- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
teşekkür ederimmmmmmÇok başarılı olmuş...
Leziz görünüyor.
Elinize sağlık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimmmmmmÇok başarılı olmuş...
Leziz görünüyor.
Elinize sağlık...
netten bakarak yaptım ya değil mi çok uğraştımBir malatyali olarak bu tam anali kizli degil malesef ama guzel gorunuyor
teşekkürleeeryarışmada başarılar
Beğenilmez miEmeğine sağlıkevet canım ilk kez denedim ya tadı güzel oldu ama :) annem memlekette babam nihayet beğendi bi yemeğimi sabah kalkar kalkmaz yaptım tek izin günüm teşekkür ederim
Sağol bebeğimmmmmEllerine sağlık sevgimm:) çok sevdiğimdir bu :))) yarışmada başarılar:)
Teşekkür ederimmmmm :)ellerine sağlık başarılar
Çok teşekkür ederimBeğenilmez miEmeğine sağlık
Sağol bebegim gel yiyelim :)ellerine sağlık kuzuşummmm süper görünüyorrr tam iş çıkış saatimde gördüm bunu veee acıktımmmm
Teşekkür ederim :)Ellerinize saglik.yarismada basarilar
gel ye tisikkirliröğrenciye yapılmaz ama bu harika görünüyor başarılar..
Hehhehe çok teşekkür ederim efenimay canım çektiii
ben Malatyalıyım yahu yapılır mı bu şimdi
Ellerine sağlık bu arada
Neyi eksik veya yanlış yapmışım pekiii ogreneyimBeğenilmez miEmeğine sağlık
Herkeslere çoook teşekkür ederim :) telefondayim kime cevap yazdığımı unutuyorum cevap veremediklerim varsa çok sagolun kizlaaarEllerinize sağlık, Yarışmada başarılar dilerim:)
Önce bir soru sorayimHamurunda çift (iki defa)çekilmiş yağsız kıyma var mı Ben yok gibi gördüm.Neyi eksik veya yanlış yapmışım pekiii ogreneyim
Yok netten baktığım tarifte öyle yazmiyordu canim bende tarife gore yaptimÖnce bir soru sorayimHamurunda çift çekilmiş yağsız kıyma var mı Ben yok gibi gördüm.
Olur canım böylede güzel olmuştur emeğine sağlıkYok netten baktığım tarifte öyle yazmiyordu canim bende tarife gore yaptim
Bilseydim sana sorardim canim ya bilemedim ki. Yarim saat kadar yogurdum ben dağılma olmadı iki tanesi catladi sadece ilk defa yaptim ya büyük heyecan yaşadım herkese gösterdimOlur canım böylede güzel olmuştur emeğine sağlık
Bizim analı kızlıda kıyma olur ve o hamur 40-45 dakika yoğrulur. Tutturmak çok zordur.Eger iyi yogrulmazsa köfteler yumuşak olur,hatta dağılabilir..
O yüzden biraz zordur.
Bizim özel yemeğimizdir..
Senin yaptığın gibi deneyeceğim eminim çok güzel olur.
Etli olunca riskli zatensade olunca dağılma olmazBilseydim sana sorardim canim ya bilemedim ki. Yarim saat kadar yogurdum ben dağılma olmadı iki tanesi catladi sadece ilk defa yaptim ya büyük heyecan yaşadım herkese gösterdim
Heeee iyiki etli yapmamisim canim o zamanEtli olunca riskli zatensade olunca dağılma olmaz
Tabi canım heyecan olmaz mı
Evet ilkkez yapmışsın çok zor olurduHeeee iyiki etli yapmamisim canim o zaman
Tam degil sadece yoksa harika gorunuyor afiyet seker olsun ellerine saglik canimnetten bakarak yaptım ya değil mi çok uğraştım
aynen canım bakalım artık kısmetEvet ilkkez yapmışsın çok zor olurdu
sağol canım olduğu kadar artıkTam degil sadece yoksa harika gorunuyor afiyet seker olsun ellerine saglik canim