• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir):roflol:delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
iyiiym kuşum çalışıyorum işte. arkadaşım doğum yapacak bugün yarın onunla konuşuyodum. korkudan ölücek kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın?

ne işle meşgulsun tatlım...
normalmi sezeryanmi yapacak..
bende cadıyla uğraşıyom napim.
2 dk rahat vermiyokiii

ne işle meşgulsun tatlım...
normalmi sezeryanmi yapacak..
bende cadıyla uğraşıyom napim.
2 dk rahat vermiyokiii

canım ben lojistik şirketinde çalışıyorum operasyon şefiyim.
valla doktor hanginş istersen demiş arkadaşım da normal istiyo işte 3 gün daha bekleyecek bakalım. olmazsa sezeryan olacak.
seninde işin zor canım ya valla çok mu yaramazlık yapıyo cadı :emir_bebek:

slm sekerlerr naber nasılsınızzza.s.
benimde misafirlerim vardı cok kalabalıktı ve cokkkk yoruldum yaaaa anca gelebildim kuzularrrrrraklinialirimsmile akannehir

canım ben lojistik şirketinde çalışıyorum operasyon şefiyim.
valla doktor hanginş istersen demiş arkadaşım da normal istiyo işte 3 gün daha bekleyecek bakalım. olmazsa sezeryan olacak.
seninde işin zor canım ya valla çok mu yaramazlık yapıyo cadı :emir_bebek:

bende çok korkuyodum doğumdan. sezeryan oldum..
hiçde korktuğum gibi değilmiş valla.
hiç zorlanmadım ben...
ameliyathane yazısını görünce ağlamaya başlıyodum düşün artık o kadar korkuyodum...
çok yaramaz canım ya.
dışarıyı isteyip duruyo...
bende öğrencilere verdim.
şimdi onlar bakıyor...biraz rahat edim ya...
dışardan sesleri geliyor cadının..

slm kuşum nasılsınnnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyidir tatlişkom sen nasıslın?

bende çok korkuyodum doğumdan. sezeryan oldum..
hiçde korktuğum gibi değilmiş valla.
hiç zorlanmadım ben...
ameliyathane yazısını görünce ağlamaya başlıyodum düşün artık o kadar korkuyodum...
çok yaramaz canım ya.
dışarıyı isteyip duruyo...
bende öğrencilere verdim.
şimdi onlar bakıyor...biraz rahat edim ya...
dışardan sesleri geliyor cadının..

Allah kolaylık versin canım benim çocuk büyütmek çok zor sanırım. doğumu bi dert, büyütmesi bi dert, okulu bi dert. Zorda olsa Allah melikemle bize de nasip etsin birer bebiş inş :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım görüşemedik.
bugün hiç girmemişsin
bende merak ettim noldu diye
misafirlerin gelmiş meğer...

evet canım bahsetmiştim yaa gecen bugün aldım cok şükür bide polis eşi arkadasım vardı ya oda saolsıun kuran okudu bi ara daha bi süper olduuu yorulduguma degdii yaniii sen napıyon nasılsın bebegem yarında polis eşi arkadas gelicek onu alıcam inşallahhh:hulya:

Son düzenleme:
iyidir tatlişkom sen nasıslın?

Allah kolaylık versin canım benim çocuk büyütmek çok zor sanırım. doğumu bi dert, büyütmesi bi dert, okulu bi dert. Zorda olsa Allah melikemle bize de nasip etsin birer bebiş inş :Saruboceq: :Saruboceq:

iyiyim canımın içiii anca gelebildim ya hiç sorma misafirim vardı yarında var bakalım bu hafta böle yogun geciyo sen de ne var ne yok kuzuuuaklinialirimsmile :1:

Back