iyiyim canım cok şükür bugün temizlik günüydü ya bizim sitenin bende kalktım 11 de iş yapmaya basladım bitiridim eşimde yeni kalktı cayı koydum kahvaltı hazırlıcam birazdan eşim zaten geceye gidicek ya duu bakalım gönlünü yapabilirsem gelirim canımmm benimmm sen napıyosun nasılsınolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
meloşum mutlaka gel...
kafamı dağıtmam lazım
evde kafayı yicem valla tek başıma.
eşimle tartıştık biraz...
kötüyüm...sabahtan beri ağlıyom...senağlamasenağlama
ah canım benim tamam akşam eşim göreve giderken benide bırakırsa size gelicem kuzum gelmeye calışcam olur öle seler canım canını sıkma nolur herzaman güzel gecicek diye bişi yok bunlar tadı tuzu biberi kuzusum nolur üzülme olurmuolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
sağol canım benim...
nolursa olsun ikimizde küs kalamıyoruz zaten..
yarın barşırız eminim...zemuszemus
kızlar dün yazamadım mısafır vardıda ama artık elımden geldıgı kadar buradayım
tabikiii öle tatlışımmm benim az biraz dinlen canımın içiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
kızlar dün yazamadım mısafır vardıda ama artık elımden geldıgı kadar buradayım
meloşum bizimki izin verirse akşama sendeyim bitanem inşallah..opuyorumnanaktanŞeniz
ne önemi var kuzumm yaaaaaa rahat ollll sen biz yine sohbeti deler gecerikkk meraklanmaaaaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hg canım her zaman bekleriz.
dostumun dostu dostumdur...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hayırlı akşamlar sekerlerrr su perim geldiiiii bizde suanda birazdan dısarı cıkıp gezicezzz sizler napıyosunuz bakalımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sağol kuşummmm Şeniz Şeniz
canım benimm çok sağol Şeniz Şeniz
hımmmm kıskandımmmmmm :1closedeyes: gelin buraya bakim yolucam saçlarınızı bensiz gezmek hee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka biyana Allah muhabbetinizi daim etsin canlarım :Saruboceq:
hehehehhee vallaaa süperrr gezioz burda malatya park die var şimdi ordayız ordan canlı baglantıdayızzzsüprizzzzz canım uyyy buzzz olmus geceleri canım buralar vallaa sende gel tatlişkommm beklerikkk ne demekkk yirim seniii bennn su periminde cok slm varr kuzusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
valla İstanbul yanıyo kuzucum yaaa bunaldım resmen. sanırım yağmur yağacak acayip bayıltıcı bir hava var. benim yerime de gezin tatlişkolarım. ikinizi de öpüyorum Şeniz Şeniz
uyyyyy kuzusumm benim bizde seni kocamannnnn öptükkkkkkkkk muck mucksssssssolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
keşke sende burda olsaydın bebişimmm benimmm:içelim:
keşke :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?