- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
ay cnmmm valal sende nişanlan ondan sonra düğün hemen geliyor:)nişandan hemen sonra ay bu düğün hiç gelmez diyordum bak nslda geçti zaman:)sneinkide şimiden hayırlı olsun cnm:)resimlerini bekliyuorum tatlım:)canım en kısa zamnda ekleyecem foto:))ayy canım ne güzel bir mutluluk valla evleniyorsun:))ben de yaza nişanlanıyorum inşallah.bir an önce zaman geçsinde ben de evleneyim .mutluluklar canım,tebrik ederim seni:))
yarın gelıcek ınsallah gelınce bakarım sorarım sızlere haber verırım
kızlarrrr arkadasımı aradım sımdı gelmışler esyalarını ındırıyolarmış haftaya bıdaha gelıceklermış tamponları cıkarmak ıcın amelıyatı ıyı gecmış bıraz sıslıgı varmış yuzunde konuşmadada zorluk cekıyor yarın bırlıkteyız ama burda yazılanları soyleyınce cok mutlu oldu detaylar yarına ınsallah
cnm ozmana emin olkiiii burun estetigi snein için sinek ıssırıgı gibi bşy olur:)yazın sıcaktan bşy olmas cnmm klima olursaaaa çok etkilenmessin:)ayyy cok heveslendım hemen olasım geldı canım tatlı degıldır acımaz yada ben aldırmam sezaryan oldum epıdurel hemen kalktım ayaga ne agrım ne sızım olmuştu ve 2 saat sonra 3 kat asagı ındım duşunun yanı hıç yatmadım hıçte korkmam temmuz gelsın hemen.acaba sıcaklarda nasıl olurkı
ayyyyyyyyyyyyyyyyy:kedi:cnm bnmmmmm negüzle bi yorum yapmıssın teşekür ederim:)doktor okusa eminim çok begenirdi yorumunu:)Bu doktorun tarzı muhteşem..kısa, hoş bir kalkıklık,kibar ve ince burun..asilem ve nem in burunları aynen böyle..Tebrik ediyorum kendisini burdan :))
kızlar arkadasımı gıttım gordum sımdıden harıka olmuş dıyebılıyorum yuzunde sıslık bıle yok oyle morlukta yok sadece göz altı ve ustu hafıf sararmış bugun 4.gunu oyle agrısıda yoltu sadece onu guldurunce agrıyordu gulmemek ıcın dıkkat etsekte basaramadık.
Ilk gorunce olamam nefessız kalamam dedım ama sonra alıştım.
Bırde bışeyı merak edıyor temmuzun ılk haftası dugunu var tamamen ıyı olurmu
Ayrıca ıyılesme suresı nekadar suruyor
gel kuzu atla uçaga:)ben de olabilecek miyim bilge türk bilene istanbulda olsa bir dakika bile düşünmezdim
kızlar arkadasımı gıttım gordum sımdıden harıka olmuş dıyebılıyorum yuzunde sıslık bıle yok oyle morlukta yok sadece göz altı ve ustu hafıf sararmış bugun 4.gunu oyle agrısıda yoltu sadece onu guldurunce agrıyordu gulmemek ıcın dıkkat etsekte basaramadık.
Ilk gorunce olamam nefessız kalamam dedım ama sonra alıştım.
Bırde bışeyı merak edıyor temmuzun ılk haftası dugunu var tamamen ıyı olurmu
Ayrıca ıyılesme suresı nekadar suruyor
Bu doktorun tarzı muhteşem..kısa, hoş bir kalkıklık,kibar ve ince burun..asilem ve nem in burunları aynen böyle..Tebrik ediyorum kendisini burdan :))
ben de olabilecek miyim bilge türk bilene istanbulda olsa bir dakika bile düşünmezdim
valla kızlar sizi görünce gaza geliyom burnuşlar çok güzel maşallah nazar değmesin bu aralar işim var atama felan işimi yerine oturtuyum gelicem hemen :)
valla kızlar sizi görünce gaza geliyom burnuşlar çok güzel maşallah nazar değmesin bu aralar işim var atama felan işimi yerine oturtuyum gelicem hemen :)
asılem evettt kız o benım arkadasım sımdı sordum sasırdı oda evet tanışmıştık dedı ılk amelıyatını ızmırde oldu bu ıkıncı temmuzdada dugunu var gel kız tanışmışınız madem dugunede beklerız senı