- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
hayor diyemem gercekten canim:) dusunmen yeter on numara ollmus tatlm :)sağol bebeğim benim gel sanada yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayor diyemem gercekten canim:) dusunmen yeter on numara ollmus tatlm :)sağol bebeğim benim gel sanada yapayım
teşekkürlerimi sunuyorum efendiiiiiimmhayor diyemem gercekten canim:) dusunmen yeter on numara ollmus tatlm :)
Norma içli kofteyi yapmistim daha önce ama bu yemeği yapmamıştım çok teşekkür ederimİlk defa deneyip içli köfte yaptıysanız helal olsun. Çok lezzetli görünüyor. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :)
Teşekkür ederimmmmmm öyle yaziverdim kiz aklima google teyze demek gelmediGerçekten muhteşem görünüyor, ellerinize sağlık..
Konunuzu balla böleyim de, google amca yazmışsınız, google 'ın amca olduğunu nerden biliyorsunuz, illaha herşeyi erkekler mi bilir ?
Burası kadınlar Kulübü, google amcaya yer yok, YAŞASIN GOOGLE TEYZETeşekkür ederimmmmmm öyle yaziverdim kiz aklima google teyze demek gelmedi
Ehehhehe valla doğru söylüyorsun kiz nasil aklıma gelmedi buuBurası kadınlar Kulübü, google amcaya yer yok, YAŞASIN GOOGLE TEYZE
bende nedense AMCA diyorum ))))Gerçekten muhteşem görünüyor, ellerinize sağlık..
Konunuzu balla böleyim de, google amca yazmışsınız, google 'ın amca olduğunu nerden biliyorsunuz, illaha herşeyi erkekler mi bilir ?
Teşekkür ederim kardelencim :))sevdiğim bir yemek :) güzel görnüyor ellerinize sağlık başarılar dilerim
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık.Çok güzel görünüyor.Başarılar dilerim.
tam anlamıyla olmasa da bu kadar oldu çok teşekkür ederim aebenİlk yapmana gore harika olmus, deniycem .
Yarismada basarilar anonim
Teşekkür ederim evet biraz öyleEline sağlık.
Baya zahmetli bir yemekmiş.