Köfteler Malatya Usulü Ekşili Fasülye Yaprağı Köftesi-Resimli

Canım bence o 45 değil 4,5 kaşığı demek istemiştir.
Bu arada fasulye yaprağından yemek hiç duymamıştım, tadina bakmak isterdim.

alllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhh naptınız yaa rejimdeyim bennnncokacimcoook

eline sağlık arkadaşım annem malatyalı ananem ne güzel yapar bunu hele üzerinin sosu da fazla olacak abooo.
bi kere annem hasta olmuştu bunu yemekten 3 tabak götürdükka.s

dilenciiii canım bol yağlı güzel oluyor dimi?şimdi yemeyen arkadaşlar bilmiyor o yüzden çok geliyor.

şimalcim fasulye yaprağından bu köfteyi yaparız.çok güzel oluyor valla yakın olsada yedirsek size..

dilenciiii canım bol yağlı güzel oluyor dimi?şimdi yemeyen arkadaşlar bilmiyor o yüzden çok geliyor.

.

tabiiki canım bol yağlı ve bol soğanlı severim mesela bencokacimcoook zaten bu yemek yapıldımı eş dost çağırılır öyle 4 kişilik yemek değilki,yağı da normal yani.ahh ahh olsada yesek.yeşilyurtlulara sevgilersırnaşık şey

tabiiki canım bol yağlı ve bol soğanlı severim mesela bencokacimcoook zaten bu yemek yapıldımı eş dost çağırılır öyle 4 kişilik yemek değilki,yağı da normal yani.ahh ahh olsada yesek.yeşilyurtlulara sevgilersırnaşık şey

:1hug::1hug: yerimsenibenyerimseniben

bayılıyorum bu köfteye, ağzım sulandı görünce bile..cokacimcoook
biz aslında malatyalı değiliz ama 21 senedir burdayız..
artık buralı sayıyorum kendimi..
anneme öğretene kadar öldüm bu yemeği..
gerçi öğrenmesi kolay ama yapması çok zahmetli olduğu için yapmazdı..
bir de yaprak bulamıyorduk..
geçenlerde ayva yaprağı topladık okul bahçesinden kaydirigubbakcemile3
onunla yaptık, nefis bir yemek yaa..
3 tabak yedim valla alkisalkisalkis

bayılıyorum bu köfteye, ağzım sulandı görünce bile..cokacimcoook
biz aslında malatyalı değiliz ama 21 senedir burdayız..
artık buralı sayıyorum kendimi..
anneme öğretene kadar öldüm bu yemeği..
gerçi öğrenmesi kolay ama yapması çok zahmetli olduğu için yapmazdı..
bir de yaprak bulamıyorduk..
geçenlerde ayva yaprağı topladık okul bahçesinden kaydirigubbakcemile3
onunla yaptık, nefis bir yemek yaa..
3 tabak yedim valla alkisalkisalkis

afiyet olsun canım..aslında bu aralar dut yaprağından yapıyorlar oda güzel oluyor..cokacimcoook

ellerine canına sağlık bizimkiler sosuna biraz da salça katıyorlar her haliyle nefis yemeyenler neler kaçırıyorsunuz mutlaka yemelisiniz:))) bu yemeği çok sevdiğim için memlekete gittiğimde bana özel yaparlar senede 1 kez yerim.. neden lezzetli yemekler zor oluyor malatya da becerikli her yemeği yapan kadınlara ( hah işte avrat oldun) derler ben olamadım.. sen olmuşsun arkadaşım tekrar ellerine sağlık

ellerine canına sağlık bizimkiler sosuna biraz da salça katıyorlar her haliyle nefis yemeyenler neler kaçırıyorsunuz mutlaka yemelisiniz:))) bu yemeği çok sevdiğim için memlekete gittiğimde bana özel yaparlar senede 1 kez yerim.. neden lezzetli yemekler zor oluyor malatya da becerikli her yemeği yapan kadınlara ( hah işte avrat oldun) derler ben olamadım.. sen olmuşsun arkadaşım tekrar ellerine sağlık

:))))))))))))))aslında benim annemde salça katar kaynanamgil sevmezler ama her haliyle güzel bi yemek...yorumun için teşekür ederim canım öptüm.

:1shok: :1shok: :1shok:

Aman Allah ım ben nasıl kaçırmışım bu güzelliği!

Zaten yöresel yemeklere hastayım tek kelime ile.

Malataya nın ekşilileri de harika oluyor alkisalkisalkis

Olsa da yesek şimdi..

Ellerine sağlık gülüm ya..

:1shok: :1shok: :1shok:

Aman Allah ım ben nasıl kaçırmışım bu güzelliği!

Zaten yöresel yemeklere hastayım tek kelime ile.

Malataya nın ekşilileri de harika oluyor alkisalkisalkis

Olsa da yesek şimdi..

Ellerine sağlık gülüm ya..

teşekür ederim canım..kaydirigubbakcemile3

canım ben bunu çok seviyorum kayınvalidem yapıyo malayalı oda ama ben asmayaprağından yapılmış olanını yedim ellerine sağlık güzel görünüyo

ayyyyyyy nasıl canım istedi en çok sevdiğim yemek yaaa annemde çok üzel yapar kızlar kesinlikle deneyin derim bende malatyalıyım çok güzel oluyor.

canım ben bunu çok seviyorum kayınvalidem yapıyo malayalı oda ama ben asmayaprağından yapılmış olanını yedim ellerine sağlık güzel görünüyo
her türlüsü güzel oluyor canım.opuyorumnanaktan
ayyyyyyy nasıl canım istedi en çok sevdiğim yemek yaaa annemde çok üzel yapar kızlar kesinlikle deneyin derim bende malatyalıyım çok güzel oluyor.
hoşgeldin hemşomkaydirigubbakcemile3
ayrıca kiraz yaprağı, ayva yaprağı, asma yaprağındada yapılyo sağlklıda üstelik.
evet canım hepsinden oluyor.
bende çok severim bu yemeği
annem harika yapar,ellerine sağlık canıma.s.

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

X