neeemmmmm malatyaya geliyorum dr un muayene günü hangi gün ona göre izin alcam yardımcı olurmusun arkadaşımmmm
neeemmmmm malatyaya geliyorum dr un muayene günü hangi gün ona göre izin alcam yardımcı olurmusun arkadaşımmmm
canım ben pazartesi günü muayene olmuştum.ama muayene günü değişmişte olabilir.sen yine de nemin dediği gibi tel açıp bir sor istersen.bol şanslar...
süpersiniz kızlar çok teşekkür ederim,
slmm arkdslar kk yeni üye oldm ve uzun zamandr takip ediyorum bu konuyu okuduğumda çok sewindim bende burun estetiği yaptrmayı çok istiyorum ama maddi durumlardan dolayı yaptıramıyorum bilgetürk bey banada yardımcı olur mu acaba
cnmm ssk varsa sende bedava hiç para vermeden olursun cnm bnmmaklinialirimsmilemalatyaya gelmen yetr estetik olman içinaklinialirimsmilesositososito
Cnm bizimki emekli sandığı onunlada mümkün heraldee smdi tek iş malatyaya gelmek için babamı ikna etmk:)opuyorumnanaktan
cnmmm malatya kayseri arası 6 saat zaten bşy yok :)emekli sandıgıda oluyor cnm bnm:)sen babanı ikna et bi sorun olmas:)
Umarmmm iknaaa oluurr ozmn gercktn dünyanınn en mutlu insanı ben olurmm sanırmmm:)) tskr ederm sanada cnm yardmcı oldgn içinnn:)
süpersiniz kızlar çok teşekkür ederim,
slmm arkdslar kk yeni üye oldm ve uzun zamandr takip ediyorum bu konuyu okuduğumda çok sewindim bende burun estetiği yaptrmayı çok istiyorum ama maddi durumlardan dolayı yaptıramıyorum bilgetürk bey banada yardımcı olur mu acaba
canım sen sadece aileni ikna et.gerisi kolay.bilge bey senin de burnuşunu yapar.Ben ilk zaten nemmmmmmmmi görüp cesret aldım ve bilge beye ameliyat oldum.Herkes böyle birbirini görerek cesaret alıyor:))Ameliyat kesin olacaktım ama hangi doktora olacağım belli değildi.nemin güzel burnuşunu görünce ben de bilge beyi yercih ettim.hem aynı memlekette olması hem de maddi acıdan da cazip geldi.sonuçtand memnunum.yüzüme uygun doğal ve güzel bir burun yaptı bilge bey.sen kararını ver.ve malatya yollarına çık canım benim:))))))))))))zemuszemus
cnmmmmmmmmmm senle amlytla ilgili konuştugumuz zamanlar aklıma geldisositosositobaksana oldun bittinnn hem de müükemmel oldunsositosositozaten insanlar örnekleri görerk tercih ediyorlar doktorlarıa.s.inş herkes istedigi burna kavuşurrr hangi doktora olursa olsunhihoyyyt[/QUOTE
evetttt kız ne günlerdi.Zaman ne çabuk akıp geçti.şuanda da ben başkalarına tavsiye ediyorum,düşünsene bir:))Dediğin gibi kimse mutsuz olmasın.İnşallah herkesin burnu güzel olur canım benim:))zemuszemusopuyorumnanaktan
arkadaşlar bende bilge beye ameliyat olcaktım hastaneye gittim tüm hastalarının burun şekli hoş ama hepsi aynı hatta sokakta bile görseniz bilge beyin hastası dersiniz.birde orda iki kişiyle konuştum birinin sağ tarafı çöküktü digeride 3 kez ameliyat olmuş burun şekli hoş ama nefeste sorun varmış.ben randevu falan almıştım sonra vazgeçtim özelde 400 tl ye olacağım.kbb uzmanına.yüksel toplu hayat hastanesi 4 hastasını gördüm hepsinin burun yapısı farklı ve hoş olmuştu. gerçü henüz onada karar vermiş değilim.(((
ya nem hangi doktora karar versem sonradan biri çıkıp bir şey söylüyo umutlarım araştırmam boşuna gidiyo anlamıyom bu işi