malatya'da bilge türk bilen'e ameliyat olanlar buraya.

canım her doktorun belli bir tarzı vardır.Mutlaka aynı doktorun yaptığı burunlar birribirine benzer ama aynısı olması mümkün değil.Bilge bey malatya daki en başarılı plastik cerrah.Onun üzerine kimseyi tanımam ben malatyada.ben de nem gibi çok memnunum burnumdan.hele gün geçtikçe daha da inceliyor ve daha da beğeniyorum.SAĞ TARAF ÇÖKÜKTÜ FALAN DİYORSUN YA CANIM BELKİ DE DOKTORDAN KAYNAKLANMIYORDUR.BAZEN HERKESİN BÜNYESİ FARKLI OLDUĞU İÇİN AMELİYAT SORUNLU OLABİLİYOR.YANİ KIKIRDAK KAYNAMADIĞI İÇİN ÇÖKME OLMUŞTUR BELKİ.BİR DE ÖYLE ÖZELDE ÇOK AMELİYAT OLAN YOK MALATYADA.BİLGE BEY GÜNDE 6 AMELİYATA KADAR GİRİYOR.SEN DÜŞÜN ELİ NE DERECE YATKINDIR ARTIK.YANİ PROFESYONELLEŞMİŞTİR.AMA YİNE DE KARAR SENİN TABİKİ.ÖNEMLİ OLAN İÇİNE SİNMESİ.NEMİN DEDİĞİ GİBİ CANIM ÖZELLERİ İYİCE ARAŞTIR.BEN DE ZAFER TEZELİN ADINI ÇOK DUYMUŞTUM.YA GÖZDE YA DA SEVGİ HASTANESİYDİ.BUNU DA BİR ARAŞTIR İSTERSEN.BOL ŞANSLAR...

ya nem hangi doktora karar versem sonradan biri çıkıp bir şey söylüyo umutlarım araştırmam boşuna gidiyo anlamıyom bu işi

canım ben de neme katılıyorum.ben de burnumdan çok memnunum.nemin dediği gibi herkesin beğenisi farklı oluyor.ben şunu anladım.sağlam araştırma yaptıktan sonra çok fazla kurcalamadan karar verdiğin doktora olmak.yoksa inanki insanın kafası karışıyor.ben gerçekten çok incelemedim.tabiki incelemek araştırmak lazım.sonuçta bu burun yani.yüzün tam ortasında herkesin gördüğü bir organımız.ama benim demek istediğim.eğer emin olduysan çok düşünmeden gidip ameliyat olacaksın.yoksa insan duyduklarından etkileniyor.ne diyeyeim inşallah tez zamanda doğru doktora karar verip güzel burnuşuna kavuşursun.bol şanslar:)

mrb. ben resimlerinizi göremedim. bilge beye ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım. ameliyat sonrsı cok agrı oluyor mu

mrb. ben resimlerinizi göremedim. bilge beye ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım. ameliyat sonrsı cok agrı oluyor mu

cnmmm bende çok agrı olur diye korkuyordum ama umdugum kdr zor deilmiş..ben morarmadım çok az şişdim okdr..burnumdanda memnunummm çok şükür:)kendii adıma iyiki olmuşum diyorum:)asilemin albümü var onu arkadaş olarak ekle görebilirsin benim de konum var orda burnumun şekli var ...
nem'in yeni burnu:) buraya bak cnm:)

Nem fotolarini keske b.sayara kaydetseydim yaaa gormek istiyorum gorup gaza gelmek, kendimi guzel burunla hayal etmek istiyoruuum :)))

canım seni arkadaş listeme ekledim.görebilirsin albümümden.Ameliyat sonrası ağrı olmuyor canım.ilk gün hafif ağrı olabilir onu da ağrı kesici ile kesiyorlar zaten.Boazda biraz ağrı oluyor.Ameliyat aında boğazdan hortum uzattıklrı için boğaz tahriş oluyor.benim boğazım ağrımıştı sadecee.bilge beyi tavsiye ederim:))

asilem yaaa bu tampon cok acıtıyo mu... bide ben öğrenciyim il dısında okuyorum 2 haftaya döncem malatyaya acaba simdiden arayıp muayene için randevu alsammı kiiii

asilem yaaa bu tampon cok acıtıyo mu... bide ben öğrenciyim il dısında okuyorum 2 haftaya döncem malatyaya acaba simdiden arayıp muayene için randevu alsammı kiiii

canım tampon sanıldığı kadar acılı bişey değil.Çok anlık bir acı hissediyosun o an.Ama daha burun deliğinden çıkmadan acı bitiyo diyebilirim.En azından benimki öyleydi.Çektiği anda hafif bir acı oluyor ama delikten çıkıncaya kadar bitiyor .Hiç korkma.Muayene için randevu almana gerek yok ama ameliyat için erken davransan iyi olur.Çünkü bilge beye bu ara ameliyat olacak çok kişi var.Yoğun olabilir.Ben de numarası var.İstersen sana özelden yazayım bir ara konuş.Muayene günü pazartesi canım.Diğer günlerde ameliyat aralarında gelip hastalara bakıp gidiyor.Aslında her gün muayene olabilirsin ama pazartesi ameliyata girmediği için çok beklemezsin.Yine de arayıp sor muayene günü değişmemişse pazartesi git muayeneni ol.Çok ileri tarihe ameliyat günü vereceğini sanmam.Çünkü 2 hafta sonra sen gelecekmişsin.EN geç bir ay sonra ameliyat olursun..

Nem fotolarini keske b.sayara kaydetseydim yaaa gormek istiyorum gorup gaza gelmek, kendimi guzel burunla hayal etmek istiyoruuum :)))

cnm istedigin resim olsun mailine atıyorum şimdi tatlım:)gaza gel ve kesinlikle olll insan baştan dogmuş gibi oluyor..benim kaşım gözüm yüzüm güzelmişşşşş vee ben bunu estetikten sonra farkettim:)atıyorum şimdi tatlım sana resimmmm :)

asilemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tatlım nerelerdesin gelion iki msj yazıp kayboluyosun::burruncukun ne alemde iyicene güzelleşti demiiiiiiiiii resim ekleeeeeeeeee göüzmüz gönlümüz açılsın :):):):)

asileme katılıyorum cnm bnmmm ben 40 gün bekledimmmmm malesef :)beklemek kdr kötü bşy yok hemen ara ve en erken günü isteeeee...çok sıcaktada olmaaaa deirm benn hemen gün al:)

:lepi:kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis:jeyyar:

asilemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tatlım nerelerdesin gelion iki msj yazıp kayboluyosun::burruncukun ne alemde iyicene güzelleşti demiiiiiiiiii resim ekleeeeeeeeee göüzmüz gönlümüz açılsın :):):):)

canım çok yoğunum.Valla ne eskisi kadar foto çekebiliyom ne de nete girebiliyorum:))Hemen iki mesaj yazıp çıkıyorum.Bu ara müfettişler gelecek yoğunuz.Bu haftayı da atlatırsam çoğu işim bitiyor canım.2 haftaya aranıza dönerim.En kısa zamnda foto çekip koyacam canım.Canım ben 4 günlüğüne malatyaya geldim.Bir akrabamız araştırma hastanesinde yatıyordu.Onun yanına gittik.Baktım bilge bey de müsait.Kontrole gittim bende:))Seninle gidecektik ya çok ani oldu.Oraya gidince baktım doktor orada içeri girip muayene oldum.Doktor gidişatı çok beğendi.yani eğrilik falan olmaması,nefesi güzel alışımı söyledi.Bir de fotolarımı çektiler.Kesin seninkini de çekmişlerdir.Hatta eski fotolarımı bulup getirdiler.Karşılaştırarak muayene yaptı.Üst kısıma masaj yap dedi.Orada hafif şişlik varmış.6 ay dolunca yine gel dedi.İnşallah bir gün buluşup gitmek kısmet olur.Seni göremediğim için çok üzgünüm.Ablam evlenecek diye 4 gün boyunca ona eşya alıp,evi falan kiraladık.Anlayacağın hiç müsait olamadım.Muayeneye de hazırlıksız gittim.

ay cnm olsun başka zaman gideris inş günler bitmedi ya:)bu ara gel reism ekle ama ben 27 gün sonra evleniyorum tatlım:)bi süre gelemem heralde nete ama kısa bisüreligine:)burnun iyi zaten doktorun demesine bile gerek yok resimler herşeyi gösteriyor cnm bnm:)ben 2.aydan sonra daha gitmeidm doktora...hastahane bana çok soguk ve itici geliyor niyeyse korkuyorum :)bidahaki gitmene malatyada olursam gideris tatlımmm :)

2 gun önce arkadasım sıırtten oraya geldı ve amelıyatını oldu cok yenı bırsey dıyemıyor daha ben yazın amelıyat olucam ızmırde annem dr bulup ayarlamış ama arkadasım gel benı dınle sakın olma dıyor gelınce bı göreyım bakayım bana anlatsın ona Göre degerlendırcem

cnmmmm daha çok yeni oldugundannnnn agrısı olması gayet normal hatta pişmandır şimdii:)ben ilk hafta estetik olanın aklı yok diyip duruyordum:)bandajlar açılınca unutur o agrıları:)benim gibi dayanıksız bi insan bile o agrıları çekebildiyse bilki abartılcak bşy deil:)her güzel şeyin zor yanı avrdır..3-4 gün zorlanıyor insan ama sonra geçiyor:)bide estetik olan kişiye ilk hafta nsldı amlyt diye sorma çünkü hiç kimse iyi geçti demez:)pskolojisi bozlulabiliyor insanın ilk başta:)ne yaptım ben kendime diyebiliyorsun:)şöle diyeyeim dogum yappıpta estetik olan tanıdıklarım var hepside estetik sinek ıssırıgı giibi kalıyor diyorlar:)
bu arada cnmmm arkadaşın bandajı çıkınca burnunu begenip begenmedigini yazarsan sevinriim:)

Son düzenleme:
gözde hastanesinde hakan beyde çok iyi kızlar
komşumuz ona yaptırdı burnu süper oldu.:hulya:
bende et benlerimi aldırdm mükemmel :lepi:

gözde hastanesinde hakan beyde çok iyi kızlar
komşumuz ona yaptırdı burnu süper oldu.:hulya:
bende et benlerimi aldırdm mükemmel :lepi:

bende gözde hastahanesinde hakan beye muyene olmuştum cnmm estetikten öncede içime sinmedi bilmiyorum niye..öleee yapcaklarını anlattı ilgisiz geldi bana:)bizimde komşu yüzünde et beni avrdı büyük onu aldırdı hakan beye:)

canım en kısa zamnda ekleyecem foto:))ayy canım ne güzel bir mutluluk valla evleniyorsun:))ben de yaza nişanlanıyorum inşallah.bir an önce zaman geçsinde ben de evleneyim .mutluluklar canım,tebrik ederim seni:))

ben de çok merak ettim arkadaşının ameliyatını:)bize bilgi verirsen seviniriz burnuşu nasıl oldu diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…