arkadaşlar bende bilge beye ameliyat olcaktım hastaneye gittim tüm hastalarının burun şekli hoş ama hepsi aynı hatta sokakta bile görseniz bilge beyin hastası dersiniz.birde orda iki kişiyle konuştum birinin sağ tarafı çöküktü digeride 3 kez ameliyat olmuş burun şekli hoş ama nefeste sorun varmış.ben randevu falan almıştım sonra vazgeçtim özelde 400 tl ye olacağım.kbb uzmanına.yüksel toplu hayat hastanesi 4 hastasını gördüm hepsinin burun yapısı farklı ve hoş olmuştu. gerçü henüz onada karar vermiş değilim. (((
canım her doktorun belli bir tarzı vardır.Mutlaka aynı doktorun yaptığı burunlar birribirine benzer ama aynısı olması mümkün değil.Bilge bey malatya daki en başarılı plastik cerrah.Onun üzerine kimseyi tanımam ben malatyada.ben de nem gibi çok memnunum burnumdan.hele gün geçtikçe daha da inceliyor ve daha da beğeniyorum.SAĞ TARAF ÇÖKÜKTÜ FALAN DİYORSUN YA CANIM BELKİ DE DOKTORDAN KAYNAKLANMIYORDUR.BAZEN HERKESİN BÜNYESİ FARKLI OLDUĞU İÇİN AMELİYAT SORUNLU OLABİLİYOR.YANİ KIKIRDAK KAYNAMADIĞI İÇİN ÇÖKME OLMUŞTUR BELKİ.BİR DE ÖYLE ÖZELDE ÇOK AMELİYAT OLAN YOK MALATYADA.BİLGE BEY GÜNDE 6 AMELİYATA KADAR GİRİYOR.SEN DÜŞÜN ELİ NE DERECE YATKINDIR ARTIK.YANİ PROFESYONELLEŞMİŞTİR.AMA YİNE DE KARAR SENİN TABİKİ.ÖNEMLİ OLAN İÇİNE SİNMESİ.NEMİN DEDİĞİ GİBİ CANIM ÖZELLERİ İYİCE ARAŞTIR.BEN DE ZAFER TEZELİN ADINI ÇOK DUYMUŞTUM.YA GÖZDE YA DA SEVGİ HASTANESİYDİ.BUNU DA BİR ARAŞTIR İSTERSEN.BOL ŞANSLAR...