Malatya'da ki gurbetçiler...

şu kocaelinden kurtulalımda başka bir şey istemiyorum.hem memlekete uzak hemde alışamadım hiç.
sen malatyaya alışabildinmi.malatya insanı sıcaktır ama türlü türlü insanlar var.polislerle zaten görüşülmez.:KK71:

allah razı olsun.hakkımıza hayırlısı:KK16:

senden de tatlım benimm soalasınn :KK70:

malatya olmazsa bitlis olur inş.onuda 2. sıraya yazdık.senlede siteden görüşürüz napalım.her halukarda ben malatyaya gelicem.bir senedir gitmiyorum.o zamanda görüşürüz.ben malatyanın çıkmayacağına emindilismde.bir rüya gördüm.rüyamda bir harita getirdiler bir yer seç dediler.önce bitlis diye düşündüm ama sonra malatyayı seçtim.

ayy inşş malatya olur tatlım benimmm :KK34:

şu kocaelinden kurtulalımda başka bir şey istemiyorum.hem memlekete uzak hemde alışamadım hiç.
sen malatyaya alışabildinmi.malatya insanı sıcaktır ama türlü türlü insanlar var.polislerle zaten görüşülmez.:KK71:

kocaeli güzel ama biz gurbetlige alışamıyoruz tatlımm :KK5:
bende mersine alışamamıştım ordan geldik buraya memlektime de bi saatti ama yok yaa olmuyoo :KK19:
insanın memleketi bambaşka :KK16:
evet canım komsularım çok iyiler allah razı olsun hepsinden zaten benim annemin büyük dedesi de malatyadan gelip yerleşmiş adanaya yani hemşo sayılırız kuzumm :KK19: :KK19:
gurbetlige hiç bi zaman alışamıcam ben canım isterse paris olsun farketmiyo alışamıyorum ben :KK25:
poliss, asker ve ögretmen eşi arkadaslarım çok onlarla görüşüyoruz çok iyiler saolsunlar tabi kötüsü de çıkıyo anlıyosun uzak duruyosun görüşmüyosun oluyo bitiyo kuzumm :KK34:

dün geldim anca girebildim eşine ve sana şifalar canım geçmiş olsun...

geldin mi ablacım memlekete hoşgeldin sefalar getirdinnn :KK71:
naber nasılsın bu defa bekliyorum bana mutlaka buyur gel inşş çok saol ablacımm :KK19: :KK19:

oyyy benim bacım da mı hasta olmuş, ailece nazar mı değdi size.. geçmiş olsun bitanemm , doktora gittinmi ?

sanırımm kuzusumm yaaa bide dogum günüme hasta hasta giriyomm saol kusumm yok gitmedim ilaç almayı sevmiom bitanem benimm iyileşirim inşşş :KK19: :KK19:

iyiki doğdun melike iyiki doğdun melikeeee
nice mutlu yıllar senin olsun bebeğinle ve eşinle birlikte...:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

X