- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet hemsom ellerıne saglık belkı lezzetı daha guzel olabılır ayyy cok canım ıstedı:)Hemşom tam olmasada arkadaş ilk defa yapmış ve hakkından gelmiş
aaa sendemı malatyalısın vay arkadaş tğm 44 ler burada:)ay sen de mi Malatya lısııın
ben de diyorum neden tatlı bu kadar eheheheh
merhaba hemşerim valla sitedeki en kibar en tatlı insanlardansınız mutlu oldum
evetaaa sendemı malatyalısın vay arkadaş tğm 44 ler burada:)
merhaba canım merhaba canım nasılsın tatlımmmevet
merhabalar:)
iyiyiim dur seni de ekleyeyim ben çok hemşocuyum eheheh sizin yeriniz ayrımerhaba canım merhaba canım nasılsın tatlımmm
ıyıyım canım cım ay biz Malatyalıların hemşo sevdası cok buyuktür:) görünce bende çok mutlu oluyorum ben Malatyada yaşıyorum bu arada sen buradamısınSen nasılsın bu arada tatlımcım ^_^
ben Ankara'dayım tatlım orada akrabalar var.3 yaşımdan beri burdayız biz:)ıyıyım canım cım ay biz Malatyalıların hemşo sevdası cok buyuktür:) görünce bende çok mutlu oluyorum ben Malatyada yaşıyorum bu arada sen buradamısın
Olsun gel arada :) zaten Ankarada çok Malatyalı var bildiğim kadarıyla..ben Ankara'dayım tatlım orada akrabalar var.3 yaşımdan beri burdayız biz:)
Olmaz mı komşumuz bile Malatyalı heehe Sonra sınıf arkadaşım..çok daha..:) geliyoruz tabi akraba ziyareti oluyor her yılOlsun gel arada :) zaten Ankarada çok Malatyalı var bildiğim kadarıyla..
gel gel toprağım ne de olsa dogunun Parisi yerli turistlere duyrulurOlmaz mı komşumuz bile Malatyalı heehe Sonra sınıf arkadaşım..çok daha..:) geliyoruz tabi akraba ziyareti oluyor her yıl
aynen görmeyen kaybedergel gel toprağım ne de olsa dogunun Parisi yerli turistlere duyrulur
ahahahahaaynen görmeyen kaybeder
evet canım ilk kez denedim ya tadı güzel oldu ama :) annem memlekette babam nihayet beğendi bi yemeğimi sabah kalkar kalkmaz yaptım tek izin günüm teşekkür ederimYanlış mı okudum ilk defa mı deniyorsun
Sonunda benim memleketimin yemeğide geldi
Ellerine sağlık canım bu benim Memleketimin yemeği ve çok zor bir yemektirHerkes tutturamazHarika görünüyor..
Yarışmada bol şans diliyorum
sağol bebeğimmmellerıne saglık canm benımm