malatya'da bilge türk bilen'e ameliyat olanlar buraya.

neeemmmmm malatyaya geliyorum dr un muayene günü hangi gün ona göre izin alcam yardımcı olurmusun arkadaşımmmm

cnmmmm hatırlayamadım hangi gün muyene günüydü diyeeee..ben sana telini vereyim ararsın ok..kendisinden ögrenirsin:)mail atıyom şimdi sana:)

neeemmmmm malatyaya geliyorum dr un muayene günü hangi gün ona göre izin alcam yardımcı olurmusun arkadaşımmmm

canım ben pazartesi günü muayene olmuştum.ama muayene günü değişmişte olabilir.sen yine de nemin dediği gibi tel açıp bir sor istersen.bol şanslar...

slmm arkdslar kk yeni üye oldm ve uzun zamandr takip ediyorum bu konuyu okuduğumda çok sewindim bende burun estetiği yaptrmayı çok istiyorum ama maddi durumlardan dolayı yaptıramıyorum bilgetürk bey banada yardımcı olur mu acaba

cnmm ssk varsa sende bedava hiç para vermeden olursun cnm bnmmaklinialirimsmilemalatyaya gelmen yetr estetik olman içinaklinialirimsmilesositososito

cnmm ssk varsa sende bedava hiç para vermeden olursun cnm bnmmaklinialirimsmilemalatyaya gelmen yetr estetik olman içinaklinialirimsmilesositososito

Cnm bizimki emekli sandığı onunlada mümkün heraldee smdi tek iş malatyaya gelmek için babamı ikna etmk:)opuyorumnanaktan

Cnm bizimki emekli sandığı onunlada mümkün heraldee smdi tek iş malatyaya gelmek için babamı ikna etmk:)opuyorumnanaktan

cnmmm malatya kayseri arası 6 saat zaten bşy yok :)emekli sandıgıda oluyor cnm bnm:)sen babanı ikna et bi sorun olmas:)

cnmmm malatya kayseri arası 6 saat zaten bşy yok :)emekli sandıgıda oluyor cnm bnm:)sen babanı ikna et bi sorun olmas:)

Umarmmm iknaaa oluurr ozmn gercktn dünyanınn en mutlu insanı ben olurmm sanırmmm:)) tskr ederm sanada cnm yardmcı oldgn içinnn:)

Umarmmm iknaaa oluurr ozmn gercktn dünyanınn en mutlu insanı ben olurmm sanırmmm:)) tskr ederm sanada cnm yardmcı oldgn içinnn:)

nedemek cnm yardımcı olurum herzamannn aklına bi sor takılırsa çekinmeden sorsositososito

canım sen sadece aileni ikna et.gerisi kolay.bilge bey senin de burnuşunu yapar.Ben ilk zaten nemmmmmmmmi görüp cesret aldım ve bilge beye ameliyat oldum.Herkes böyle birbirini görerek cesaret alıyor:))Ameliyat kesin olacaktım ama hangi doktora olacağım belli değildi.nemin güzel burnuşunu görünce ben de bilge beyi yercih ettim.hem aynı memlekette olması hem de maddi acıdan da cazip geldi.sonuçtand memnunum.yüzüme uygun doğal ve güzel bir burun yaptı bilge bey.sen kararını ver.ve malatya yollarına çık canım benim:))))))))))))zemuszemus

cnmmmmmmmmmm senle amlytla ilgili konuştugumuz zamanlar aklıma geldisositosositobaksana oldun bittinnn hem de müükemmel oldunsositosositozaten insanlar örnekleri görerk tercih ediyorlar doktorlarıa.s.inş herkes istedigi burna kavuşurrr hangi doktora olursa olsunhihoyyyt

burunlar hariikkaaaa uzakk olmasa kesin bilge beye olurdumm fiyatta cok uygunnn istanbuldayı ama ya benımm gıbı olan varmııı

arkadaşlar bende bilge beye ameliyat olcaktım hastaneye gittim tüm hastalarının burun şekli hoş ama hepsi aynı hatta sokakta bile görseniz bilge beyin hastası dersiniz.birde orda iki kişiyle konuştum birinin sağ tarafı çöküktü digeride 3 kez ameliyat olmuş burun şekli hoş ama nefeste sorun varmış.ben randevu falan almıştım sonra vazgeçtim özelde 400 tl ye olacağım.kbb uzmanına.yüksel toplu hayat hastanesi 4 hastasını gördüm hepsinin burun yapısı farklı ve hoş olmuştu. gerçü henüz onada karar vermiş değilim. (((

cnm benm arkadaşım hayat hastahanesinde oldu gecen sene hiç ama hiç begenmedim burnunu veeee kendiside memnun deil...ben, kuzenim ve halam bilge türk bilene amlyt olduu herpimizin burnuda farklııı ana burnuna çok baglı burnunun nsl olccagı..birimiz memnun olmasa digerlerimiz olmasdık emin ol..ben malatyada bilge türk bilenden daha iyi biidoktor yokkkk eminimmmm çünkü 2 senedir arraştırma yaptım bu estetik için..bidaha olcak olsam yine bilge türk bilene olurum..hatat bugunnn bi magzada çalışan bayan burnumu çok begndi iki sene önce özelde olmuş çok kötüydüüüü bilge türk bilene 15 gün sonra olcakmışş..tabi içine sinmiyorsa yaptırma sonuçtan pişman olcagını düşünüyorsan olmaaaa..ama şunu diyeyeim hayat hastahanesindekini hiç ama hiç begenmedimmmm..bence diger özellere bakk gözde hastahanesinde var bi plastik cerrah 1700 tl ye yapıyorrr ama onun hiç hastasını görmedigim için güvenip olmamıştımmm..tüm özel hastahanedeki doktorları biliyorum cnm hepsine muyene oldum:)

ya nem hangi doktora karar versem sonradan biri çıkıp bir şey söylüyo umutlarım araştırmam boşuna gidiyo anlamıyom bu işi

ya nem hangi doktora karar versem sonradan biri çıkıp bir şey söylüyo umutlarım araştırmam boşuna gidiyo anlamıyom bu işi

cnmm şimdi herkesin bakış açısı begenisi farklı oluyorrrrr ben ciddi şekilde çok memnunum burnumda 6 ay oldu çökmedir nefes alamamadır gibi bi sorunum yok...her doktorun tarzı farklıdır..bu forumda ben doktorun ismini görmeden sadece kişilere bakarak hangi doktorun estetik yaptıgını söylerim..tabiki bilge türkün hastalarının burnu benzer olcak ama emin olabilirsinki aynı olmuyorrr eger öyle bşy olsa halam ben ve kuzenimmmin burunları aynı olurduuu çünkü 3.ümüzünde doktoru aynı kişi..
bugun daha deminde anlattıgım gibi magazaya abiye elbise almaya gittik kardeşimeee ordaki kız baya süre bana baktı farkettim ama bşy demedim neyse geldi yanıma burnunuz estetikmi çok begendim dedi bende evt dedimm doktorumu sorduu oda benim doktoruma 15 gün sonra olcakmışş ve iki sene önce özel hastahanede olmuş cidden kötüydü burnu kızın biden burun ucu kalkmış ve acaip bşydi..inan burnumu sormayan yokkk ve birsürü hastasını gördüm doktorun genel yapı olarak kavissiz düz burun ucu kalkık muntazam burunlar yapıyor eger böle bi burun seni mutlu ederse keisnlikle olmanı tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…