malatya'da bilge türk bilen'e ameliyat olanlar buraya.

cnm bence gerek yok ama 1 sene bekle hala begenmiyo olursan küçük bi opresyonla düzeltirsin begenmedigin yeri:)aklinialirimsmile

Araştırdığım kadarıyla ucundan bile rahatsız olsan küçük operasyon olmuyor bildiğin ameliyata alınıosn ilk işkence neyse 2 cide o oluyor maalesefkii ee tabi burda mızmızlansamda beklicem kolay iyileşemiyorum zaten

Araştırdığım kadarıyla ucundan bile rahatsız olsan küçük operasyon olmuyor bildiğin ameliyata alınıosn ilk işkence neyse 2 cide o oluyor maalesefkii ee tabi burda mızmızlansamda beklicem kolay iyileşemiyorum zaten

cnm ama kemik kırılması falan yoksa daha az agrı ile atlatırsınnn...eskisi gibi agrılı olmas.ama yine herşekilde aynı stresi çekceksin aynı aşamalar falan..sadece buurn ucunu düzeltirse tampon falan konulmuyo diye biliyorum ..eskisi kdr zor olmas ama yinede amlyt olcan sonucta adı bile yetr yanikaydirigubbakcemile3

asilem44, burnun 2 ayla 2.5 ay arasindaki 2 haftalik surede bile nasil degismis mukemmel olmus maasallah nemle ikinizi tanimayan biri hayatta estetik oldugunuzu anlamaz cok ama cok guzel gule gule kullan darisi basima valla gaza geliyorum sizi gordukce insallah ben de yaptiririm bu yaz

canımmmmmmmmmm ya teşekkür ederim.İnşallah senin de dilediğin gibi güzel bir burnuşun olur:))sen de ameliyatını ol biz de sana güzel güzel yorumlar ypalımm canım benim.darısı sana olsun:))

demi cnmm asilemde gittikce süperleşiyo saçlarda yıkılıyoooooooooooo kıs asiii:):):):ben bikere sarı yaptımda allah muhafaza felaketle sonuclanmıştı sonu::):):):)
cnm bnm sende ol biranönce vallahi kurtulllll süper bşy ciden en basidi ayrı bi güven gelio insanaaklinialirimsmile

canımmmmmmmmm şekerparem teşekkür edrim.Senin tanıdığım için çok mutluyum.ikimizin de sonuçtan memnun olması da beni çokkkk mutlu ediyo.isteyen herkesin inşallah güzel burnu olsun...

Insallah nem dua eeeeet :eek: O kadar arastiriyorum icime tek sinen senin ve asilem44'un burnu oldu. Bilge bey'e gozum kapali guvenirim, soyle olsun boyle olsun demeden. Istanbul'da is ticarete dokulmus vaziyette, artik hicbir doktor cok kotu burunlar yapmiyor ama sizinkilerin yaninda diger yapilmis burunlara baktigimda mutlaka bir samimiyetsizlik veya donukluk goruyorum yuz ifadelerinde. Yeni uye oldugum icin ozelden mesaj atamiyorum arayip bir goruseyim Bilge beyle sende telefon numarasi var mi? Ya da hastaneyi arasam da baglayabilirler, Malatya egitim ve arastirma hastenesiydi degil mi ? Gunler bir an once gecsin istiyorum yaaaa :1closedeyes:

canımmmmmmm ben de bilge beyin numarası var. sANA ÖZELDEN MESAJ ATAYIM.bELKİ İŞİNE YARAR:))

canım ya dün nete giremedim.maşallhhh iyi laflamışsınız:))canım ya güzel bir link bulmuşsun.birden doktorumu görünce ben de çokkk duygulandım.çokkkkkkk şeker ya:))çokkkkkkkkk kibar bir doktor konuşması falan.uzaktan akraba oluyor doktor bana.ama emin olki akraba olsun olmasın herkese aynı şekilde itina gösteriyor.ben gittiğimde sinirli değildi.konuşması çokkkkkk alçak sesli,kibar ve sakindi.ama bilge beyin her doktorda olduğu kadar sinirli olduğunu da duymuştum.nemmmmmmmin dediği gibi ona güvenmek yetiyor canım.ben doktorumu çokkkkk seviyorum.şimdi fotosunu görünce mıncıklayasım geldi.nemin dediği gibi hemen 5 dk.da ne yapacağını söylüyor kızlar.zaten tasarımlar hiçççç aynısı gibi olmuyor.bana zaten tasarım formalite geliyor.olmak isteyen herkes olsun valla bilge beye.kesinlikle doğal burunlar yapıyor..

Neeeeee. 5dkmi amanın nem gelsin bide ben slklstirim hehehe ya suan değil ama nefes problemim hala devam ediyo tıkanıyorum ucu istediğim gibi değil acaba acikmi kapalımı amelyt yapiomus :)

canımmmmm ben de bilge beye ameliyat oldum.Bilge beyyyyy açık ameliyat yapıyor.Çokkkk doğal ve düzgün burunlar yapıyor.ben çokkkk memnun kaldım.Zaten nemin burnunu biliyorsunuz.onunki de çokkkkkk doğal ve güzel:))

asilem kuzu bi gelionn sonra araya zaman girio sürekli ugra ksı özletme kendini:)

asilem kuzu bi gelionn sonra araya zaman girio sürekli ugra ksı özletme kendini:)

canımmmm ya öğrencileri 23 nisan törenine hazırlıyorum.bu ara çokkkkkkk yoğunum.yarın okul yok diye rahat rahat geziniyom internette.her gün bu kadar zaman ayıramıyom nete canım.şuuuuuuu yoğunluk bir bitsin sizi yanlız bırakmayacam:))

canımmmm ya öğrencileri 23 nisan törenine hazırlıyorum.bu ara çokkkkkkk yoğunum.yarın okul yok diye rahat rahat geziniyom internette.her gün bu kadar zaman ayıramıyom nete canım.şuuuuuuu yoğunluk bir bitsin sizi yanlız bırakmayacam:))

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hemen bitsin hazırlıklarınız gel valla iki lafın belini kırarısaklinialirimsmilesositososito

canım ya dün nete giremedim.maşallhhh iyi laflamışsınız:))canım ya güzel bir link bulmuşsun.birden doktorumu görünce ben de çokkk duygulandım.çokkkkkkk şeker ya:))çokkkkkkkkk kibar bir doktor konuşması falan.uzaktan akraba oluyor doktor bana.ama emin olki akraba olsun olmasın herkese aynı şekilde itina gösteriyor.ben gittiğimde sinirli değildi.konuşması çokkkkkk alçak sesli,kibar ve sakindi.ama bilge beyin her doktorda olduğu kadar sinirli olduğunu da duymuştum.nemmmmmmmin dediği gibi ona güvenmek yetiyor canım.ben doktorumu çokkkkk seviyorum.şimdi fotosunu görünce mıncıklayasım geldi.nemin dediği gibi hemen 5 dk.da ne yapacağını söylüyor kızlar.zaten tasarımlar hiçççç aynısı gibi olmuyor.bana zaten tasarım formalite geliyor.olmak isteyen herkes olsun valla bilge beye.kesinlikle doğal burunlar yapıyor..

ay evet canım ya lafladık hihi bende Bilge Beyin tipini begendim cok karizmatik:))) makaleside guzel adam işinde usta yaaa:) Nemimin Asilemin burnunu yapmıs nasıl sevmem yahu adamı:))):kedi:

bilge beyin tipini ben daha farklı hayal etmiştim yani kilolu kısa boylu tombik yuvarlak yüzlü tonton bir şey hayal ediyodum çok farklı geldi karizmatikkkkkkkkkk :)

bilge beyin tipini ben daha farklı hayal etmiştim yani kilolu kısa boylu tombik yuvarlak yüzlü tonton bir şey hayal ediyodum çok farklı geldi karizmatikkkkkkkkkk :)

kaydirigubbakcemile3 ses tonu çok etkileyici kıssaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3boyuda uzun..valla kendine güvenen erkekleri hep begenmişimdir adamda öle bi güven varkiiii ciddenn etkiliyor insanıkaydirigubbakcemile3

ay evet canım ya lafladık hihi bende Bilge Beyin tipini begendim cok karizmatik:))) makaleside guzel adam işinde usta yaaa:) Nemimin Asilemin burnunu yapmıs nasıl sevmem yahu adamı:))):kedi:

canımmmmm benim çokkkkk sağol.Kısssss gerçekten de çokkk karizmatik,çokkkk tatlı.Onunda eşi sınıf öğretmeni benim gibi:))Bir de onun eskiden saçı falan da uzunmuşşşşş kesmiş.kimbilir saçı uzunken nasıl enteldir o:))

evet canımm karizmatikkkkk adam ya:))kısssssss sevgililerimiz görmesin yaptığımız yorumları.benimki kıskançlıktan beni gebertir valla:))hehehe

kaydirigubbakcemile3 ses tonu çok etkileyici kıssaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3boyuda uzun..valla kendine güvenen erkekleri hep begenmişimdir adamda öle bi güven varkiiii ciddenn etkiliyor insanıkaydirigubbakcemile3

kıssssssss nem gerçekten de ses tonu çokkkkkk etkileyici.Aşık mı olduk ne adama ameliyattan sonra:))işin şakası tabiki.Ama insanın içi kaynamıyo mu allah aşkına sonuç güzel oluınca insan seviyor doktorunu sahipleniyor bizim gibi:))Bennnnnnnnnn çok seviyorum.Hele telde benimle bir konuşması v<arrrr anlatamam kibarlıktan ölecek.Çokkkkkkk tatlı ya,olsada mıncıklasak yanaklarını:))

kıssssssss nem gerçekten de ses tonu çokkkkkk etkileyici.Aşık mı olduk ne adama ameliyattan sonra:))işin şakası tabiki.Ama insanın içi kaynamıyo mu allah aşkına sonuç güzel oluınca insan seviyor doktorunu sahipleniyor bizim gibi:))Bennnnnnnnnn çok seviyorum.Hele telde benimle bir konuşması v<arrrr anlatamam kibarlıktan ölecek.Çokkkkkkk tatlı ya,olsada mıncıklasak yanaklarını:))

kaydirigubbakcemile3valla çok hoş nediyim hafifte pskopat gibi tam benlikkaydirigubbakcemile3dermişimmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3allah sahibine bagışlasın o olmasa koca yamuk bi burunla dolanacaktım vallakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3valla çok hoş nediyim hafifte pskopat gibi tam benlikaklinialirimsmiledermişimmmmmmmmmmmmmm:):):):):):allah sahibine bagışlasın o olmasa koca yamuk bi burunla dolanacaktım vallakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3valla çok hoş nediyim hafifte pskopat gibi tam benlikaklinialirimsmiledermişimmmmmmmmmmmmmm:):):):):):allah sahibine bagışlasın o olmasa koca yamuk bi burunla dolanacaktım vallakaydirigubbakcemile3

kıssssss benim merak ettiğim bir şey var.Bizim doktor acaba karısının her yerini estetik yapmış mıdır:))terzi kendi söküğünü dikemez derler ya acaba o da kendi yakın akrablarına karısına eşine dostuna falan estetik yapoyormudur??gerçi bana demiştiki: malatyada örennnnnnn diye birr köy var ya onların hepsinin burnunu ben düzelttim:))demişti işte.Benim çokkkk yakınım olsa kesin gider memişleri de yaptırırdım valla.Karısı belkide çokkkk güzeldir estetiğe ihtiyacı bile olmayabilir.Eger varsa da kesin çokkkkk özenmiştir,görmek lazım:))

neeemmmmm malatyaya geliyorum dr un muayene günü hangi gün ona göre izin alcam yardımcı olurmusun arkadaşımmmm

X