Malatya'da ki gurbetçiler...

ooo süpperr olmus canım hayırlı ugurlu olsun inşş rabbim güzel gönlüne göre verdi bak gördünmü gel de komsu olalım inşş seninlee inanki bende cok sevindimmm

temmuzun 15 inden önce göndermiyorlar.temmuzun 25 ine annemlerin apt. daire boşalıyor.orayı düşünüyoruz fakat kısmet.

canım sen ne yapıyorsun.doğumada azkaldı.hamişken bi bakacaksın bebikin yanında bi bakacaksın büyümüş

temmuzun 15 inden önce göndermiyorlar.temmuzun 25 ine annemlerin apt. daire boşalıyor.orayı düşünüyoruz fakat kısmet.

canım sen ne yapıyorsun.doğumada azkaldı.hamişken bi bakacaksın bebikin yanında bi bakacaksın büyümüş

hımm dogru ya canım senin annenler burdaydı ayy ne güzel yaa gurbetlik cekmiceksin ben alışamadım ailemden uzak yasamaya valla

evet canımm aslında bi an istemiyom kıpırdıyo böle ben konusunca babası sevince felan çok duygulanıyorum sonrada sıcaklardan bunalıyom artık oglum gel diyorum gel gitler yasıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşş

pazartesi günü doktorumuza gidicez belli olucak bakalım nasıl ve ne zaman dogum yapacagım canım yazarım gelince inşş hayırlı haberlerle geliriz

allahım sanada kolaylık versin iki bebişinle zor olucak ev toplaması felan napıcan özel esyalarını toparla gerisini nakliyetçiler halleder çok öptüm seni tatlım

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu

neden nickini acıpta gelmeyi düşünmüyosun ne kadar merkalısın bizim sayfayı okumayaa iyi oku ezberle ona göre anlatırsın

hayırlısı canım paşanın gönlüne kalmış ne zaman isterse o zaman gelsin
seni mutlu edeceği kesin hadi hayırlı haberler bekliyorum ben istanbuldayım 5 temuz döneceğim inşallah

hayırlısı canım paşanın gönlüne kalmış ne zaman isterse o zaman gelsin
seni mutlu edeceği kesin hadi hayırlı haberler bekliyorum ben istanbuldayım 5 temuz döneceğim inşallah

çok saol canım ablacım bakalım dün dr beyle 1 temmuz diye agzımızdan cıktı salı günü gidip konuscaz eşimle beraber tekrardan saglık problemleri yasıyorum daha fazla oglusumu tasımak ve normal yapmak isterdim ama seni görünce anlatırım kendine cok ii bak olurmu bizede duanı esirgeme çok öptüm seniii

salı gününü bekliyorum ablacım dr beyle o gün karar vericez muhtemelen olursada 1 temmuz da bebişimm gelicek saglıcakla inşşş

hayırlısıyla al kucağına inşallah canım.bende malatyadayım oğlumu sünnet ettirdim.annemlerdeyim.eşyalar temmuzun 15 ine gelecek bekliyorum.seni çok öpüyorum oğluşunuda öpüyorum

hayırlısıyla al kucağına inşallah canım.bende malatyadayım oğlumu sünnet ettirdim.annemlerdeyim.eşyalar temmuzun 15 ine gelecek bekliyorum.seni çok öpüyorum oğluşunuda öpüyorum

hoşgeldin canım malatyaya
çok soal bitanem seninde oglusuna kırk bin kere maşallahhh
bizde sisi çok öptükkk

herkese hayırlı kandillerrrrr
şimdi dr.dan geldik bizde oglusum iyiydi çok şükür cuma günü sabah hastanede olucaz inşş saglıcakla gelir kuzum dualarınızı bekliyoruzzz

melike sana telefon ediyorum meşkul kız kiminle konuşuyon hayırlı kandıller
annen geldimi bende 4 temmuz oradayım inşallah..
rabbim bu gecenin hatrına oğlunu hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…