- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ameliyatıma da sadece 2 haftacık kaldııı eyvahedigeldismile , hem çok korkuyorum hem de o gün bi an önce gelip geçsin istiyorum. ameliyattan öte beni en çok korkutan nerdeyse 10 gün burundan nefes alamicak olmak
asılem arkadasla fotolarına bakmaya calıştık bakamadık benı arkadas lıstene eklermısın arkadas merak edıyorda resımlerını
benim ameliyatıma da sadece 2 haftacık kaldııı eyvahedigeldismile , hem çok korkuyorum hem de o gün bi an önce gelip geçsin istiyorum. ameliyattan öte beni en çok korkutan nerdeyse 10 gün burundan nefes alamicak olmak
korkma cnmm o nefes alamamaya alışıyorsun:)ilk 2-3 gün agzın kuruyor sürekli bşyler içersen oda düzelir..ben unuttum gitti bile o günleri göz açıp kapamayla geçiyor:)son2 hafta hiç zaman geçmiycek gibi gelir :)
inşallah dediğin gibi olur canım ya, 2. ameliyatım olucak bu, o yüzden tedirginim biraz. ilkinde eski doktorum sadece burnumu bi açıp kapattığı için ertesi sabah almıştı tamponları, hiç nefes sıkıntım olmamıştı, meğer tampona gerek duyulucak bi işlem yapmamış burnumda :) olduğu gibi duruyo burnum, hatta nasıl becerdiyse kemiğimi de yamultmuş .
umarım bu kez başarılı bi ameliyat olur da , ben de sen ve asilemcim gibi paylaşırım sevincimi burda.. :çok üzgünüm:
canım hiçççççççç korkma,inanki sonuca değecek bundan emin olabilirsin:))içini rahat tutki ameliyatın güzel geçsin.Ben güzel olacağına inanıyorum.bol şanslar canım:))
arkadaslar su unutulmamalıdır estetık olan bır kısının burnunu kımse anlayamamalıdır eğer anlarsa bence basarılı değildir emınım cok guzeldır ama estteık sana uyum sağlamıstır böle olmalıdır mesela burnun cok guzel olmus dıkkat edersenız tek bır kısımdan bahsedılıyor bence gercek sey söle olmalıdır ya sende bu ara bır guzellık var ama anlayamadım bence basarı budur tşkler
canım benim durumum aynen senin dediğin gibi oldu, sadece ailem biliyodu 2. ameliyatımı, ameliyattan 20 gün sonra geldim memlekete tatil için, ve kimse anlamadı ve dediğin gibi yüzüne bi güzellik gelmiş, naptın dediler :)) burdan bi kere daha teşekkür ediyorum bilge beye.. a.s.
ozman gercekten güzel olmuş demektir acaba özel muayenesıne gıttınızmı ondan once görüştünüzmü ayrıca resımlerını görebılırmıyım senın eklıyorum kabuledersen ve yarıca amılyat zmanları hakkında bılgı verırmısın bende sorun yasıyorum tşkler
Kızlar hepinize merhaba ben de bilge beyin methini duydum sizler sayesinde ve bende kendisine ameliyat olmak istiyorum acaba sosyal güvencesi olmayan kimseleri ne kadara ameliyat ediyor? Ben burun ameliyatı olmak istiyorum ve son zamanlarda kendisine burun ameliyatı olanlar fiyat konusunda da bilgi verirlerse çok sevineceğim ayrıca şehir dışından geleceğim eğer kendisine ameliyat olursam bu yüzeden fiyat bilgisi benim için çok önemli....:)
ne kadarın gitti peki
arkadaslar su unutulmamalıdır estetık olan bır kısının burnunu kımse anlayamamalıdır eğer anlarsa bence basarılı değildir emınım cok guzeldır ama estteık sana uyum sağlamıstır böle olmalıdır mesela burnun cok guzel olmus dıkkat edersenız tek bır kısımdan bahsedılıyor bence gercek sey söle olmalıdır ya sende bu ara bır guzellık var ama anlayamadım bence basarı budur tşkler