arkadaşlar bende bilge beye ameliyat olcaktım hastaneye gittim tüm hastalarının burun şekli hoş ama hepsi aynı hatta sokakta bile görseniz bilge beyin hastası dersiniz.birde orda iki kişiyle konuştum birinin sağ tarafı çöküktü digeride 3 kez ameliyat olmuş burun şekli hoş ama nefeste sorun varmış.ben randevu falan almıştım sonra vazgeçtim özelde 400 tl ye olacağım.kbb uzmanına.yüksel toplu hayat hastanesi 4 hastasını gördüm hepsinin burun yapısı farklı ve hoş olmuştu. gerçü henüz onada karar vermiş değilim.(((
ya nem hangi doktora karar versem sonradan biri çıkıp bir şey söylüyo umutlarım araştırmam boşuna gidiyo anlamıyom bu işi
burunlar hariikkaaaa uzakk olmasa kesin bilge beye olurdumm fiyatta cok uygunnn istanbuldayı ama ya benımm gıbı olan varmııı
mrb. ben resimlerinizi göremedim. bilge beye ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım. ameliyat sonrsı cok agrı oluyor mu
mrb. ben resimlerinizi göremedim. bilge beye ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım. ameliyat sonrsı cok agrı oluyor mu
canımmmmm ben de bilge beye ameliyat oldum.Bilge beyyyyy açık ameliyat yapıyor.Çokkkk doğal ve düzgün burunlar yapıyor.ben çokkkk memnun kaldım.Zaten nemin burnunu biliyorsunuz.onunki de çokkkkkk doğal ve güzel:))
asilem yaaa bu tampon cok acıtıyo mu... bide ben öğrenciyim il dısında okuyorum 2 haftaya döncem malatyaya acaba simdiden arayıp muayene için randevu alsammı kiiii
Nem fotolarini keske b.sayara kaydetseydim yaaa gormek istiyorum gorup gaza gelmek, kendimi guzel burunla hayal etmek istiyoruuum :)))
asileme katılıyorum cnm bnmmm ben 40 gün bekledimmmmm malesef :)beklemek kdr kötü bşy yok hemen ara ve en erken günü isteeeee...çok sıcaktada olmaaaa deirm benn hemen gün al:)asilem yaaa bu tampon cok acıtıyo mu... bide ben öğrenciyim il dısında okuyorum 2 haftaya döncem malatyaya acaba simdiden arayıp muayene için randevu alsammı kiiii
:lepi:kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis:jeyyar:canım tampon sanıldığı kadar acılı bişey değil.Çok anlık bir acı hissediyosun o an.Ama daha burun deliğinden çıkmadan acı bitiyo diyebilirim.En azından benimki öyleydi.Çektiği anda hafif bir acı oluyor ama delikten çıkıncaya kadar bitiyor .Hiç korkma.Muayene için randevu almana gerek yok ama ameliyat için erken davransan iyi olur.Çünkü bilge beye bu ara ameliyat olacak çok kişi var.Yoğun olabilir.Ben de numarası var.İstersen sana özelden yazayım bir ara konuş.Muayene günü pazartesi canım.Diğer günlerde ameliyat aralarında gelip hastalara bakıp gidiyor.Aslında her gün muayene olabilirsin ama pazartesi ameliyata girmediği için çok beklemezsin.Yine de arayıp sor muayene günü değişmemişse pazartesi git muayeneni ol.Çok ileri tarihe ameliyat günü vereceğini sanmam.Çünkü 2 hafta sonra sen gelecekmişsin.EN geç bir ay sonra ameliyat olursun..
asilemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tatlım nerelerdesin gelion iki msj yazıp kayboluyosun::burruncukun ne alemde iyicene güzelleşti demiiiiiiiiii resim ekleeeeeeeeee göüzmüz gönlümüz açılsın :):):):)
canım çok yoğunum.Valla ne eskisi kadar foto çekebiliyom ne de nete girebiliyorum:))Hemen iki mesaj yazıp çıkıyorum.Bu ara müfettişler gelecek yoğunuz.Bu haftayı da atlatırsam çoğu işim bitiyor canım.2 haftaya aranıza dönerim.En kısa zamnda foto çekip koyacam canım.Canım ben 4 günlüğüne malatyaya geldim.Bir akrabamız araştırma hastanesinde yatıyordu.Onun yanına gittik.Baktım bilge bey de müsait.Kontrole gittim bende:))Seninle gidecektik ya çok ani oldu.Oraya gidince baktım doktor orada içeri girip muayene oldum.Doktor gidişatı çok beğendi.yani eğrilik falan olmaması,nefesi güzel alışımı söyledi.Bir de fotolarımı çektiler.Kesin seninkini de çekmişlerdir.Hatta eski fotolarımı bulup getirdiler.Karşılaştırarak muayene yaptı.Üst kısıma masaj yap dedi.Orada hafif şişlik varmış.6 ay dolunca yine gel dedi.İnşallah bir gün buluşup gitmek kısmet olur.Seni göremediğim için çok üzgünüm.Ablam evlenecek diye 4 gün boyunca ona eşya alıp,evi falan kiraladık.Anlayacağın hiç müsait olamadım.Muayeneye de hazırlıksız gittim.
2 gun önce arkadasım sıırtten oraya geldı ve amelıyatını oldu cok yenı bırsey dıyemıyor daha ben yazın amelıyat olucam ızmırde annem dr bulup ayarlamış ama arkadasım gel benı dınle sakın olma dıyor gelınce bı göreyım bakayım bana anlatsın ona Göre degerlendırcem
gözde hastanesinde hakan beyde çok iyi kızlar
komşumuz ona yaptırdı burnu süper oldu.:hulya:
bende et benlerimi aldırdm mükemmel :lepi:
ay cnm olsun başka zaman gideris inş günler bitmedi ya:)bu ara gel reism ekle ama ben 27 gün sonra evleniyorum tatlım:)bi süre gelemem heralde nete ama kısa bisüreligine:)burnun iyi zaten doktorun demesine bile gerek yok resimler herşeyi gösteriyor cnm bnm:)ben 2.aydan sonra daha gitmeidm doktora...hastahane bana çok soguk ve itici geliyor niyeyse korkuyorum :)bidahaki gitmene malatyada olursam gideris tatlımmm :)
2 gun önce arkadasım sıırtten oraya geldı ve amelıyatını oldu cok yenı bırsey dıyemıyor daha ben yazın amelıyat olucam ızmırde annem dr bulup ayarlamış ama arkadasım gel benı dınle sakın olma dıyor gelınce bı göreyım bakayım bana anlatsın ona Göre degerlendırcem