- 26 Mart 2018
- 28.436
- 127.920
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Evet canım. İlk denememi üniversitede yaptım. Ama depremden sonra tadilat sebebiyle ve virüste çıkınca şuan tedavi yapılmıyor. Özel nereye gidiyorsun. Ücret vs, başarı oranı nasıl.Meraba canım Malatyada yaşıyorum ama Turgut özalda tüp bebek denemedim özele gidiyorum ben ama normal bir muayenede bile çok beklediğimi biliyorum orda.Elazığdan falan mi gelmeyi düşünüyorsun
Valla canım doğu fertil e gittim iki kez malesef olmadı hocalar falan iyi ama bana nasip olmadı diyeyim fiyat hakkında inan bilgim yok geçen sene 8000 vermiştim bu sene kaç bilmiyorum şimdi başka doktorun özel muayenehanesine gidiyorum Malatyalı değilim iş sebebiyle burdayım bu hocayı araştırarak buldum ama açık açıl yazarsam ifşa olmaktan korkuyorum:) sana özelden mesaj atacaktım ama malesef profilin kapalı atamıyorumEvet canım. İlk denememi üniversitede yaptım. Ama depremden sonra tadilat sebebiyle ve virüste çıkınca şuan tedavi yapılmıyor. Özel nereye gidiyorsun. Ücret vs, başarı oranı nasıl.
Tup bebek yaptıniz bende Turgut Özal da aşılama yaptırcam hangi doktora yaptınız tuttumu acabaKendi şehrimin üniversite hastanesinde iki negatif aşılamam ve 1 negatif tüp bebek denemem var. Şehrime yakın olduğu için Turgut Özal Tıp Merkezinde raporlu olarak tedavi olmayı düşünüyorum. Tedavi olan arkadaşlar ilk gidenler açısından süreç çok uzun oluyor mu? Tedavi açısından da olumlu ve olumsuz deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.
Süreç uzun sürüp sıfırdan başlanacağı için gitmedim oraya canımTup bebek yaptıniz bende Turgut Özal da aşılama yaptırcam hangi doktora yaptınız tuttumu acaba
Süreç uzun sürüp sıfırdan başlanacağı için gitmedim oraya canımozeldw mi yaptırdınız bende bi ay yaptıracam zorlu süreçler beni bekliyor
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda inşallahS Serinyer44 2.tedaviye bir türlü başlayamadım canım. Ben elazığdayım, civar yerler de aklıma yatmayınca Adana'da bir doktor buldum. Şimdilik onunla sürecimiz devam ediyor. Bayram sonu başlayabiliriz inşallah
Gitmedim ama gidince tüm tetkikleri sıfırdan yapıyorlar, süre uzuyor diye duymuştumŞu anda Turgut Özal tıp merkezine giden var mı? Ankara başkent ya da Malatya Turgut Özal tıp merkezini araştıyorum. Gidenler yorum yapabilir mi?
Tüp bebek başarı oranı nasıl acaba? Şuan yorum bulamıyorum doktorlarla ilgiliGitmedim ama gidince tüm tetkikleri sıfırdan yapıyorlar, süre uzuyor diye duymuştum
Hesabını kapatan biri tüp bebekle hamile kalmıştı canım. Zercan hanım içn olumlu yorumlar görmüştüm. Özelde o galibaTüp bebek başarı oranı nasıl acaba? Şuan yorum bulamıyorum doktorlarla ilgili
Benim doktorum en iyi kamu tüp bebek merkezlerinin Malatya ve hacettepe olduğunu söyledi. O yüzden burayla ilgili bilgi almaya çalışıyorum ama kimse yok galibaHesabını kapatan biri tüp bebekle hamile kalmıştı canım. Zercan hanım içn olumlu yorumlar görmüştüm. Özelde o galiba
Eğer yaş anlamında acelen yoksa dene derim canım. Süreç uzasa da sonuç önemliBenim doktorum en iyi kamu tüp bebek merkezlerinin Malatya ve hacettepe olduğunu söyledi. O yüzden burayla ilgili bilgi almaya çalışıyorum ama kimse yok galiba
Yaşım 33 canım. Birkaç gündür bütün sayfaları okudum her şeyi düşünüyorum. Ankarada yol çok uzun ama malatyada evim var burda da bilgi bulamıyorum. Kafayı yiyecem artık.Eğer yaş anlamında acelen yoksa dene derim canım. Süreç uzasa da sonuç önemli
Ben Adanaya gidiyorum canım. Ben de Elazığ'dayım.Yaşım 33 canım. Birkaç gündür bütün sayfaları okudum her şeyi düşünüyorum. Ankarada yol çok uzun ama malatyada evim var burda da bilgi bulamıyorum. Kafayı yiyecem artık.
Rabbim yardımcımız olsun. 7 denemeden sonra ne yapacağımı şaşırdım her şeyi düşünmek zorundayız. Araştırdıkça kafam karışıyor.Ben Adanaya gidiyorum canım. Ben de Elazığ'dayım.
Tüp mü 7 kez denedin canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben de burda üniversitede denedim 1 kez. Tek embriyo yaşadı, o da tutunmadıRabbim yardımcımız olsun. 7 denemeden sonra ne yapacağımı şaşırdım her şeyi düşünmek zorundayız. Araştırdıkça kafam karışıyor.