyi çok şükür sen nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
iyilik canım nolsun uyku yok nette geziniom işte...
gezin tabi kuşum senin kıs uyusa rahat ederdin canım yaaa böle geceleri hep uykusuz kalıyosun büyüse rahat edersin belki bitanemmm benim kendine cok ii bak olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hoşbulduk kuzusum naber nasılsın canımmm buluşalım yahu bu haftaaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
şeker asıl biz napacaz bakalım bebiş filan olursa rahatlığa alıştım vallahi ben ozaman naparsam artıkın:hulya:
canım siz birgün ayarlayın ben her güne uyarım genelde zaten evde oturmaktan bir hal oldum ya yine senin karşı komşun filan gelcekmiş bizde nerde burda komşuluk filan ölmüş canım ya:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
hoşbuldukkk kuzuşum benimmmm sende hoşgeldinna.s.
naber nasılsın bebişimmm bende iyi çok şükür nasıl olayım canım gece yolculugu yaptım ya az biraz yorgundum eşimde yarın evde temzilige izin vermiyo ben evdeyken yapma diyo bende canımı canıma kattımevimi temziledim şimdide dinleniom ama karsı komsum gelicek ben yoktum ya o çok özlüyooo beniii ahanda geldiiiiolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
canım siz birgün ayarlayın ben her güne uyarım genelde zaten evde oturmaktan bir hal oldum ya yine senin karşı komşun filan gelcekmiş bizde nerde burda komşuluk filan ölmüş canım ya:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
ah canım yaa öle düşünme bak artık biz varız bebegem bana hergün gel kapım sonuna kadar acık tatlım benim yalnızlık allaha mahsus biliosun önemli olan insanlık tabiki orda ölmüş anlattaıgına göre boşver canım hayatın tadını cıkarmaya bakalım bundan sonra olurmu tamam kuzuu ayarlıcam ben bu hafta sonuna inşallahhhh su perimde gelir emi kuzusum üzülme sen biz yanındayız artıkkk rabbimin izniyleeeolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
ohhh evinde mis gibi olmuştur. temizlik gibisi yok valla. bende nekadar yorgun olsamda tatilden gelince dipbucak temizlerim evi. ondan sonra yatar dinlenirim. ev temiz oldumu insanın içi rahat ediyo valla kuzucum.
bende bildiğin gibi be kuşum bi değişiklik yok. gün sayıyorum işte. klomene başlıycam bu ay. bir an evvel olsunda tedavim başlasın artık. bebişime kavuşayım bende inş :Saruboceq:
ayy hadi inşallah bitanem benim dualrım hep seninle hayırlısıyla sen ben zehram anne oluruz bu yıl ugurlu gelir inşallahhhhhh olumunekankayizsmile opuyorumnanatan :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
aaaaa bende varım fahri malatyalı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana bi hafta önceden haber verinki bilet ayarlayayım kendime uçakla gelirim artıkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?