- Konu Sahibi yabangulumZ
-
fasülye yaprağı nedir ilk defa duydumm
45 yemek kaşığı yağmıııı yiyen kalpten kollestrolden gider ellerine sağlık arkadaşım
45 yemek kaşığı yağmıııı yiyen kalpten kollestrolden gider ellerine sağlık arkadaşım
ayy merak ettim dogrusu lezzetini :)
valla hergün yesem bıkmam bunuuu...deneyin derimmmm..annem yarınn yapcak :)burda görünce tutturdum yapsın diye:)
hepsini bi kişi yemiyorki kaç kişiyi doyurur bu yemek....yemek lazım tadını bilmek için tavsiye ederim..
yaa çok kıskandım yaaa ben denesem neye benzerki acabakaydirigubbakcemile3
hoş kiraz yaprağını nerden bulucam. valla ananem fındık yaprağıyla bile yapar.gerçi kirazı tek geçerim:sm_cool:
valla malatyada her türlü otu sarıp "küfte" yapıyolar çok ta güzel oluyocokacimcoook
yinede 45 yemek kaşığı yağ çok fazla. yese yese,kaç kişi yiyecek. bir yanlışlık olmalı.....
cnm 45 yemek kaşıgı yagla düğün yemegi yapılır valla.delikafadulden..yanlış yazılmış bencedee..:1shok:ama sosu biraz normalden yaglı oluyor:)yerimsenibena.s.
ayy merak ettim dogrusu lezzetini :)
çok güzel olur tavsiye ederim.gel yapayım sana ben.valla nap et bi malatyalıyla arkadaş ol yaptır bunusırnaşık şey a.s.
yaa çok kıskandım yaaa ben denesem neye benzerki acabakaydirigubbakcemile3
hoş kiraz yaprağını nerden bulucam. valla ananem fındık yaprağıyla bile yapar.gerçi kirazı tek geçerim:sm_cool:
valla malatyada her türlü otu sarıp "küfte" yapıyolar çok ta güzel oluyocokacimcoook
canım o yağda soğan kavuruyorsun üstünün yağı fazla oluyor.her tabağa 2 yemek kaşığı konulur nerdeyse.yinede 45 yemek kaşığı yağ çok fazla. yese yese,kaç kişi yiyecek. bir yanlışlık olmalı.....
evet ayvadanda güzel oluyor.kiraz yaprağındanda.kaynanam sardı yazın fasülyesinden attı dondurucuya kışın pişirip yiyoruz.ayy cnm bnmmmm atla uçaga gel bize:)bu arada malatyalımısın:)her otu vallaaa küfte yaparıss:)üniversiteyi okurken derdim kiraz yapragından,fasülye ayva yapragından küfte yaparıs...herkes şaşırırdı..bildigimiz kiraz yapragımı derdi şaşkınlıkla:):dance:
bencede bir yanlışlık var... 4 buçuk tur belki........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?