Malatya'da ki gurbetçiler...

Yok polis degilim psikolog olarak gelecegim. Benim kalacagim yer var ama sehir hakkinda pek bilgim yok iste.

naber nasılsın tatlımmm

Malatya'ya cok geldim guzel bir yer gercekten ama Ankara'dan gelmek zor olacak.

evet canım öle güzel bi şehir bide gittikçe gelişiyo cevre düzeni felanda

o konuda bişi diyemem cünkü bizde mersinden gelmiştik bi yere gitsek bişi arasak hep mersinde olsaydık böle olmazdı dedik durduk eşimle

iyimm nolsnn malatyanin sicagindaa kavrulpp kapkaraa oluorm :)) sendnn nbrr nasilsnn :)

senle aynı durumdayım canımm
çok sıcak ve yeni dogum yaptım bebişimle ugrasıyorum daha bi sıcak oluyoo çok yoruyo oglum beni çünkü ve 15 gündür uyku ne bilmiyorum halim felan kalmadı napim canı saolsun kuzumun
sendemi burda oturuyosun canım bende eşimin görev sebebiyle burdayım ama dedemizde malatyadan gelmiş adanaya yerleşmişler yarı buralı sayılırım oglusumda malatya dogumlu oldu

berat kandilinizmübarek olsun rabbim ne duanız varsa kabul etsin inşşşş

bu arada 13 sehidimize allahtan rahmet ailelerine ve sevdiklerine bas saglıgı ve sabr diliyorum...

sehitler ölmezzz vatan bölünmezzzzz

Aaa ne güzell Allah anali babali büyütsn .
böyle bi durumda insana sicak wizz gelir yaa çok sewindmm :)))
Ewet bende burda oturuyorm ztn aslen malatyalym doğdugmdan beri burdaim yani ben , oğlşunla hemseri oldkk desene :))

Aaa ne güzell Allah anali babali büyütsn .
böyle bi durumda insana sicak wizz gelir yaa çok sewindmm :)))
Ewet bende burda oturuyorm ztn aslen malatyalym doğdugmdan beri burdaim yani ben , oğlşunla hemseri oldkk desene :))

evet canımm bizede burası 6 yıl oldu zaten iyice buralı olduk son 5 e girdikkk

sen evlimisin canım calışıyomusun

çok saol bitanem benimmm hepimizinki inşşş canımcımm

ne yaptın canım yerleştin mi bebişlerin nasıl çok öptüm seniiiiii

daha yerleşemedim.annemlerde kalıyoruz.apartmandaki daire 25ine boşalacakmış.onu bekliyoruz.afacan uyutmuyor galiba.kırkından sonra biraz düzelir inşallah.bizimkilerde uyutmuyor.diş çıkarıyorlar.bebişide senide öptüm.

saol bitanem benimm görüşürüz inşş beklerim her zaman kapım acık canımsın
evet canım inşş düzeliriz hadi yaa seninkilerde durmuyo ozaman desene ah ahh bi büyselerdi hayırlısıyla inşş bebişler baska bişi istemiyoz vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…